Brian Molko

8,4
17 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brian Molko

do piosenki "Meds"? Co o nim sądzicie? Mi się bardzo podoba...taki inny... Szkoda, że na polskich stacjach tak rzadko słychać Placebo :/

Nie widziałam niestety :( a wszystko przez to, że przez ostatnie tygodnie od cywilizacji odcięta byłam - bo polskie góry piękne są... Już nadrabiam - youtube :)

doha

wooow!!! OMG!!! :):):) klip jest po prostu... że aż... tak bardzo... niesamowicie... ciarkogenny... NIEPOKOJĄCO realistyczny klimat (if you know what I mean). Jak ktoś już gdzieś tam napisał - z czym zgadzam się absolutnie - wreszcie ktoś pokazał to, o czym wszyscy wiedzą, co każdy już widział lub przeżył a nigdy (wyjątek stanowi regułę - requiem dla snu, human traffic, trainspotting) nie spotkał sięz "tym" w mediach... Jak narazie najlepszy klip z Meds :) a przy okazji Meds to moja ulubiona piosnka z Meds :) niecierpliwie czekam na teledysk do Space Monkey :D
a tak ze spraw przyziemnych Brian wygląda f*cking sexy bez włosów :) i jeszcze na dodatek ta czarna koszulka... O niebo lepiej niż na Heineken Opener w Gdyni ;) a tak a'propos był ktoś? (prawy sektor, tuż pod sceną) ;)

doha

tak na wszelki wypadek gdyby ktoś baaardzo chciał obejrzeć a nie mógł się dokopać...
http://www.youtube.com/watch?v=PNixch31wmo [www.youtube.com/watch?v...] :)
pozdrawiam wszystkich fanów!!!

hehe też chciałabym mieć fotel, który wołałby na mnie BABY... :) (to prawie jak orgasm mirror;))

użytkownik usunięty
doha

ja na openerze niestety nie byłam ;( szkoda, ze nie puścili koncertu na Mtv czy czymś... Z "Meds" najbardziej lubię chyba "Drag" i "Song to say goodbye" xD

teledysk moze byc.
Ale po co sie Brian obcinał? w tych dłuzszych trochę włosiętach był taki śliczniutki ;):D

BasIx

Teledysk bardzo mi się podoba. Doha: ja byłam na Open'erze :)

Romen

Nigdy nie przepadalam specjalnie za Placebo, ale ta piosenka i klip do niej sa swietne:DA tak na marginesie to lepiej Brianowi w krotkich wlosach;)