Cailee Spaeny

7,1
9 122 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Cailee Spaeny

Jakby miała 16-17 lat, a nie 26 lat! Byłem zszokowany, jak zobaczyłem po seansie, ile ma naprawdę lat. Bardzo młodo wygląda

damian_oska_9

Dokładnie z tego samego powodu wszedłem na ten profil. Bardzo zaskoczyło mnie że w filmie pada zdanie że ma 23 lata jej postać, bo w początkowej scenie wydawało mi się że to jest dużo młodsza postać.

damian_oska_9

Ja dziś byłem na nowej odsłonie "Aliena" i również myślałem, że Cailee jest o wiele młodsza...

Skandal

To jest hit, bo pierwszy raz widzę kogoś kto ogarnia bardziej ode mnie. W civil war i alienie to max 15 lat i rękę bym sobie dał uciąć że więcej niż 18 nie może mieć. A napisałem, że ogarnia bardziej ode mnie, bo mam 34 i i dowód w tym roku byłem pytany dwa razy. Hit, że wieku 30 lat pytali mnie praktycznie zawsze jak chciałem kupić alko XD

___ice___

Mam cztery dychy na karku, ale nawet teraz zdarza się, że mnie pytają o dowód podczas alkozakupów w obcym miejscu...

damian_oska_9

W nowym Obcym też młodziutko wygląda, dawałem jej ze 20 lat a tu się okazuje, że w chwili kręcenia tego filmu miała prawie 25 lub 26. Nie wiem, którą datą urodzenia się sugerować. Na Filmwebie i polskiej Wikipedii jest podany 1997 rok, a na IMDb i angielskiej 1998.

damian_oska_9

W Civil War dałbym jej 16 lat.

damian_oska_9

Nie pracuje, siedzi w domu, ma kasę to i młodo wygląda.

coldy1988

dokładnie