Z całym szacunkiem, drodzy fani, nie przepadam za tą panią. Nie będę pisać: głupia, w ogóle nie ma talentu, itp., bo nie mam żadnych argumentów. Po prostu uważam, że nie ma w sobie nic wyjątkowego, a moje koleżanki zachwycają się nią, jakby była jakimś guru.
P.S. Ale jeśli miałabym wybierać między nią, a Rihanną, którą porównują do panny Knowles, wybrałabym Bey.
podzielam Twoje zdanie. Też nie przepadam za Bey (Rihanny też nie lubię), ale także nie tępię nikogo za to, że jej słucha. Każdy ma własny gust. Ja nie ograniczam się do słuchania jednego rodzaju muzyki (jestem jednak przeciwniczką techno, dance, disco polo itp.), a głównie podążam w kierunku rockowym, jak i pop/soul/jazz/r&b/zagraniczny hh. Z rytmów zbliżonych do Beyonce zdecydowanie jestem fanką Aaliyah, A.Keys i Myi. Pozdrawiam.
Racja Beyonce pcha sie tam gdzie nie trzeba . Talentu nie ma za grosz , to niech sie zajmnie swoim spiewaniem ;/
Najbardziej mnie smiesza takie zalosne dowody zazdrosci, zakompleksionych pryszczatych dziewczynek. Nie dosc, ze uroda bogini, to wokal ma piekny, zreszta spiewa od 5 roku zycia, w tym barwa, skala i emisja jedna z najlepszych wsrod div r-n-b. Doedukuj sie troche o muzyce, bo nie masz zadnego pojecia w tej kwestii.
Ona mi sie nie podoba wogóle z wyglądu, nie rozumiem tych zachwytow nad nią i robienie z niej jakiejś bogini, królowej, jest tyle piękniejszych aktorek, piosenkarek, tancerek, dlaczego akurat ona? Grube brwi, twarz jak u faceta i masywne ciało. Ludzie o co chodzi jej głos również nie jest jakiś wyjątkowy i od biegający od innych artystow. Jedyne co ma fajne to zapach perfum z jej lini.
Twarz jak u faceta hahahha, Jak ona ma taka twarz, to ty masz po pawianie. Piękna jest,ma subtelne naturale rysy, no ale zazdorsc cie zżera widac. Idealna figura, pupa, piersi, wciecie w talii, az mi cie żąl grubasie.
Zrozum, że nie każdemu musi się ona podobać. Jej muzyka to jakieś wycie, a aktorstwo to dwie głupie miny na krzyż. Oglądałam Dreamgirls z jej udziałem i w porównaniu do reszty obsady była najsłabsza. Pozdrawiam :)