Cailee Spaeny

7,1
9 148 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Cailee Spaeny

Jest bardzo podobna do oryginalnej Ellie z gry i obsadzenie jej wywołało by dużo mniej kontrowersji niż Belli Ramsey (która niemniej poradziła sobie świetnie, ale podobieństwa do oryginału nie ma żadnego)

Vuco

Właśnie oglądam z nią Civil War i pierwsze skojarzenie to Ellie, nawet głos ma podobny. Swoją drogą Vuco, masz nick, którego też wszędzie używam, bo to imię Vuko Drakkainena z Pana Lodowego ogrodu, ciekawe czy czytałeś :P

Garrus2

Jak byłem smarkiem to mój starszy brat grał w WoWa, to były czasy świetności przy dodatku Wrath of the Lich King, w gildii miał ziomka, o którym mówił, że nazywał się właśnie "Vukodrokaine". Spodobała mi się taka skrócona wersja i od czasu, gdy sam zacząłem grać po sieci, to używałem tego nicku :) Może to byłeś ty? :D

Vuco

Nie ja, ale na pewno ten ziomek czytał Pana Lodowego Ogrodu, wziął imię głównego bohatera książki i trochę zmienił, książka wyszła w 2005 roku :)

Garrus2

Też miałem takie skojarzenie już po kilku minutach Civil War. Pasowałaby idealnie.

Vuco

Jest zbyt ładna.

Vuco

Idealna Ellie ale twórcy serialu postanowili inaczej. Szkoda, nie hejtuę Belli. Poradziła sobie bardzo dobrze ale Cailee-Ellie jak malowana.

Vuco

Trochę beka, bo chyba nie wiesz, co zrobił(a) aktorka odpowiedzialna za postać Ellie z gry? A tutaj o Cailee piszą, że chłopczyca...