Audrey HepburnI

Audrey Kathleen Ruston

8,0
15 765 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Audrey Hepburn

Jest przepiękna, najpiękniejsza aktorka, jaką widziałam. Według mnie wszystko ma idealne
- figurę (tak, nawet biust), nawet ten dziwny według niektórych nos, wszystko. Jest cudowna.

Hmm_Ciastko

Chyba była. Ona nie żyje już 19 lat...

Anaissa

Dla mnie "jest".

Hmm_Ciastko

Zgadzam się, piękna jest, cudne oczy, usta, zgrabny mały nosek, figura również idealna. To jest właśnie przykład klasycznej pięknej naturalnej urody, nie tak jak teraz plastikowe półnagie gwiazdy z napompowanymi ustami i biustami. Audrey miała w sobie taki naturalny urok, wdzięk i klasę, była bardzo kobieca i za równo nie obnosiła się z tym. Mało która aktorka, jakakolwiek kobieta posiada coś takiego w dzisiejszych czasach.

asabina1

Podoba mi się też Natalie Portman

Hmm_Ciastko

zgadzam się jest również śliczna:)

Hmm_Ciastko

Jak dla mnie Sharon Tate. Zaraz po niej oczywiście Audrey i młodziutka B.B jeszcze z czasów "I Bóg stworzył kobietę".Nie można też zapomnieć o Catherine Dneuve. To moja "złota 4" jeśli chodzi o aktorki starego Hollywood.

nata1909

Sharon Tate-owszem ale też Raquel Welch,Ava Gardner a wcześniej Hedy Lamarr

kasjan45

Oczywiście. Jak mogłam zapomnieć o Raquel? :) Rita Heyworth, ło dużo zjawiskowych gwiazd było. Dziś niekoniecznie...

Hmm_Ciastko

Mamy bardzo podobne gusta :)

Hmm_Ciastko

Również ją ubóstwiam. Jest przepiękna, posiada cudny uśmiech i figurę. Szczególnie podoba mi się w filmach z lat 60 jak Mair Fair Lady, Śniadanie u Tiffany'iego czy Dwoje na Drodze. Szkoda, że tak rzadko pojawiała się w filmach w rozpuszczonych włosach, bo zdecydowanie wtedy podobała mi się najbardziej :)

użytkownik usunięty
Munkustrap

A ja zawsze wolalam jak miala krotkie wlosy ("Rzymskie wakacje", cudo samo w sobie :) ). Z reszta Twojej wypowiedzi zgadzam sie w 100%.

Co do nosa- dopiero na tym portalu przeczytalam, ze ktos moze uwazac, ze miala dziwny. Normalny byl. Nos jak nos. ;)

Może i dziwny, ale bardzo ładny.

Hmm_Ciastko

jako facet powiem, że się w pełni zgadzam ;)

użytkownik usunięty
Hmm_Ciastko

racja, szczególnie jej oczka :D , co do Natalie tez sie zgadzam :)