Chester Bennington

Chester Charles Bennington

7,0
482 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Chester Bennington

normalnie chester rocks =) też nie wiedziałam, że będzie na filmwebie :) nice :) uwielbiam go =) uwielbiam linkinów, są normalnie the best!!! LP górom!!!!!!!!!!

Tettleyka

Chester na prezydenta xd

<za krótki><za krótki><za krótki><za krótki><za krótki>

Mala_Lady_Punk

AHAHAHAH :P :P jedna wielka komercja i Parodia :D :)

angelofdeath50

Jezu co ty z tą parodią?? komercha?? A 50 groszy to gra/śpiewa/rapuje/bóg wie co robi charytatywnie? On WSZYSTKO roi pod komerchę:/ Po co ty tu się w ogóle wypowiadasz? załóż sobie temat "Chester Bennington i całe LP to Debile" czy coś w tym stylu, i tam się wypowiadaj:.

Mala_Lady_Punk

Bede sie wypowiadac gdzie mi sie PODOBA :D a czy ja powiedzialem ze 50Cent jest jakis zajebisty?? na pewno nie miesza zajebistych gatunków muzyki jak rap i Metal np. i nie smieszcie mnie ze LP to Nu Metalowy zespół bo zeby takim byl to KORN musi to powiedziec bo to oni sa twócamim tego gatunku muzyki !! takie zespoły to maja c0s w sobie a nie jak to wasze scierwo

angelofdeath50

Ja NIGDY nie powiedziałam że LP to nu-metalowy zespół! ba... kłóciłam się o to. Nie można ich nazwać zespołem nu-metalowym z łatwego powodu: bo oni oprócz rapu i metalu łączą w swojej muzyce techno, ostatnio trochę popu itd. prawie wszystko. dlatego nie nazywajmy ich zespołem nu-metalowym oni grają CROSSOVER, połączenie różnych gatunków. To co powiedziałeś o KoRn'ie było dziecinne ale nie będę o tym pisać dłużej bo szkoda moich nerwów. Wiesz... Wypowiadaj się gdzie ci się podoba.... ale wtedy fani LP cię zjadą równo.... może ty po prostu masz jakieś zaburzenia psychiczne i lubisz jak się ciebie obraża?? nie wiem, nie wnikam, i wiedzieć nie chce... moja rada: idź się lecz:D

Mala_Lady_Punk

no wlasnie . wpierniczasz sie tam gdzie cie nie chca :D
ty chyba nie wiesz co to znacz tolerancja .
nie lubisz LP ? to zachowaj to dla siebie .
i bedzie najprosciej .
pozdro ;] buntowniku ;p

LinkinPark4ever

Chester i Linkin Park rządzą!!! Ja jestem ich fanką od 2002r i nie podoba mi się jak ktoś się źle o nich wypowiada.A Korn? No też są fajni ale LP jest najlepsze!

lana1990

zgadzam sie z Toba LP są najlepsi!!!!!

LinkinPark4ever

pierwsze 2 płyty Linkin Park [Hybrid Theory i Meteora] były nu-metalowe.. nawet w wywiadach wszyscy członkowie LP to potwierdzili. Płyta Minutes to Midnight miała zmienić ich styl czyli 'koniec z nu-metalem'. Poczytajcie sobie trochę a nie. ^^ btw. ja w prost nienawidzę jak ktoś się źle wypowiada na ich temat nie mając dowodów na niektóre swoje tezy ;d.

majewa1

Najpierw poczytaj sobie co to jest nu-metal, to nie jet taka muzyka jak gra LP. On iw wywiadach NIGDY nie potwierdzili, że są zespołem Nu metalowym, a jak tak, to chcę dowodu. Bo ja czytałam wiele wywiadów i w ani jednym nie powiedzieli "Tak ,nasze 2 pierwsze płyty były Nu metalowe, teraz to całkiem co innego". Możesz sobie mówić że to nu metal, rock, pop, emo i hugo wie co, dla mnie będzie to Crossover, bo członkowie Linkin Park NIGDY nie powiedzieli jaką graja muzykę. "btw. ja w prost nienawidzę jak ktoś się źle wypowiada na ich temat nie mając dowodów na niektóre swoje tezy ;d." A wiec jaki TY masz dowód mówiąc, że to jest zespół Nu Metalowy? Pokaż mi GDZIE "w wywiadach wszyscy członkowie LP to potwierdzili". Ja mam dowód na to, że LP nie jest zespołem nu metalowym. Wystarczy przeczytać książkę "Wszystko jest hybrydą", tam jest wiele wypowiedzi mówiących o tym, że nie grali oni muzyki wtedy popularnej, czyli nu metalu itp. A jaki dowód na potwierdzenie mojej tezy, iż jest to crossover? Proste, wystarczy umiejętność rozpoznawania gatunków muzycznych- LP oprócz rocka i rapu łączy w sobie też elektronikę(w 2 pierwszych płytach też o ile ktoś słyszał np. Cure For The Itch z Hybrid Theory, Foreword z Meteory czy Session z Meteory), później także z domieszkami popu (Valentine's Day z MTM) i raz nawet pojawił się Gospel (Hands Held High, MTM). Na tej podstawie obalam twoje twierdzenie, iż pierwsze dwie płyty Linkin Park miałyby być Nu Metalowe. Zasięgnęłam też rady u moich znajomych (dokładniej; jeden jest metalem, drugi punkiem, koleżanka jest czymś pomiędzy gothem a metalem) którzy siedzą w tym dłużej... i potwierdzają oni moje słowa.

Mala_Lady_Punk

Nie mam pojęcia jak ci dać ten dowód. Czytałam w gazecie całe 2 strony wywiadu z nimi i tytuł wywiadu był 'koniec z nu-metalem'. Może to nie był do końca nu-metal, ale te dwie pierwsze płyty były z jego domieszkami. Jeżeli te płyty nie łączyły w sobie m.in nu-metalu to czemu taki był tytuł artykułu? Bardzo dziwne..

majewa1

Nie wiem, ale bardzo często w gazetach są UPROSZCZENIA. Łatwiej ludziom pojąć jaki to jest zespół grający Nu-Metal niż grający Crossover, bo ten drugi może być połączeniem metal, rock i punk jak i połączeniem rap, techno i pop. Crossover jest to połączenie WIELU stylu muzycznych, a nie, powiedzmy, "ciężkich". Dlatego bardzo często ludzie którzy nie znają terminu "Crossover" LP nazywają zespołem Nu-Metalowym, lub robią to dla uproszczenia. Tak jak bardzo często osoby słuchające wielu rodzajów muzyki, nazywają je ogólnie np. Rockiem.

majewa1

Poza tym nie ma co się kłócić, obie lubimy ten sam zespół więc nie ma co się sprzeczać. Nieważne CO to jest, ale ważne, że jest. Ogólnie to fajny avatar :)

Mala_Lady_Punk

no w sumie to tak ;d. sory za kłótnię ^^ btw. dzięki, Twój też ; ))

majewa1

e tam, kłótnię od razu :D wymiana zdań ;P dzięki :)

Mala_Lady_Punk

Fani LP będą bronić zespołu zawsze ^^

angelofdeath50

KoRn podobno gra to co lubi, a nie jakiś pedalski nu-metal :P

Tettleyka

górĄ

HollywoodDirector

to om to było specjalnie.. byłam w gimnazjum i mieliśmy dziwną fazę na takie rzeczy.. teraz tak na to patrzę i aż mnie boli. co ja pisałam... ;P

Tettleyka

ok, po prostu dla niewtajemniczonych to wyglądało jak błąd

Tettleyka

Rozumiem cię. Przed chwilą dostałam powiadomienie, że ktoś się tu wypowiedział. Weszłam, przeczytałam co pisałam i umarłam. O borze zielony! Usuńcie moje wypowiedzi, bo się spalę ze wstydu. ^^ Jej, to tylko cztery lata, ale AŻ cztery lata...

Tettleyka

Uwielbiam Go i Linkin Parka normalnie kocham ich muzykę :D Chester ma zajebisty głos :))

jaroszkaORx33

linkin park ku*wa, a nie linkin parka. to jest cały zespół a nie osoba. faggot.

majewka

Faktycznie moja wtopa ... a może by tak bez tego "Ku*wa" każdemu może się zdarzyć jakaś pomyłka. ;)

jaroszkaORx33

jak już piszesz, że kochasz Chestera i ich muzykę to niestety TAKIEJ wtopy być nie może. god why..