Ostatnio troszkę zrobił się koło tego szum. Kto wg was jest lepsze jako aktor? Leonardo czy Brad?
Nie można odpowiedzieć na to pytanie jednoznacznie według mnie. Brad odegrał rewelacyjnie role, w których DiCaprio wypadłby zapewne nieco gorzej. Myślę tu przede wszystkim o ,,Joe Black''. Podobnie jak postać Jacka Dawsona w filmie ,,Titanic'' była bardzo dobrze dopasowana do DiCaprio. Uważam, że obydwaj spisują się doskonale w rolach, które są im powierzane i ukazują kreowane postacie najlepiej jak mogą.
Obaj są wspaniali , grają bardzo dobrze.
Caprio może ma więcej szczęścia do nagród i lubi być doceniany.
Pitt'owi najwidoczniej na tym aż tak nie zależy.
Robi sztukę dla sztuki. I to jest piękne.
Pozdrawiam.
Pitt to w tej chwili ścisła światowa czołówka. Leo to narazie aktor b.dobry w niektórych rolach świetny ale do Pitta mu jeszcze troche brakuje.
Zdecydowanie Di Caprio.Leo jest aktorem pokroju Brando.Tak jest, dobrze czytacie.Kto w jego wieku tyle osiągnaął?Titanic był niepotrzebny,ale jego ostatnie role to majstersztyk.Zresztą "Co gryzie Gilberta Grape"a",czy "Chłopięcy świat" to też super robota.Generalnie jest bardzo utalentowany.Pitta lubie,ale to jednak nie to samo.
nie wiem, ktory jest lepszym aktorem, ale ja zdecydowanie wole ogladac brada pitta. chociaz titanic byl boski:)
Dla mnie obecnie lepszy jest DiCaprio, chociaz Pitt mial tez kilka ciekawych rół takich jak "Podziemny krag" "Siedem" "12 malp" "Joe Black"