Artur Pietras

5,7
3 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Artur Pietras

Witam kiędy powróci kinomaniak bo już całkiem długo go nie ma? Wiem że to może nie najlepszy program i można by w nim trochę poprawić ale zawsze przyjemni się go ogląda :)

westuaragorn

Wydaje mi się że zdjęli go z anteny..:(

wellcoolstuff

nie no nie możliwe tyle lat był a teraz go zdjęli trochę lipa

wellcoolstuff

Lubiłem "Kinomaniaka" i kiedy mogłem obejrzeć to zawsze czekałem na godzinę 13.
Zresztą nie dawno stuknęło 500 odcinków - zapisałem sobie, że to był odcinek 30 lipca 2011 - i jak do tej pory to był ostatni odcinek.
W najbliższy weekend - powakacyjny zresztą - również nie widze "Kinomaniaka" w programie TV.

Kacper_1984

Wydaje mi się , że zrobił sobie dłuższą wakacyjną przerwę i zaniedługo powróci do nas. Mam przynajmniej taką nadzieję i faktycznie ostatni odcinek był 500- setny, ale nie sądzę by go zdjęli z anteny.

westuaragorn

W ostatnim odcinku jaki był mówił, że pora na urlop. Może szykuje jakąś zmienioną formułę lub wygląd programu? Nowy design by się przydał. A jeśli zdjęli z anteny to wielka szkoda by była...

westuaragorn

Info z Facebooka programu: "Pewnie niektórzy z Was zauważyli, "Kinomaniak" nie znalazł się w jesiennej ramówce. Może jakiś protest song?:> W każdym razie mnie tam jest strasznie przykro, a Wam? Kinomaniak to teraz krótkie formuły, jak niektórzy z Was mogli zobaczyć między reklamami... nazywa się to zmianą formuły. Jak kto lubi... mnie się podobała stara formuła:DCieszy mnie taki odzew, a news jest sprawdzony z dobrego, przybocznego źródła pana Artura"

Koniec świata, jak mawiał Popiołek (z serialu Dom). :(

LukeLBN

No to pozamiatane... ta nowa formuła raz że jej nigdy nie widziałem bo tv4 w sumie tylko na kinomaniaka włączałem a następnie jest beznadziejna... Szkoda bo to był jedney program o nowościach filmowych :(

LukeLBN

Między reklamami?! Nie do wiary po prostu...

LukeLBN

kiedy ? jak ? co? niby mam cały dzień oglądać tv4 i może trafię na jakiś krotki fragment między reklamami :( ??

Krelian

Czy ktoś może powiedzieć czy ta nowa formuła leci raz w tyg? codziennie? wieczorem? jak na to trafić?

Aragorn88

Czekając na pewno nie trafisz. Kilka razy już przypadkiem trafiłem między reklamami na jakiś komentarz, powiedzmy "minutowy".
Więc jak nie ma normalnego "Kinomaniaka" to trzeba olać TV4. No chyba, że akurat puszczą wieczorem ciekawy film którego nie można przegapić ;)

użytkownik usunięty
Kacper_1984

Kurde szkoda że niema już programu a tak chciałem żeby w przyszłości mógł ocenił The Dark Knight Rises , śledziłem od paru lat odcinki i lipa teraz.
Oby powrócił !!

użytkownik usunięty
westuaragorn

Dzisiaj widziałam ten krótki komentarz między reklamami.... mam nadzieję, że program wróci na antenę, te krótkie "urywki" są bez sensu :( wolę cały program :)

westuaragorn

Czy zamierzają przywrócić Kinomaniaka? To jeden z niewielu (jeżeli nie jedyny) sensowny program o nowosciach filmowych...te minutowe "odcinki" są beznadziejne, niech przywrócą pełen program :/ piszmy do tv4, może to coś da ;)

westuaragorn

Kinomaniak pojawił się w wiosennej ramówce TV4.
Z tego wynika że już niedługo będziemy mogli oglądać nowe odcinki programu.

Kraven

a wiadomo coś dokładniej ?:)

westuaragorn

http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/kolejne-galileo-i-nowi-spadkobiercy-w-wiose nnej-ramowce-tv4# -tutaj jest napisane, że 'kinomaniak' ma być w nowej ramówce, więc jest nadzieja :)

seyre

no to chyba nic z tego bo "mini kinomaniak" wciąż jest nadawany, i to właśnie chyba o tego kinomaniaka chodziło autorowi testu

westuaragorn

ZŁO że nie ma kinomaniaka w ramówce. Prędzej wiadomości przegapiałem niż ten program. A co w ogóle porabia Artur?