Bill Kaulitz

Bill Kaulitz-Trümper

8,4
18 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Bill Kaulitz
użytkownik usunięty
someone91

Kolega mi mówił że Dziewczyna..

someone91

moge sie założyć, że to laska xD No..maluje się, ma dlugie włosy itp ;p

użytkownik usunięty
najka

Nosi obcisłe ubrania, maluje paznokcie, ma damski głos.... hmmmm, chyba faktycznie dziewczyna.

someone91

Wyjaśnił już ktoś to w końcu, jakiej płci jest wokalist(k)a tego zespołu???
Sam jestem ciekaw... Ja stawiam na faceta, ale na takiego trochę gejowatego :P

MegaTM

mi się zdaje że coś pomiędzy...
~~~~~~~~~~~~~+++++~~~~~~~~~~~~

Jenks

Boze... jak to czytam to mi sie z Was chce smiac x//
To chyba chodzi o muzyke zespolu, a Wy udzielacie sie nic o nim nie wiedzac Nie wspominajac juz o zespole, bo uslyszeliscie z 2 moze 3 piosenki,ale nawet nie wiecie oczym sa . Nie mozecie przyjac, ze ktos ma swoj wlasny styl? Dajecie mu 1, ale nawet nie potrafiie powiedziec za co. Ze jest baba ? Czy jesli ma pomalowane oczy to znaczy ze jest dziewczyna? Jesli cos sie Wam nie pdoba to siedzcie cicho, a nie wymyslacie jakies antyblogi czy zanizanie ocen to jest zenujacex//

kaska0312

hmmm.....

"To chyba chodzi o muzyke zespolu, a Wy udzielacie sie nic o nim nie wiedzac" Chodzi o całokształt. Muzyka mi się nie podoba, on też.

"Nie wspominajac juz o zespole, bo uslyszeliscie z 2 moze 3 piosenki,ale nawet nie wiecie oczym sa . "Piosenek słyszałam kilka- ale wystarczająco zeby dać ocene.

" Nie mozecie przyjac, ze ktos ma swoj wlasny styl? " A niech se ma ten styl. Przyjmujemy i oceniemy. Nie każdemu jego styl może się podobać.

"Dajecie mu 1, ale nawet nie potrafiie powiedziec za co. "Dałam mu 1. Za co? Za to że jest parapetem. Nie moge na niego patrzeć
a tymbardziej nie moge słuchać tych piosenek. Są zmulone.
No fakt faktem nie wiem o czym są.
Nie cierpie niemieckich piosenek. Wrrr...co za język :P Nieweim czy śpiewają też po angielsku ale nie obchodzi mnie to ;P

"Czy jesli ma pomalowane oczy to znaczy ze jest dziewczyna?" Nie. David z Simple Plan też ma pomalowane oczy a ja go kocham ;);*:P Chodzi o ten żałosny wygląd. Całokrztałt. Włosy, przesadnie pomalowane oczy.....nie zaprzeczysz że jest podobny do dziewczyny...

"Jesli cos sie Wam nie pdoba to siedzcie cicho," Nie. Polska wolny kraj ja chce wyrazić swoje zdanie.

"nie wymyslacie jakies antyblogi czy zanizanie ocen to jest zenujacex//" E tam. Ty nie lubisz np. Dody zapewne przyjemność też Ci sprawi obniżenie jej oceny. heh.

No cóż skoro ich lubisz to ok. Jak to kiedyś ktoś napisał na filwebie "Grunt to przyjąć czyjeś zdanie" hmm... mądre

Pozdro.

someone91

TAK, wyrazic swoje zdanie ale nie typu"Bill to pedal,dziewczyna etc" bez kompletnych argumentow, bo dziewczyna nie jej homo tez na 100% nie.Tak ja przyjmuje Wasze zdanie. Tylko ja nie rozumiem nietolerancji u ludzi. Owszem jest podobny do dziewczyny, ale to jest w nim ładne[chcociaz uwazam ze za bardzi jes stwia] Właśnie nie wiesz o czym mowi muzyka , a mowi duzo. I to jest najwazniejsze. Wkurza mnie poprostu piprzenie ludzi na temat tego o czym nic nie wiedza, załosny wygląd? ma swoj styl i tyle nie umiesz tego przyjac? Jak mi sie nie podoba doda bo nienaiwdze jej stylu bycia to nie daje jej 1, mnie to nie bawi, ani nie sprawia mi to przyjemności[bardziej smieszy]poprostu mam ja w dupie i sie tym nie interesuje, bo nie mam czasu na takie glupoty, polecam edukacje bardziej sie przyda ^^ pozdrawiam xdd x**

kaska0312

Cóż, każde zdanie się liczy, nawet te bez argumentów, chociaż fakt faktem niektórzy komentują tylko po to zeby komentować.
Ja twoje zdanie też przyjmuje.
Ty uważasz że to że jest podobny do dziewczyny jest ładne, ja nie. Inny gust, po prostu.
Nie wiem o czym mówią słowa chociaż i tak mi to do szczęścia niepotrzebne bo niecierpie jakichkolwiek niemieckich piosenek, bo ten język mnie po prostu drażni. Masz rajce muzyka wiele mówi, znam na pamięć polskie tłumaczenie moich ulubionych piosenek ;)
"Wkurza mnie poprostu piprzenie ludzi na temat tego o czym nic nie wiedza," Nie jest powiedziane że na temat TH każdy anty fan nic nie wie...może dlatego właśnie że WIE coś na ich temat tak ich ocenia?
Żałosny wygląd- no tak wg mnie jest żałosny. Mógłby ściąć sobie włosy zrobić irokeza i było by spoko xD
Hmmm... no tak ma swój styl. A jego styl mi się nie podoba.
"Jak mi sie nie podoba doda bo nienaiwdze jej stylu bycia to nie daje jej 1" A ja daje. Jeśli coś lub ktoś mi się nie podoba zawsze daje ocena na jaką moim zdaniem zasługuje.
"mnie to nie bawi, ani nie sprawia mi to przyjemności[bardziej smieszy]" Śmieszy...może być. Jedni robią to bo ich to śmieszy, inni bosprawia im to przyjemność a jeszcze inni tak dla jaj bo nudzi im się.

A co do edukejszyn do sie zaczyna bo ferie mi się kończą :( Czy się przyda bardziej? Zapewne tak, ale nie da się całego życia przeżyć przy książkach. Trzeba porobić też pare durnych niepotrzebnych rzeczy a tak o ! xD Np. dać ocena czy kom Billowi.

hehe a sie rozpisałam xD znowu "powieść" mi wyszła xD
Pozdro xD

someone91

hehe noo ^^ właśnie mi sie tez kończaxdd bO!
Ja poprostu bardzo lubie ich muzyke, nie mowie, ze wygląd nie nie tu kompletnie znaczenia. Bo jednak uwazam ze blizniacy sa cudowni xdd ^^
Jezeli dajesz to ok Twoja sprawa ja juz w takich sprawach sie udzielac nie bede, chyba. Właśnie niektorzy komentuja, zeby komentowac i to jest najgorsze wszedzie tylko to samo. Niemieckie piosenki ja lubie ogolnie jezyk mi sie podoba, choc nie wiele umiem xdd Tak ale oceny anty fanow to sa przeaznie na temat wygladu " POkazmy ze anty fanow tokio fotel jest wiecej i ze Bill jest glupi" takie sa przewaznie komentarze.Wiesz kazdy lubi inna muzyke, tak to by wszystko było nudne, ale jesli lubisz muzyke jakiegos zespolu to ich bronisz, to chyba normalne i owszem Billowi bylo ladniej w mandze x] ;** :xx

kaska0312

Bill to pedał POZDRO

Antonio_Montana

Nudzi Ci sie, czy moze chcesz sie dowartościowac? a On z pewnoscia gejem nie jest... x//

kaska0312

Tak nudzi mi się i masz coś do tego?? Mam prawo wypisywać o nim na tym forum co tylko chce a Ty gówno możesz z tym zrobić. Gejem nie może być bo to nie facet. To lesbijka i w dodatku Emo

Antonio_Montana

Boze widze, ze on Cie fascynujex// A o emo to co w bravo preczytales? x//

kaska0312

Stwierdzam po jego wyglądzie. A fascynować to on może takie pokemony jak Ty : )