bo nie jest jakoś super przystojny. Można wręcz powiedzieć, że jest przeciętny. Ale jak tak sobie
patrzę na niego w filmach/serialach to coś w nim mi się tak cholernie podoba, i tak mnie
przyciąga, że mogłabym go zjeść. Ale za nic nie wiem co takiego w sobie ma, ze aż tak na mnie
oddziałuje.. to coś jest dziwne i magnetyzującego jednocześnie. Tak się zastanawiam czy tylko ja
się tak czuję? Choć zapewne tak jest.
Mi też właśnie w The Carrie Diaries jest spodobał. Ma w sobie to coś, ale jeszcze nie wiem co. :D
Ok, twoim zdaniem jak ktoś mówi na typa że wygląda jak cipka to jest dresem ? No zastanówmy się ? Jest to dla ciebie męskie ? Rurki i tego typu ubiór u faceta. Wnioskuje że masz 14 lat bo głupie 14 sie tym jarają.
Shiiit znów jak dres ajjj.
Uwazam ze obior nie jest wyznacznikiem meskosci i nie stajesz czy przestajesz byc mezczyzna w momencie zalozenia ubrania~ A ty uwazasz inaczej?
Istnieje tez cos takiego jak styl i moda. Za tym czlowiekiem wzdychaja pewnie miliony dziewczyn/kobiet... Kim ty jestes zeby go nazywac w ten sposob?
Poza tym, na ~80% zdjec candid Butler ma na sobie jeansy, lol.
'Uważam że nie ma takiego słowa jak "obior " Owszem jest ubiór, nie wiem czy ot to ci chodziło. I tak nie ma czegoś takiego jak moda dla faceta w rurkach, albo jest typem bez jaj albo facetem. Chyba koniec tematu bo nie łapiesz pewnych spraw,
Sorry rzadko zdarza mi sie pisac po polsku, oczywiscie pamietam ze ubior zaczyna sie z U! Dzieki za wypomnienie i poprawienie bledu, i poswiecenie mu polowy twojego komentarza.
To ty nie "lapiesz", zatrzymales sie mentalnie pare dekad temu i nie rozumiesz czym jest moda ani nie masz zadnego pojecia czym jest meskosc jak i w czym sie przejawia. Podpowiem: nie ma nic wspolnego z "rurkami", lol. To takie meskie od ciebie, obrazac aktorow na forach internetowych :> Nie marnuj juz mojego i swojego czasu
Haha "typ bez jaj albo facet"... Zdefiniuj proszę uniwersalny archetyp samca, który tak na siłę chcesz narzucić innym...
Niektórzy ludzie mają w sobie to 'coś'. I to raczej nie jest kwestia konkretnych cech wyglądu, po prostu magnetyzują i tyle. Znam to z autopsji i tyle :)
dla mnie jest mega przystojny <3
widziałam go w kronikach shannary i według mnie był tam świetny i w pamiętnikach carrie też mi się podoba :)
Przeciętny xD Koleś jest pewnie w 5% najprzystojniejszych gości w Ameryce, ale przyjedzie odleciana polka i powie, że jest przeciętny.
To jest piękny chłopak, z wiekiem jeszcze zyskał, poza tym ma ten niedostępny dla każdego niewymuszony styl, to jak on " nosi" ubrania... A przede wszystkim ma talent, jego rola w Elvisie 10/10, ruchy, barwa głosu, akcent, spiew, brak przerysowania( w przypadku Elvisa było takie ryzyko),