Carey Mulligan

Carey Hannah Mulligan

8,2
31 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Carey Mulligan

chwilami podobna do Katie Holmes. Czy tylko ja odniosłam takie wrażenie?

dria

Nie wiem jak inni ale dla mnie w ogóle nie podobna ;)

dria

Ja natomiast uważam, że w tym filmie bardzo przypomina Amber Tamblyn.

StefaniaStefania

Ja w pierwszej chwili też byłam przekonana że to Amber

dria

na plakacie wygląda za to jak Audrey Tautou. :)

prestidigitatorka

No cóż, gusta są różne, ale mnie wydawała się stylizowana na Audrey Hepburn
z "Breakfast at Tiffany's"... ^^

Vithica

Podejrzewam, że taki był kierunek i wolę nie myśleć inaczej. Cała stylizacji w tym filmie bardzo mi się podobało. Ciężko byłoby obiektywnie ocenić grę tej aktorki, ale dała dużo uroku i delikatnej powabności swojej postaci.

5IN

Jak dla mnie również Audrey Hepburn, zdecydowanie.

dria

Też odniosłam takie wrażenie - podobna do Katie, gdy się uśmiecha. ;]

keiko_ryuzaki

A mnie w scenie - gdy słuchała francuskiej muzyki z gramofonu, leżąc na podłodze w domu - przypominała aktorkę, która grała Anię z Zielonego Wzgórza... No. Można i tak :P

dria

Nie oglądałam z nią ,żadnego filmu więc jej nie oceniam ,ale moim zdaniem jest brzydka taka bez wyrazu.
Dziwie się tylko jej chłopakowi Shii(nie wiem jak się pisze:p) ,że mu się ona w ogóle podoba.

Ale mam jedno skojarzenie co do jej wyglądu jest młodszą kopią Dominiki Ostałowskiej.

Karola_018

Oceniasz ją, tylko nie przyznajesz punktów. Uwaga odnośnie tego, czy powinna/nie powinna się podobać chłopakowi jest poniżej poziomu.

Karola_018

A ja z kolei na odwrót. Dziwię się jej, że wzięła sobie tego całego Szyję za chłopa.

Zakrza

mi tez przypomnina Audrey Tatou, ale caly film byl stylizowany na filmy w ktorych grala Adurey Hepburn. Zreszta wiele osob uwaza ze Audrey Tatou jest wspolczesna wersja Hepburn wiec i Carey jest wiec po czesci tez ;D

dria

Moja przyjaciółka, z którą byłam na seansie, także powiedziała, że jej Katie Holmes przypominała. Osobiście, nie zwróciłam uwagi na to. Ładnie zagrała - o trzeba jej przyznać.

marvelus

Mnie też przypominała Katie Holmes ;) Może to za sprawą podobnej fryzury i tej dziewczęcej niewinnej twarzyczki...

dria

a mi przypominała Michelle Williams :) jedna aktorka a tyle twarzy heh :))

__Madzia__

no właśnie! mi też przypomina Michelle Williams :D myślałam, że w 'Braciach' to właśnie ona...

karolina_ck

ja też bym była skłonna do porównania Mulligan - Williams