Colin Egglesfield

Colin Joseph Egglesfield

6,8
1 036 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Colin Egglesfield

Czy tylko ja to zauważyłam? Oglądając film "Pożyczony narzeczony" do głowy cisnęła mi się tylko jedna myśl: Colin Egglesfield wygląda zupełnie jak młodsza (i przystojniejsza) wersja Toma Cruise'a! Niesamowite podobieństwo!

LovettBon

Nie tylko Ty ;-) miałem dokładnie takie samo wrażenie ;o)

LovettBon

Zgadzam się! Siedziałam w kinie i przeglądałam ulotkę z "pożyczonym narzeczonym", bo byłam pewna, że Toma Cruise'a tam nie wymienili w obsadzie, a migał mi na ekranie. ;))

LovettBon

ja też. (: i zgadzam się, że jest ładniejszy. w Tomie Cruisie strasznie denerwował mnie jego orli nos. Colin to taka jakby nowsza wersja ze skorygowanymi wadami ;p

maybe_i

a propos podobienstwa... mi np bardzo przypomina Piotrka Lisieckiego("mama talent")

musinka

Faktycznie jak teraz czytam wasze opinie to przyznaj wam racje. Z początku mi się wydawało, że już go gdzieś widziałam, ale jak spojrzałam na tytuły gdzie grał to nic z tego nie widziałam, a tu czytam ten wątek i już wszystko pasuje. Normalnie kopia Cruise'a!!!

LovettBon

Również zauważyłam pewne podobieństwo, ale nie rzekłabym że Colin jest przystojniejszy.

LovettBon

Fakt, podobny nawet. Ale chyba jednak wolę oryginał ;)

LovettBon

niestety też widzę podobieństwo. okropności! nie lubie Toma Cruis'a! ://

LovettBon

Niesamowite podobieństwo. Chwilę trwało zanim zorientowałam się kogo mi przypomina. Wolę Colina.

LovettBon

Rzeczywiście podobieństwo jest ;D Jednak wolę Toma :DD

LovettBon

Bardzo podobni. Od początku mam takie wrażenie. Jednakże Colin jest nieco, owszem, przystojniejszy, ale Tom Cruise gra w ciekawszych filmach.

LovettBon

Ja się wyłamię i napiszę, że nie przypominał mi wcale Toma. Pewnie przez ten wzrost :D

Pożyczony narzeczony, to wg mnie nie jest komedia romantyczna, bo tam może z trzy scenki były zabawne...

LovettBon

podobieństwo jest uderzające, wprost trudno uwierzyć, że nie są spokrewnieni

LovettBon

Potwierdzam młodszy brat Toma ciekawe czy scjentolog hihih :-)

LovettBon

dokładnie tak!

na_varro

też miałam to odczucie