Chuck Norris

Carlos Ray Norris

7,8
5 889 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Chuck Norris

A skąd wogóle sie wzięły te wszystkie żarty na temat Chucka ? Czemu akurat on ?

lusia10

Bardzo bobre pytanie!! No właśnie skąd się one wzięły??

lusia10

to przyszło z ameryki ... tam wszyscy z niego sie nabijaja i oczywscie polacy nie moga być gorsi :| lol troszke mnie to śmieszy

lusia10

Tzw. "Chukcmania" jest dowodem na to jak polityka wpływa na to z czego się nabijamy.Gdyby wygrała lewica to dalej byśmy się nasbijali z niedawno mienionej epoki ("Ilu Milicjantów potrzeba do wkręcenia żarówki..."), a wygrała prawica i już się nabijamy z Chucka Norrisa czyli czwegoś bardziej "zachodniego".

lusia10

W "Wyborczej" kiedyś napisali, że zaczęło się od kogoś zupełnie innego - od Vina Diesela i jego roli w "Pacyfikatorze". W Ameryce ludzie zaczęli się z niego nabijać, ktoś napisał jeden fakt z jego życia, a że pomysł chwycił, zaczęły powstawać następne, aż w końcu nawet powstała stronka o faktach z życia Vina Diesela... Potem na tej stronce zaczęły pojawiać się dowcipy o Mr T i Chucku, a ponieważ Chuck w zasadzie jest najpopularniejszy i najbardziej uniwersalny, o nim zaczęło powstawać najwięcej faktów...

Gladka

Skoro wszytko zaczeło się od Vina Diesela i jego roli w "Pacyfikatorze" na Amerykańskich forach dyskusyjnych i wszystkie te "fakty" z życia Vina Diesela przeszły na "strone" Chucka Norrisa to dlaczego te "fakty" z życia Chucka znalazły się w Polsce?

Nike

dlaczego znalazly sie w polsce? duzo osob siedzi na angielskich stronach, tam przeczytaly to, spodobalo im sie, przetlumaczyli i wrzucili na jakies dosc znane polskie strony z humorem. tam ludziska podchwycili pomysl. baaaaardzo skomplikowane, nie da sie po prostu samemu domyslic B)

lusia10

ja gdzieś usłyszałam, że on podobnież napisał ksiązkę i napisał, że on jest wogóle najlepszy i super debeściak itp. i wszyscy się z niego zaczeli nabijać, ale nie wiem czy są to prawdziwe informacje :P pozdro

lusia10

No, książkę napisał... A koniunkturkę wykorzystał słynny serwis joemonster.org i opublikował parę śmiesznych "faktów" o Chucku. No i siem sprawa rozrosła...

Kubolski

Ale trzeba przyznac ze te dopwcipy sa naprawde dowcipne... :)

fidelio

najlepeszy z najlepszych to Kiedyś Chuck Norris dostał na ulicy erekcje -nikt nie przeżył ;d;d;d

kosmitka_

ja słyszałam wersje ze jakiś tam zespól .... stworzył piosenkę żartująca z chucka on pozwał ich do sadu i przegrał no i wszyscy zaczeli z niego żartować

niestety nie mam linku do teledysku zespołu jak mu tam ale mam do wersji south park

http://www.youtube.com/watch?v=3PLjG89GAv8 [www.youtube.com/watch?v...]

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem