Christopher Von Uckermann

Christopher Alexander Luis Casillas von Uckermann

7,7
409 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Christopher Von Uckermann

On wspaniale gra w serialu "Znuntowani" on super bosko przystojny!!! I świetny ma głos śpiewa tez przepięknie !!!!!!!!!!! Szkoda ze trzeba czekac długo aż przyjedzie RBD do Polski.Miejmy nadzieje że nie będzie to aż tak długi czas !!!

Kaja88

Czy ty kiedyś widziałaś przystojnego aktora?????????????????????????????????????????

kamerun5

RBD prawdopodobnie nigdy nie zawita do Polski, a tak poza tym to Ucker mi się wcale nie podoba! :D

Pachne_Sloncem

Nom w jaednym się z tobą zgodzę.Nie jest przystojny i niepodoba mi się.Ma urodę chłopczyka z przedszkola,a o wyglądzie faceta który ma 22 lata czy tam nawet więcej nie świadczy zbyt dobrze.

kamerun5

Cóż każdy ma inny gust. Mi się Christopher bardzo podoba i uwielbiam jego głos.

lily1991

Ja tam go lubię..;) Ma w sobie to coś xD Zarówno jak gra i śpiewa ;) I nie można powiedzieć, że jest brzydki. Chłopak jest przystojny.;) Przynajmniej dla mnie x)

kamerun5

Ja też go lubię.I podoba mi sie i pewnie teraz wyjdę na ślepą,ale on mi sie bardziej podoba niż Alfonso.Może i ma urodę...dziecka,ale raczej to nic złego,to nie grzech wyglądać młodo,a nie na swoje parenaście lat.I nie sądzę,żeby wygląd nie pasujący do wieku źle o kimś świadczył.To raczej nie ma nic wspólnego kamerun5 .A odpowiadając na twoje pytanie,czy widziałaś kiedyś przystojnego aktora??.... ja widziałam,ale należy pamiętać,że tobie może podobać się ktoś taki jak Alfonso albo Robert Hoffman....Ian Somerhalder albo ktoś zupełnie inny,niewiem nie znam twojego gustu,tak czy siak,każda ma swój wyrobiony gust i nawet jeśli tobie Ucker się nie podoba to inne dziewczyny będą wzdychać do niego.

Kaja88

On jest śliczny ma śliczny głos i uwielbiam go.

xxAniaxx

Jest przystojny, fajnie gra, ale wolę Poncho :D

Portirroni_xD

Jest fajny i mi się podoba:):P
Ale w sumie są na równi razem z Poncho...przynajmniej u mnie xD

arisa_

jaki to poncho?

Portirroni_xD

jaki to Poncho?

Kaja88

jest BOSKI !
troszkę lalusiowaty, ale bardzo przystojny...i te Jego oczka..mrrr...;*
świetnie gra w "Zbuntowanych" ;)

edek92

Ucker jest mega przystojniakiem. Bardzo go kofffooommm!!!!!! hihihihi
Jego sesja promocyjna do pierwszego solowego singla była extra i przez cały czas mogę patrzyć się na te fotki... Niezłe z niego ciastko z bitą polewą, a na samym czubku wiśnia!!!! ;)

matik17_2

zgadzam się... :)

Roberta_Pardo2000

To prawda..jest uroczy i megaa przystojny...;**

blackberry123

Ojjj, ja tez tu zgadzam się z wypowiedziami :) ,mnie tez się bardzo podoba^^
Uckerek najlepiej odtworzył role syna wpływowego człowieka a przy tym uwodziciela, podrywacza, "synka tatusia" bardzo mi się spodobały jego metamorfozy zachowań i wyglądu ^^ i w dodatku zajebiście śpiewa