Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro

7,5
373 oceny występów osoby
powrót do forum osoby Cristiano Ronaldo

Przereklamowany piłkarz wirtualny. Nie wiem dlaczego Scolari stawiał na niego w każdym meczu. Zamiast pana Jaszczura (przypomina wielka płaczącą jaszczurkę) powinien grać Nuno Gomes. W meczu o brąz strzelił piękną bramkę. Ronaldo popisywał się przez cały Mundial swoimi sztuczkami. Ronaldo dryblował i symulował na zmianę... Co oczywiście nie dało żadnych pozytywnych rezultatów. To czy się dziewczynom podoba to kwestia gustu. Moim zdaniem ten gościu jest obleśny, a jednyną jego zaletą jest młodość, która przy okazji kolejnych Mistrzostw będzie coraz gorszej jakości. Jeśli chodzi o urodę to jest wielu przystojniejszych piłkarzy, którzy nie golą sobie nóg :D
Gwiazdka jednego sezonu. Po prostu żałosny chłopczyk, któremu poprzewracało się w głowie. Życzę mu samych rezerw.

MADLEN

A i jeszcze jedno - Ronaldo jest tylko jeden. To reprezentant Brazylii z numerem 9 na koszulce. Sukcesu tego człowieka Cristiano nie powtórzy. Swoim egozimem i głupotą z pewnością nie. To wręcz śmieszne, żeby łączyć te dwie osoby.

MADLEN

A tak wogóle to powinien zmienić dyscyplinę. Aktorzyna była by z niego świetna. Cóż, już miejsce na Filmwebie ma. Kończę, bo na takie osobistosci szkoda czasu.

MADLEN

C. Ronaldo nie jest żałośny... Popatrz na jego grę... Jeśli zacznie wreszcie grać dla drużyny może zostać najlepszym piłkarzem świata...
PS. Powiem tylko tyle,że na obecną chwilę Ronaldo z Brazylii jest jednak lepszy od C.Ronaldo...

michaleczek7

żałosne są moim zdaniem jego fanki, które już się wypytują po ile bilety na mecz polska-portugalia i które nie mogą się doczekać "kiedy moja ukochana portugalia pokona polskę" tak, tak widziałam taki wpis. A dlaczego "ukochona" to chyba wiadomo?

veritaserum

Masz całkowitą rację... Szkoda,że są takie osoby w Polsce... No ale niestety tak jest...

michaleczek7

Miło mi, ze się ze mną zgadzasz =)
kiedy odwiedzam portale sportowe, to naprawdę tego pełno. Albo takie wpisy: " powinna wygrać portugalia, bo dawali z siebie wszystko"-marna argumentacja...która znaczy mniej więcej tyle "powinna wygrać portugalia bo jest tam c. ronaldo".... :))

veritaserum

Cristiano jest jednym z najlepszych piłkarzy?
Poptarz jak prowadzi piłkę ...

http://www.youtube.com/watch?v=BycvRfhFYlo [www.youtube.com/watch?v...]

NaShI

Nashi-ten film jest zaje****. To już wiemy dlaczego cristiano znalazł się na fw :DDDD

veritaserum

Ja też za nim nie przepadam :-| Ale mnie wkurzala jego twarz , jak sie cieszyl gdy strzelił karnego w meczu Anglia - Portugalia :-/

InowroclawskiWilk

ja to się akurat cieszyłam, bo za angolami nie przepadam :)

veritaserum

Ronaldo jest dobrze wyszkolony technicznie... I cóż z tego? Najlepszy piłkarz świata drogie panienki, powinien mieć jeszcze 'głowę' do gry i wiele , wiele innych cech, których w/w nie posiada. Objawił się podczas Euro 2004, a później było już o wiele gorzej.
Fanki Ronalda, Boruca i Smolarka to jest przegięcie i kpina z futbolu. Okej, czemu nie skomentować wyglądu? Ale to tylko dodatek do tego co piłka jako dyscyplina sportowa wnosi w nasze życie (czytaj tzw. kibicek, choć tego słowa akurat nie znoszę) :D Od kiedy Portugalia jest faworytem, od kiedy gra tam mister Jaszczur z mojej ukochanej (obok włoskiej oczywiście) drużyny stała się obojetną.
Why? Bo zamiast tworzyć zespół jedyne co Portugalczykom wychodzi na boisku to jeden wielki chaos. Ten team tworzą obecnie najwięksi egoisci piłki z Ronaldo na czele.
A i jeszcze coś. Jaki by Ronaldo nie był (pan z numerem 9) w chwili obecnej, biorąc pod uwagę całokształt... Cristiano nie dorównuje mu do pięt. Nawet na tę stronkę z filmikiem nie wchodziłam Moje własne analizy mi wystarczą.
Ach, nie ma jak Włosi. Oni by taką jaszczurkę wykopali.

veritaserum

Ronaldo jest dobrze wyszkolony technicznie... I cóż z tego? Najlepszy piłkarz świata drogie panienki, powinien mieć jeszcze 'głowę' do gry i wiele , wiele innych cech, których w/w nie posiada. Objawił się podczas Euro 2004, a później było już o wiele gorzej.
Fanki Ronalda, Boruca i Smolarka to jest przegięcie i kpina z futbolu. Okej, czemu nie skomentować wyglądu? Ale to tylko dodatek do tego co piłka jako dyscyplina sportowa wnosi w nasze życie (czytaj tzw. kibicek, choć tego słowa akurat nie znoszę) :D Od kiedy Portugalia jest faworytem, od kiedy gra tam mister Jaszczur z mojej ukochanej (obok włoskiej oczywiście) drużyny stała się obojetną.
Why? Bo zamiast tworzyć zespół jedyne co Portugalczykom wychodzi na boisku to jeden wielki chaos. Ten team tworzą obecnie najwięksi egoisci piłki z Ronaldo na czele.
A i jeszcze coś. Jaki by Ronaldo nie był (pan z numerem 9) w chwili obecnej, biorąc pod uwagę całokształt... Cristiano nie dorównuje mu do pięt. Nawet na tę stronkę z filmikiem nie wchodziłam Moje własne analizy mi wystarczą.
Ach, nie ma jak Włosi. Oni by taką jaszczurkę wykopali.

MADLEN

Diverse - mnie jego twarz irytuje bez względu na to czy smieje się czy płacze O_O Jest w nim coś co mnie strasznie drazni... Jako w piłkarzu i facecie, choc dla mnie chłop golący sobie nogi to taki mężczyzna choby wcale :D

MADLEN

To jest cos co oddaje charakter piłki:
nie gra historia - graja zawodnicy

oraz

szczęscie zawsze sprzyja lepszym

I nie ma... Bo dali z siebie wszystko...

NaShI

ja mam takie małe pytanie trochę nie w temacie :D
wie ktoś co to za piosenka leci w czasie tego filmiku o C.Ronaldo??

A tak na marginesie to widziałam jego grę tylko na MŚ, ale nie wydał mi się z wcale irytujący czy żałosny :PP Nie znam sie jakos szczególnie, ale wg mnie grał dobrze. Tylko tyle, że chciał sie jeszcze popisać i zdobyć sam bramkę, a piłka nożna to przecież gra zespołowa i to jedyne minusy z jego zachowaniu.

Los_Pomidoros

a już znalazłam w komentarzach :D
jakby komus sie jeszcze podobała to podaje tytuł:
Chumbawamba - Tub Thumping

MADLEN

oh dajcie spokój... no dobra może jest czasami troche egoistyczny i chce sam strzelić bramke ale kto nie chce !? bardzo dobrze gra i jest bardzo przystojny i nie dziwie sie nie którym co mówią że irytuje ich jak patrzą na C Ronaldo = po prostu jesteście zazdrośni :p i to jest dopiero przykre ...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
MADLEN

Przepraszam...ale ja jestem dziewczyną, więc czego do jasnej cholery mam mu zazdrościć!?
Niech zazdroszczą faceci... to chyba logiczne?
Jeszcze niedawno nic do niego nie miałam, ale teraz to co się dzieje to przegięcie jest totalne...te wielkie "fanki futbolu" co to piszą "manU to mój ulubiony klub!" a zapytaj takiej czy wymieni choćby POŁOWĘ drużyny...wątpię, żeby się udało wyciągnąć coś więcej niż "cristiano ronaldo"...no może jeszcze rooney :))
Nie wątpię, że ma talent-dryblingi ma EFEKTOWNe tak jak już gdzieś pisałam, ale nie EFEKTYWNe a to się chyba liczy bardziej.
Co do wyglau to jest taki sobie...na pewno nie jest najprzystojniejszym piłkarzem-jak takie coś czytam, to śmiać mi się chce. Ale to są oczywiście twierdzenia wielkich fanek, które oglądają tylko mecze portugalii-więc nie ma co się dziwić.
Ale ostatnio jak na niego patrzę to robi mi się niedobrze-to się nazywa NADMIAR ronaldo (oczywiście pana z nr 17 :)
Poza tym straszny z niego laluś-ten żel, te kolczyki, ten fluid na twarzy...bleh
On to może co najwyżej wzbudzać uczucia macierzyńskie :)

veritaserum

Ja tam nigdy nie mówiłam że ManU to moja ulubiona drużyna i zapewne tak nie będę mówić bo ja aż taką fanką futbolu nie jestem. Uwielbiam piłkę nożną, bardzo lubię oglądać mecze, ale przyznaję się że oglądam tylko "imprezy" typu mistrzostwa świata czy Europy. Dla mnie piłka to właśnie tylko tetgo typu mecze dlatego nie potrafiłabym wymienić na pewno składu ManU ani też składu żadnej innej drużyny. Pomimo tego sądzę że mogłabym się nazwać fanką futbolu. Kocham oglądać mecze, uwielbiam patrzeć na te niesamowite triki jakie potrafią co niektórzy piłkarze i zawsze jak jestem przy kompie to szukam np. na YouTube jakiś filmików, takich kompliacji z meczów z najlepszymi akcjami itp bo po prostu uwiebliam na to patrzeć.

Wiem że moja wiedza o piłce jest baaardzo skromna w porównaniu z niektórymi, ale sądzę że Cristiano to dobry piłkarz. Wiem że jest samolubny, wiem że gra pod siebie, że się popisuje, że na tym mundialu wiele razy symulował, ale przecież ma talent. Ja go podziwiam.

I uwielbiam w nim to że jest lalusiowaty, że ma kolczyki, że ma żel na włosach (o fluidzie mi nic nie wiadomo, to raczej jego karnacja), i to wcale nie jest tak że ja tylko wzdycham do jego plakatu i mam kisiel w gaciach jak oglądam z nim jakiś mecz. Mam prawo go lubić, a nawet uwielbiać i fascynować się jego osobą. Przyznaję że pierwszy raz zwróciłam na niego uwagę z powodu urody (bo moim zdaniem jest zabojczo przystojny, w moim typie) a było to na Euro2004, ale później dostrzegłam w nim też inne zalety.
A oprócz niego lubię tez kilku innych piłkarzy, niekoniecznie przystojnych. Niektórych lubię tylko dlatego, bo wydają mi się sympatyczni.

No i tyle ode mnie.

Po prostu nie chcę żeby ktoś mnie uwazał za jakąs wariatkę co uwielbia Cristiano tylko za jego urodę, a ManU to automatycznie mój ulubiony klub, bo tak nie jest.
Lubię piłkę i nie oglądam tylko meczy Portugalii czy ManU (chyba zresztą nie widziałam ani jednego meczu ManU)

Boje się że za tą wypowiedź zostanę pojechana, ale mam nadzieję że może jednak delikatniej mnie potraktujecie.

Fluorescent

nie-nie zostaniesz zjechana, a przynajmniej nie przeze mnie :P
Podoba mi się Twoja -szczera-argumentacja.
A co do fluidu...skoro oglądasz filmiki na YouToube to może widziałaś taki filmik z cristiano "gosta, no gosta"-czy jakoś tak, gdzie wymienia co lubi, a czego nie-przyjrzyj się wtedy jego twarz.
Jakoś dlamnie on jest odpychający-zostało skarżony o gwałt, zdradził swoją narzeczoną...-moralny jest koleś, nie ma co.

veritaserum

sądzę ze nie widziałam takiego filmiku bo sobie nie przypominam, a poza tym nie ogladam raczej wywiadów tylko własnie kompilacje z meczy, no ale zaraz poszukam tego filmu o którym piszesz.

co do tego gwałtu to ja za bardzo w to nie wierzę, po prostu dziewczyna chciała kasę wymusic i tyle, tak mi się wydaje.
Z laskami to może i trochę przesadza, ale to chyba od tego że za szybko stał się sławny i za szybko zaczęto go podziwiać - lekka sodówka, ale może sobie poradzi i jednak nie zrobi z siebie nie wiadomo kogo.

Fluorescent

W 100 % sie z toba zgadzam. Nie chce mi się tu rozpisywać na teamt C. Ronaldo, bo o tym napisałam juz na swoim blogu - jeżlei kogoś to interesuje, zapraszam. W te plotki o gwałcie itd nie wierzę, bez przesady. Powtórzę jeszcze raz: w 100 % zgadzam się z Rouge.

UnPredictable_Girl

Nesta Dance- Mam pytanie: Czy Ty masz dużo kompleksów? jesteś szpetny? Brzydki? Twoi znajomi Cię odtrącają od siebie? Siedzisz przy kompie na brzydkich stronach? Nie atakuje Cię tutaj, ale skąd ta nienawiść, która w większej częsci odbija się na aparycji Cristiano?? Jest piłkarzem, dobrym, nawet bardzo. Może to powiedzieć każdy, kto będzie choć trochę obiektywny. Piszesz że Włosi by go tam... coś tam. Człowieku!!! Gdybanie, tak to się nazywa. Kochasz włoską piłkę ok. Ale jakaś Twoja bezpodstawna wyimaginowana konfrontacja C. Ronaldo vs. Włosi lub C.Ronaldo vs. Ronaldo ?? Czemu ma to służyć? Dla Ciebie jest jeden Ronaldo, a dla innych jest Cristiano i po co wyzwiska w stronę ludzi, odpowiadających na Twoje ataki typu: "głupia babo". Ciebie nikt nie wyzywa i nie atakuje.

Co do gry Cristiano, to nie było tak jak pisałeś, że nieudolnie grał na MŚ, obserwowalem dokładnie Portugalie(nie jestem jej fanem) ale mogę powiedzieć, że głównym playmaker'em był Cristiano. Przez niego przechodziła większość akcji. Potem był Deco i Figo. Chłopak nie boi się piłki, garnie się do niej, potrafi dryblować, ma bardzo dobre przyspieszenie, co możesz zauważyć kiedyś na powtórkach. A i sama szybkość Cristiano, jak zauważyłem sprawia kłopoty przeciwnikom.

Prezencja Cristiano jest znacznie lepsza (choć strasznie krytykujesz) od aparycji Ronaldo. Twój typ ma poważną nadwagę, która nie wpływała korzystnie na jego grę, no i nie wspomnę o "przerzutce na żetony" między zębami...

W tym wypadku żałosny napewno nie jest Cristiano... Zastanawia mnie co innego... Ile Ty masz lat? Bo Twój infantylizm jest na poziomie 13-stki

Sądząc po Twoim temperamencie spodziewam się ostrej riposty... Nie chciałem się mieszać w to forum, ale nie potrafisz spokojnie, bez wyzwisk przedstawić swoich argumentów...

Pozdrawiam

Mr__Naboo

Zobaczyłem u Ciebie, bo zainteresowała mnie Twoja postać, ze jestes rodzaju żeńskiego... Więc czytaj to zmieniając w głowie na ten właśnie rodzaj...

Mr__Naboo

Hmmmm... Jestem dziewczyną O_O I byłą fanką reprezentacji Portugalii. Swoją argumentację podałam. Moje wypowiedzi na tym forum zniżają się do poziomu większości wielbiciel C.Ronaldo, którego potrafią okreslić tylko i wyłacznie epitetem: śliczny.

Nawet jeśli? Mnie się nie podoba i postanowiłam pokazać, że jest jedna osoba na tym świecie, która ma odmienne zdanie. Mnie Ronaldo odpycha. Przepraszam bardzo, ale taki typ faceta kojarzy mi się z metroseksualizmem, który wywołuje na mojej twarzy ironiczny usmieszek.
Twoje zdanie na temat tego pana jest zgoła odmienne. A ja sie podpisuję pod Szmigielskim z 'PN', który wystawił ładne zarzuty w stronę boskiego Crisa ;P To niesamowity egoista i szpaner. Chyba fatycznie próbował skupic na sobie uwage działaczy Realu technicznymi sztuczkami. Efektownie, ale nie efektywnie. W meczu z gospodarzami młodzi niemieccy napastnicy pokazali, że mozna do piłki lgnąc, a przy okazji gole strzelac i nie gwiazdowac.
Mam prawo porównywac Ronaldo z kim mi sie podoba. Sam wybrał sobie pseudonim, więc chcąc nie chcąc takie porównania będą sie nasuwac. Podobno miał juz nastarcie przescignac brazylijskiego Ronaldo, który może i nadwagę ma, ale zdecydowanie lepiej prezentował się na tym Mundialu. To zresztą ikona światowej piłki. Nie jestem fanką ani repr. Brazylii, ani Ronaldo, ale niewątpliwie futbol temu zawodnikowi wiele zawdzięcza. Nie wnikam w to czy jest piękny i seksowny, czy ma krzywe czy proste zęby - bynajmniej o nim na forum jakieś futbolowe ekspertki nie wypisują takich wspaniałych esejów.
To nie ja zaczęłam się rzucac i wchodzic na prywantne strony z idiotycznymi prowokującymi postami. Mam się silic na górnolotne i słownictwo i profesjonalizm skoro koleżanki o piłce pojęcia bladego nie mają, a w dodatku obrażają mnie, bo nie podzielam zachwytów nad domiemaną urodą Ronaldo? Wybacz.

MADLEN

A na dokładkę powiem ci, że nie mam mu czego zazdrościc. Moi ulubieni piłkarze póki co odnoszą sukcesy, palma im nie odbija, a to że nie sa tacy piękni jakoś specjalnie mnie nie dołuje.

MADLEN

No tak Nesta Dance, kiedy już ktoś inteligentny (mam tu na myśli Ciebie Mr. Naboo) próbuje się zmierzyć z Twoimi atakami na Roanldo, zaczynasz nagle mięknąć. Porównuję tu Twoje trzy pierwsze i dwa ostatnie posty. Najpierw Cristiano jest niejakim Panem Jaszczurem (naprawdę uśmiałam się do łez), potem jest obleśnym kolesiem, który golącym sobie nogi (!?), któremu życzysz samych rezerw,a na sam koniec dodajesz, że jest gwiazką jednego sezonu, co jest największą napisaną bzdurą wśród wszystkich innych. Ale przechodząc do rzeczy- piszesz kolejne dwa posty, kończąc stwierdzeniem, że na taką osobistość jak Ronaldo szkoda Ci czasu. Gdzie tu w takim razie zdecydowanie, konsekwencja i pewna stanowczość narzucona już na samym początku?
Mijają cztery kolejne dni, a Ty dalej swoje. Hmm, tym razem spodziewałam się czegoś innnego, ale tu w kółko jedno i to samo- Jaszczur (to naprawdę zabawne), beztalencie, wieczne porównania do brazylijskiego Ronaldo ( to to nie wiem skąd, ksywka Cristiano nie ma z nim nic wspólnego...), aż w końcu dochodzimy do wielkiej Italii (tu się zgodzę-po raz pierwszy- i ostatni), ale , błagam, -Włosi kopiący w tyłek Jaszczurkę, to już naprawdę cios poniżej pasa!
Nie skomentuję "głupiej mendy", bo to świadczy tylko i wyłącznie o poziomie i wychowaniu piszącego. Naprawdę, popis na najwyższym poziomie.
I dochodzimy do końca- piszesz, że zniżasz się do poziomu tych, którzy tu dyskutują o Ronaldo. To rzeczywiście wyśmienita obrona. Ja, z całym szacunkiem, nie uważam się za tak bezczelną jak Ty. I nagle w tej wielkiej trwodze przed kolejnym zlinczowaniem Cristiano nie jest wielkim Jaszczurem, ani nawet beztalenciem, a okazuje się, że antyfanka , chciała jedynie przedstawić swój odmienny pogląd na temat talentu piłkarza. Och, a gdzie nagle podziała się Twoja obcesowość? Mnie Twoje arghumenty nie przekonują, wybacz. Mnie nie zraniłaś, mnie rozśmieszyłaś, ale pamiętaj, że Ronaldo ma swoich fanów, którym mogło zrobić bardzo przykro po przeczytaniu Twoich komentarzy.

MADLEN

Doceniam polemikę na poziomie. Serio. Rozumiem, że zdnia są podzielone, tak będzie zawsze, ale zauważ że nie trzeba być wybitnym specjalistą piłki nożnej, by móc oceniać Cristiano za wygląd, tak jak to zrobiłaś.

Co do stylu gry samego Cristiano - nie podoba Ci sie, ok. Mi się podoba

To że inni obecni na forum płci żeńskiej się wypowiadają wbrew Twojemu zdaniu, to nie powód by uważać je za takie co się na tym nie znają...

Tyle

Mr__Naboo

Dzięki TASTy ;)

Mój ostatni wpis tyczył się oczywiście Nesty...

Mr__Naboo

talent to on ma na pewno.
Co nie zmienia faktu, że jest irytujący.
TAK-właśnie to mam na myśli-I R Y T U J Ą C Y

Kiedy z pełnym bólu wyrazem twarzy upada na ziemię, kierując swój wzrok w stronę sędziego (tak jak to było w meczu z Niemcami).
Dla mnie to było wręcz żenujące.

Ja na miejscu sędziego musiałabym zobaczyć otwarte złamanie u Cristiano Ronaldo żeby podyktować rzut karny dla jego drużyny.

Więc niech się sznowny pan nie dziwi, jezeli kiedyś ktoś go NAPRAWDĘ sfauluje i nie poniesie za to żadnych konsekwencji, a to się zdarzy prędzej czy później.

poza tym w 100% zgadzam się z Nesta Dance-on jest po prostu metroseksualny.

veritaserum

Nie wymiękam - moje odpowiedzi dostosowuję do poziomu osoby, która się wypowiada. Kiedy tutaj weszłem i przeczytałam sobie treść wczesniejszych postów, postanowiałam, że twardo napiszę ekspertkom co ja mysle o panu idelanym. Nie ma co porównywać, bo Mr.Naboo mimo wszystko prezentuje trochę inny styl niż koleżanki zachwycające się nad urodą Ronaldo. Okej - oceniac wygląd może każdy, ale rzucanie hasłem 'najlepszy piłkarz świata' to juz lekka przesada. Dla mnie gosciu objawił się na Euro 2004 po czym palma mu wyraznie odbiła o czym świadczy jego skuteczność w kolejnych sezonach. Szkoda mi czasu na odpisywanie ludziom, których argumentacja sprowadza się do 'a co ty tam możesz wiedziec'. Jestem konsekwentna, więc nie zakładam prowokującego tematu i nie znikam sobie tylko staram się od czasu do czasu odeprzec ataki. Wszystko co napisałam jest tylko i wyłacznie moją opinią. Ludzi wyyraznie boli fakt, że ktoś może miec inne zdanie niz oni.

Bedę upierała się przy swoim - czy to coś dziwnego?A sam Ronaldo talent ma jak 95% zawodników powoływanych do kadry narodowej, ale woli sie popisywac zamiast grac. Ksywka Ronaldo wzięła sie podobno od podobnego stylu gry do Brazylijczyka co dla mnie jest określeniem nieco niestosownym (biorac pod uwage fakt, że Ronaldo z Realu Madryt to klasa Zidane'a idp. graczy). Chcętnie zobaczyłabym jak Mr. Jaszczur jest ogrywany przez Włochów z uwzględnieniem pojedynku Cannavaro-Ronaldo.
Nie ma zamiaru uzywac górnolotnych słów w stosunku do osób, które wchodza na moją strone i mnie wyzywają. I tak znając mój temperament zachowałam zimną krew.

MADLEN

veritaseru m ....

metroseksualizm to jakaś pomyłka jest ;) gdyby mój facet wział depilator i zaczął sobie golic nogi albo inne czesci ciała, chyba bym zwariowała ;P sa jakies granice - niedługo faceci metro zaczną się malowac i chodzic w butach na obcasie O_O paranoja

MADLEN

Poza tym uzytkowniczka Rogue, która sie tutaj udzieliła to jest ten typ fanek Ronaldo o których piszecie. Przyznała się do tego, że na futbolu się nie zna itd. Tylko, że ona stanowi jakiś wyjątek od reguły

MADLEN

no wiesz, najpierw trzeba założyć, żecristiano jest facetem, a to jest dośc ryzykowne stwierdzenie...

Nie wiem dlaczego na każdym serwisie sportowym, gdzie pojawiają się posty w stylu "15 latki dąjcie sobie wreszcie spokój z c.ronaldo" to autor jest odrazu krytykowany i zarzuca mu się zazdrośc...
Czy trzeba koniecznie uwielbiać tego piłkarza!?
A jeżeli się go nie uwielbia to automatycznie jest się zazdrosnym!?
Dla mnie to jest po prostu śmieszne...

veritaserum

nie...co do Rogue to niepowiedziałabym...przynajmni ej się przyznałą, że zaczęła lubić c.r ze wzgledu na urodę, a póxniej dostrzegła inne jego zalety...ale przynajmniej powiedziała szcvzerze i nieudawała wielkiej znawczyni jak to inne potrafią.

Tulko szkoda, zeidąc takim tokiem rozumowania nikt nie dostrzega zalet ribery'ego... ja dostrzegam :)

veritaserum

Ribery, Schweinsteiger, Robinho, Lahm, Podolski, Torres, Fabregas - młodzi i zdolni, ale niekoniecznie przystojni (najwyraźniej). Dokładnie są fanki na poziomie i takie, które wzdychają do plakatu, a za każdy atak na swojego idola potrafią zabic. Zreszta to sie tyczy również (skoro na Filmwebie jesteśmy) aktorów.

MADLEN

Tak, to prawda-oni są są dobrzy, aleniestetynie tak reprezentacyjni jak ronaldo, więc takiego rozgłosu raczej mieć nie będą.

A ja już się nie mogę doczekać jak ronaldo w sierpniu weźmie ślub-moze wtedy "fanki" przerzucą się na kogoś innego.

MADLEN

no i widzisz Nesta wśród piłkarzy których wymieniłaś jest dwóch których lubię - Podolski i Torres, ale nie o tym chciałam pisać.

Czytałam na jakiejś stronie Cristiano skąd wziął się jego pseudonim Ronaldo i to wcale nie od tego że ma podobny styl gry do Brazylijczyka. Ten pseudonim nadał mu jego ojciec kiedy jeszcze żył i pochodzi on od faceta co miał na imię albo na nazwisko Ronald. Nie pamiętam dokładnie kim był ten facet, czy aktorem czy jakims politykiem, no po prostu nie pamiętam, ale w każdym razie tata Crisa za nim przepadał i dlatego nadał synowi taki przydomek - Ronaldo.

Ale chciałam jeszcze powiedziec że tytuł Twojego posta Nesta jest naprawdę obraźliwy i dla niego, i dla jego fanów i fanek.

Fluorescent

jeżeli ten post też nie dojdzie...

moze chodziło mu o ronalda reagana???

veritaserum

hehe nie mam pojecia.
w każdym razie koleś miał Ronald w nazwisku albo imieniu.

UnPredictable_Girl

ja tak samo i mam to samo dokładnie a to ze jest w moim typie i mi sie podoba to nic tego nie zmieni sory ...

kasiolek1441

to samo i tak samo mówię tu o Rogue... pierwszy raz trafiłam na niego przypadkiem i moja uwage przyciągnęła jego uroda ale nie jestem jaką fanatycznę jego fanką tylko uważam go za dobrego piłkarza i nie krytykuje innych piłkarzy bo mi sie nie podobają czy według mnie graja beznadziejnie, trudno się mówi ze kogos aż tak zabolało ze Cris ma obrońców, a to że wcześniej napisałam ze ktos go nie lubi i obraża bo jest zazdrosny to nie wiem czy zauważyłaś ale w 80 % przypadkach tak właśnie jest no to tyle a tak wogóle to każdemu w wywiadach pudrują twarz i z tąd ten fluid więc wiesz.. smutno mi ze tak bardzo wam zalezy na obrażeniu każdego kto go lubie i sory ale nie zmusicie nikogo by po przeczytaniu waszych postów nagle go znienawidził i uznał ze paskudnego jaszczura ... hahaha to jest rozbrajające

MADLEN

Cristiano Ronaldo ma talent piłkarski co widac wyraźnie na meczach!! Nie każdy dobry piłkarz ma dobry każdy mecz i nie w każdym meczu strzela bramki!!! A dryblowac tak jak on potrafi tylko niewielu!!
P.S. Jeśli chodzi o jego imię to przecież w krajach takich jak Brazylia czy Porugalia takich kolesi jest mnóstwo!! Sam Ronaldihnio nazywa sie RONALDO!!!
P.S.2 A drugie imie Cristiano wybrali jego rodzice na czesc amerykanskiego prezydenta Ronalda Regana!! Pozdro dla fanów C.R.!!!

AgaP_2

ludzie t ojest serwis o filmach a nie blog ronaldo

wafelwawa

Co nie znaczy, że nie można wyrazić swoich poglądów....

wafelwawa

Pomimo że jest to forum filmowe (czy tez serwis filmowy jak kto woli) to nie pierwszy raz dyskusja zeszła na tematy niezwiazane z filmem, nie ma sie co czepiać, o wszystkim mozna rozmawiać dopóki jest to rozmowa na poziomie.

Fluorescent

Komentarz po meczu z Anglią wyjęty z pewnego high-endowego forum...

"C. Ronaldo - płakać, błagać i puszczać pedalskie oczko, żeby tylko połechtać ego arbitra. Za to spedalone oczko ta pała Ronaldo na 100% nie zagra w Man Utd a jak juz Alex go wpusci to 70 tys ludzi bedzie na niego gwizdac... Koleś jest skończony na wyspach... DEFINITYWNIE
(chociaz jest bardzo mozliwe ze go sprzedadzą wpizdu - najlepiej tam gdzie chce czyli do kurewskich z madrytu bo tam sie nadaje w sam raz)
C. Ronaldo to taka typowa dwulicowa piłkarska kurwa - do pieca..."

Nic dodać nic ująć... BUEHEHEHE...

____4

ale ostro... jakbyś to opublikował na jakimś innym forum sportowym...zjedliby Cię zywcem, a ronaldo jak się okazało zostaje w ManUtd-mamuśka go namówiła podobno.

veritaserum

Chwała jej za to ;) Ale fakt faktem, na wyspach nie będzie mu łatwo...