Witajcie!!!
Czy macie jakieś ulubione cytaty z filmów, w których grał Pazura???
Pozdrówka!!!
najlepszy tekst Czarka to: Sprzątnąłeś mojemu kumplowi działkę najlepszego towaru, gibasz się jak pierdolony rezus, zachwycasz się panem Kunta Kinte, a na koniec puszczasz nam film o facecie w łódce (Fred, "Chłopaki nie płaczą")
Wszystkie teksty z "Chłopaki nie..."
Grucha nie chcesz o tym mowic to nie ale po porstu ciekawi mnie czym sie kierowales zakladajac na siebie ten wiesniacki sweter
"Chce mi się szczaaać!!!!! Chce mi się sikuuuu. SZCZAĆ MI SIĘ CHCEEE!!!!!" - Cezary Pazura; KILER
teksty z filmu Chłopaki nie płaczą oraz Kiler
no i oczywiście z DNIA ŚWIRA
Cezary Pazura:"Patrz Pan co za głupota żeby w siedmiu manifestacje dać"
Marek Kondrat: "Tolerancja"
CP: "Pierdolisz Pan tolerancja"
MK: "Sam Pan Pierdolisz"
CP: "Tylko nie pierdolisz bo w ryj dać moge dać"
hehehhe zajefajne
"Już nikt przez ciebie nie zginie ubeku pierdolony, nikt więcej, nikt." - z "Psów"
"Dobra to chuj ci w dupe stary. Ja tu na deszczu, wilki jakieś. Przyżekaliśmy sobie ten film od lat, ale jak nie to nie. Nie..."
"No wsiada pan czy nie, na co pan czeka? Okrętu się pan spodziewałeś?
- Na góre jedzie?
- A gdzie ma jechać? W bok."
"No i co ty w morde pierdolony bambusie co ty? W chuja lecisz ze mną czy się z własnym kutasem na łby zamieniłeś? To ja właśnie kurwa pytam co, że się z tym tak brandzlujesz. Więc, i załatw to dzisiaj nie jutro i nie jeb się z tym tyle bo się pochlastać można. To cześć i trzymaj się ramy to się nie posramy. Do it bo inaczej urwe ci ryja" - Z "Nic śmiesznego"
"Już nikt przez ciebie nie zginie ubeku pierdolony, nikt więcej, nikt." - z "Psów"
"Dobra to chuj ci w dupe stary. Ja tu na deszczu, wilki jakieś. Przyżekaliśmy sobie ten film od lat, ale jak nie to nie. Nie..."
"No wsiada pan czy nie, na co pan czeka? Okrętu się pan spodziewałeś?
- Na góre jedzie?
- A gdzie ma jechać? W bok."
"No i co ty w morde pierdolony bambusie co ty? W chuja lecisz ze mną czy się z własnym kutasem na łby zamieniłeś? To ja właśnie kurwa pytam co, że się z tym tak brandzlujesz. Więc, i załatw to dzisiaj nie jutro i nie jeb się z tym tyle bo się pochlastać można. To cześć i trzymaj się ramy to się nie posramy. Do it bo inaczej urwe ci ryja" - Z "Nic śmiesznego"
Najlepsze teksty.
Nie mam bo każdy z nich jest według mnie żałosny. Nie wiem kogo to może fascynować, przecież to takie sztuczne
wedlug mnie on jest najlepszym dubbingowcem w polsce
w epoce lodowcowej wymiata:
sysunia albo mlecyk lub co roku ta sama heca
"...sasiad, co jest? Co jest, ssiasiad??? Yyyy! Rozjebali mi tego...! Nowy! Nowy! Now kur** ten...!... Peugeot!"(Pamietnkk znaleziony w garbie)
"Jezus! Jezus! Jezus Maria ty! Ty kurrrwa ty! Co ty, ty? Kompletnie ci odbiło? Jezus! Wy wszyscy jesteście pojebani! Was nie można sądzić, was, was trzeba leczyć! Aparat mi wyrzucił, kurwa..." Psy
I ten kabaret z "Kabaretonu" : Myślę sobie... Hmmm... Zeżrę cztery. Zamrożę cholerę!" On to super mówi! I jeszcze "Chcesz wiedzieć gdzie byłem" :P
fakt tekst z dnia swira byl rewelacyjny tak jak wszystkie teksty z tego filmu:D:D one sa zaje***** bo tam slowa sie co chwile powtarzaja:D:D
"No jak spierdalaj? Sam spierdalaj z tym bufetem bo mi tapicerke zapackasz" :p, genialny tekst (Kiler)
"Jest wilk, kuna, kurwa łoś, wydra, ryjówka, zając to są zwierzęta, które żyją w Polsce" (Chłopaki)
No i jeszcze oczywiście dochdzą teksty z dubbingu:)
Zgadzam sie. "Nic śmiesznego" to bomba. Taki cytacik z tego co ciagle pieje:
ktoś tam:- Na góre jedzie ta winda?
Cezary(wkurzony):- A gdzieeee?W boook??!!
Były jeszcze inne(to jasne) i z innych filmików ale mi wyparowały.I jeszcze masa z 13 posterunku:)
'Dobra...to CHÓJ CI W DUPE, STARYYYYYY!!!!!! JA TU NA DESZCZU - WILKI JAKIEŚ!!!!!! OBIECYWALIŚMY SOBIE TEN FILM OD LAT, ALE JAK NIE, TO NIEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! '
Nic Śmiesznego - zajebisty film :D