Britney Spears

Britney Jean Spears

7,9
197 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Britney Spears

http://www.youtube.com/watch?v=_2Q-BSsS7jQ

hm..i co o nim myślicie?

Aleks1662

Dla mnie jest genialny :)

Aleks1662

boooski http://www.youtube.com/watch?v=hAIvjaIP5Ko

użytkownik usunięty
Aleks1662

Viedeo jest w kiepskiej jakości, więc wypowiem się kiedy będzie w dużo lepszej jakości.
Bo teraz to jest tylko rozmazany obraz ;p

Były oczywiście lepsze, ale ten jest okey. Miałem nadzieję, że będzie innej treści, coś o szukaniu Amy, a tak to mamy domek. Womanizer i Circus mają o wiele lepsze teledyski. W ogóle wybranie takiego singla nie było dobre.

james_potter3

Dlaczego piosenki Brit posłucha się raz i potem już tak wpada w ucho,że nie przestaje się słuchać!? Jak zwykle genialna piosenka,bo po czym można się spodziewać po Britney! Pzdr dla wszystkich fanów

filmaniak_1042882

Ta piosenka jest genialna, bardzo mi się podoba. Denerwuje mnie tylko ten szum wokół jej skąpego wyglądu w teledysku - portale plotkarskie zarzucają, że tak nie wypada matce... I co z tego? Ech...
A utwór tak mi wpadł w ucho, że nie mogę go przestać słuchać!

użytkownik usunięty
P_Halliwell

Do geniuszu to chyba jej trochę daleko, ale się zgodze co do szumu. Ludzie przesadzają. Jak mieliby się czepiac to niech się przyczepią Womanizer i scen w saunie...

Ogolnie wydaje mi się, ze społeczenstwu nie podoba się zbyt duża nogość, ponieważ:
-bądz co bądz, ale jej teledyski ogladają nawet 4 latki.
-ona zawsze była słitaśną Britney, ktora kochała Boga, nie rozmawiała o sexie itd. Szokiem bylo jak pokazała kolczyk w pępku. Zapewne ludzie nadal chcą widziec taką Britney.

P_Halliwell

z tego co wiem to wszystkim przeszkadza to, że ona tam śpiewa Fu*k Me a nie teledysk. Nawet gdzieś tam zakazali puszczać tej piosenki w radiu.

użytkownik usunięty
M_A_G_D_A

ja tam fu*ck nie słyszę xD

Heh, no w sumie to nie ma tam fu*ck xDD no ale, muszą się czepiać :P

(If -F you -U see -C k A -K my -ME)

użytkownik usunięty
filmaniak_1042882

Po Britney można się spodziewac sukcesu i klapy ;)

Ahh. Teledysk nie jest taki zły, ale spodziewałam się czegoś lepszego.
Teledysk ma b. fajny motyw przewodni. Mogłaby chodzić po jakimś klubie i szukać Amy - kogoś podobnego do siebie. A tak to niczym się nie wyróżnia spośród innych modnych obecnie teledysków. Trochę podobny do `Just Dance`.
Trochę.
Jeżeli mam być szczera, to już trochę minęła mi obsesja na punkcie Britney. Nadal ją uwielbiam, ale to już nie jest to co kiedyś. Mam do niej wielki sentyment i cokolwiek by zrobiła to i tak nie przestanę jej lubić. Cenię ją za charakter. Bo jeżeli mam patrzeć obiektywnie, to jej piosenki nie mają żadnego przekazu. Po prostu są chwytliwe, wpadają w ucho.
Nie mówię oczywiście o wszystkich, ale np. taki IUSA jest...o niczym?

użytkownik usunięty
Aleks1662

Nie podoba mi się.. no może końcówka jest fajna, ale tak to NUDA. Zapowiadali coś super ekstra itd, a tu zonk.

Aleks1662

Według mnie teledysk jest świetny.Britney powróciła w wielkim stylu ;)

DullFlame

piosenka fajna (melodia i pomysł z tym ,,f*ck" ze tak to "ukryła" w tym zdaniu ;p) a teledysk... taki nudnawy... tez myślałam ze będzie coś więcej o np. Amy...Końcówka najlepsza :D