Viedeo jest w kiepskiej jakości, więc wypowiem się kiedy będzie w dużo lepszej jakości.
Bo teraz to jest tylko rozmazany obraz ;p
Były oczywiście lepsze, ale ten jest okey. Miałem nadzieję, że będzie innej treści, coś o szukaniu Amy, a tak to mamy domek. Womanizer i Circus mają o wiele lepsze teledyski. W ogóle wybranie takiego singla nie było dobre.
Dlaczego piosenki Brit posłucha się raz i potem już tak wpada w ucho,że nie przestaje się słuchać!? Jak zwykle genialna piosenka,bo po czym można się spodziewać po Britney! Pzdr dla wszystkich fanów
Ta piosenka jest genialna, bardzo mi się podoba. Denerwuje mnie tylko ten szum wokół jej skąpego wyglądu w teledysku - portale plotkarskie zarzucają, że tak nie wypada matce... I co z tego? Ech...
A utwór tak mi wpadł w ucho, że nie mogę go przestać słuchać!
Do geniuszu to chyba jej trochę daleko, ale się zgodze co do szumu. Ludzie przesadzają. Jak mieliby się czepiac to niech się przyczepią Womanizer i scen w saunie...
Ogolnie wydaje mi się, ze społeczenstwu nie podoba się zbyt duża nogość, ponieważ:
-bądz co bądz, ale jej teledyski ogladają nawet 4 latki.
-ona zawsze była słitaśną Britney, ktora kochała Boga, nie rozmawiała o sexie itd. Szokiem bylo jak pokazała kolczyk w pępku. Zapewne ludzie nadal chcą widziec taką Britney.
z tego co wiem to wszystkim przeszkadza to, że ona tam śpiewa Fu*k Me a nie teledysk. Nawet gdzieś tam zakazali puszczać tej piosenki w radiu.
Heh, no w sumie to nie ma tam fu*ck xDD no ale, muszą się czepiać :P
(If -F you -U see -C k A -K my -ME)
Ahh. Teledysk nie jest taki zły, ale spodziewałam się czegoś lepszego.
Teledysk ma b. fajny motyw przewodni. Mogłaby chodzić po jakimś klubie i szukać Amy - kogoś podobnego do siebie. A tak to niczym się nie wyróżnia spośród innych modnych obecnie teledysków. Trochę podobny do `Just Dance`.
Trochę.
Jeżeli mam być szczera, to już trochę minęła mi obsesja na punkcie Britney. Nadal ją uwielbiam, ale to już nie jest to co kiedyś. Mam do niej wielki sentyment i cokolwiek by zrobiła to i tak nie przestanę jej lubić. Cenię ją za charakter. Bo jeżeli mam patrzeć obiektywnie, to jej piosenki nie mają żadnego przekazu. Po prostu są chwytliwe, wpadają w ucho.
Nie mówię oczywiście o wszystkich, ale np. taki IUSA jest...o niczym?
Nie podoba mi się.. no może końcówka jest fajna, ale tak to NUDA. Zapowiadali coś super ekstra itd, a tu zonk.