Prace miały zacząć się na jesień 2013 i co ? i dupa. Nic nie wiadomo. Wątpię, że w ogóle będzie... A jak tak bardzo chce tą ekranizacje ! "Szeptem" to najlepsza seria książek jaką przeczytałam !!!
Dzieje się coś ? Ja nie w temacie. Tzn niedawno przeczytałam sagę i się zakochałam. <3 Jakieś postępy w związku z ekranizacją ? :)
Dziewczynoooo ! To nie wiesz ? :O hahah w sumie dużo informacji na razie nie było :P Ja to przeczytałam w kwietniu tamtego roku, ale tydzień temu zrobiłam sobie powtóreczkę :D
A więc no, był taki post na Filmwebie, chwila zaraz go znajde :D
http://www.filmweb.pl/news/Ian+Somerhalder+czy+Theo+James%2C+kto+rozpali+16-letn i%C4%85+bohaterk%C4%99+%22Szeptem%22-104417
Noo, ogólnie to wątpie, że będzie któryś z nich, ale ogólnie cieszę się, że coś jest o tym napisane, bo to znaczy, że coś się dzieje :3
No sorry, ale sagę przeczytałam dopiero w tamtym tygodniu. ;D Szukałam czegoś na temat ekranizacji, ale to były artykuły sprzed dwóch lat. ;c Ciekawy post. Napawa optymizmem :D <3 . Wydaje mi się jednak, że żaden z nich nie pasuje do roli Patcha. Nie tylko ze względu na wiek, ale ogólnie jakoś mi się z nim nie kojarzą. xP To musi być ktoś mega. Taki delikatny i groźny zarazem. Mam nadzieję, że rzeczywiście coś kombinują z ekranizacją, bo jak nas tylko zwodzą to ... Coś im zrobię. :D
Ian na zawsze pozostanie Damonem <3 Nie wiem, czy to oglądasz The Vampire DIaries, ale jak nie to zacznij ! Bo skoro Szeptem Ci się spodobało to w Pamiętnikach Wampirów Damon jest nooo w miare podobny :P
Znalazłam coś takiego ;) h t t p : / / p r o u d t o b e y a . b l o g s p o t . c o m / 2 0 1 4 / 0 7 / h u s h - h u s h - m o v i e - n e w s . h t m l