Chuck Norris

Carlos Ray Norris

7,8
5 887 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Chuck Norris

Nurtuje mnie to pytanie od dłuższego czasu. Szkoda, bo w ostatnim filmie zagrał 6 lat temu.

robert2207

Może dlatego, że ma 71 lat i uznał, że najwyższy czas na emeryturę..? ;p

Aytin

Może i tak ale moim zdaniem mógł by jeszcze pograć, w końcu w ostatnim filmie jakim był "Zadanie Specjalnie" wypadł całkiem nie źle widać było że jest jeszcze w niezłej formie. Ja bym chętnie zobaczył go jeszcze w jakimś filmie akcji.

robert2207

Bo kamera na jego widok ucieka ;d

Nightmare5

a ja myslę że dlatego iż tak naprawde to żaden z niego aktor takie drewno i taki sztywny no niema żadnego warsztatu aktorskiego

iwanpl

czasem bywa drewniany, ale lubię faceta, poza rolą CordellWalkera na ekranie prezentuje się całkiem dobrze, jemu nie jest potrzebny warsztat, nie gra w takich filmach, w których mógłby się nim wykazać, więc o co chodzi?on właściwie w ogóle nie gra, on jest na ekranie a wiele ról jest skrojonych prosto dla niego, toteż świetnie się prezentuje bez konieczności gry aktorskiej, poza tym nadrabia charyzmą a to daje już bardzo wiele

_mosquito_

Cordell Walkera to jego rola życiowa bęcwale

CordellWalker

Daj sobie siana Czak. Strażnik Teksasu jest słaby. Ty chyba nie oglądałeś dobrych filmów z Chuckiem Norrisem. Strażnika Teksasu to się ogląda żeby się pośmiać, przykładowo w przerwie w robocie, bo jest to takie słabe... Szkoda, że Norris spaprał sobie tak opinie tym serialem, szkoda... Obejrzyj sobie zaginionego w akcji, albo coś w tym stylu a nie tą telenowelę.

_mosquito_

Akurat ja jestem innego zdania. Strażnik teksasu to bardzo dobry serial jeden z najlepszych jakie powstały w latach 90 choć faktem jest że później (tak od 5 sezonu) zaczął się psuć. Chuck zamiast w nim kopać z półobrotu coraz więcej gadał o indiańskich filozofiach przez co serial stracił na klimacie.

użytkownik usunięty
frycek49

TY tak sie znasz na filmach że szok . Każdy flm na 10/10 oceniasz ARCYDZIEŁO ...
pewnie masz gdzieś 11 lat i sie nieznasz ..

Strażnik Teksasu to świetny serial. Oczywiście, jak to bywa z serialami mającymi wiele sezonów każdy kolejny staje się nudniejszy, a to dlatego, że wkrada się rutyna, motywacja spada, jest coraz mniej pomysłów. Chuck Norris jest już legendą i osiągnął to wszystko swoją "sztywnością" :) Poza tym Norris to normalny człowiek, nie jakaś zakochana w sobie gwiazda i za to go szanuję. Zamiast świetnie grającego bufona, zdecydowanie wolę "sztywnego" Chucka

użytkownik usunięty
Mariuszr562

spoko spoko

Podobno Chuck Norris ma zagrać w "Avatarze 2" ...

Och ileż ja tych filmów oceniłem na 10? Na 1382 obejrzanych filmów na 10 oceniłem 81 to jest dużo?
PS. Ty za to na filmach znasz się najlepiej.

Pozdrawiam znawców!!!