Jakby miała 16-17 lat, a nie 26 lat! Byłem zszokowany, jak zobaczyłem po seansie, ile ma naprawdę lat. Bardzo młodo wygląda
Dokładnie z tego samego powodu wszedłem na ten profil. Bardzo zaskoczyło mnie że w filmie pada zdanie że ma 23 lata jej postać, bo w początkowej scenie wydawało mi się że to jest dużo młodsza postać.
To jest hit, bo pierwszy raz widzę kogoś kto ogarnia bardziej ode mnie. W civil war i alienie to max 15 lat i rękę bym sobie dał uciąć że więcej niż 18 nie może mieć. A napisałem, że ogarnia bardziej ode mnie, bo mam 34 i i dowód w tym roku byłem pytany dwa razy. Hit, że wieku 30 lat pytali mnie praktycznie zawsze jak chciałem kupić alko XD
Mam cztery dychy na karku, ale nawet teraz zdarza się, że mnie pytają o dowód podczas alkozakupów w obcym miejscu...
W nowym Obcym też młodziutko wygląda, dawałem jej ze 20 lat a tu się okazuje, że w chwili kręcenia tego filmu miała prawie 25 lub 26. Nie wiem, którą datą urodzenia się sugerować. Na Filmwebie i polskiej Wikipedii jest podany 1997 rok, a na IMDb i angielskiej 1998.