Najlepsza z nich to "Brad zmarł z powodu przypadkowego przedawkowania heroiny w swoim domu w Los Angeles." xD Toż to żal. Znaczy się, że myślał że to glukoza? xD
Raczej nie zamierzał jej przedawkować... więc można śmiało powiedzieć, że był to przypadek. Zasłużył, bo chyba wiadomo, jak kończą narkomani.
Jako aktor nie podobał mi się a wręcz mnie irytował wiecznie otwartymi i obślinionymi ustami ;] Szkoda człowieka, ale jak już pisałam - wiadomo, czym kończy się ćpanie, więc nie wiem, na co on liczył.
[do swoich fanów ] Jeśli nigdy nie próbowaliście narkotyków NIE próbujcie. A jeżeli tak módlcie się.
Wybieram filmy dla ich wartości artystycznych. Nie potrzebuję rezydencji czy Jaguara. Gdy opuszczę tę Ziemię nie zabiorę żadnych pieniędzy ze sobą. Wszystko co zostawię za sobą to moja sztuka. Narkoman, alkoholik to tak samo choroba jak każda inna i przeważnie samemu z niej się nie da wyjść, ale niektórzy ludzie są zbyt tępi i wymądrzali żeby to pojąć.
Do osób tworzących ciekawostki, poprawcie razącyy bład w tej treści: "28 sierpnia 2000 roku w Fort Lauderdale na Florydzie Brad wraz z kolegą zostali aresztowani za próbę kradzierzy jachtu oraz uszkodzenie jachtu i doku. 5 stycznia 2001 sąd skazał aktora na 2 lata więziania oraz na zapłatę odszkodowania w wysokości 4 tys. dollarów." !!!!!!!
? A dlaczego zatrudnia się kryminalistów do sprzątania psich gówien w schroniskach dla psów???
W Ciekawostkach: Aktor wystąpił w 97' w japońskiej reklamie gry Biohazadr 2,
Następna ciekawostka: Aktor wystąpił w 98' w japonskiej reklamie gry Resident Evil 2.
Z tego co pamiętam gra Resident Evil została wydana w Japoni pt. Biohazard.
Pozdrawiam :-)