Artur Łata

6,8
194 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Artur Łata

Jest to najlepszy - moim zdaniem - 'uczestnik' programu SAMW i Sądu Rodzinnego. Ze względu na niego właśnie oglądam te dwa programy.
Jest uroczy. Śmieszny, narwany, niegrzeczny, pyskaty...
Nie ma co ;) 10/10
Pan Artur - obok Kuby W. - jest moją ulubioną postacią polskiej telewizji :)

UneFille

Haha, myślałam, ze jestem jedyna ^^

UneFille

Bez kitu też go uwielbiam.

UneFille

nooo on jest super ;) też lubie Wojewódzkiego ....oboje są narwani i przy tym bardzo słodcy :):)

UneFille

To niekoniecznie osoba,którą uwielbiam aż tak bardzo jak wy,ale fakt przystojny jest i zawsze ma dobre argumenty ;)

UneFille

najlepszy ;D skubany I LIKE ;)

UneFille

nie no bez kitu, gdyby nie on sąd byłby jakiś pusty :) ciary mnie przechodzą, jak się wydziera na tych oskarżonych :D

UneFille

Podpisuję się pod tym. Rasowy napastnik xD

użytkownik usunięty
UneFille

doslownie zgadzam się :)

UneFille

a mnie on właśnie strasznie denerwuje. jeżeli tak się zachowują prokuratorzy w polskich sądach to jest to przykre. kompletny brak taktu, wyczucia i chamstwo, straszne chamstwo i zapalczywość...

UneFille

A pan Dudzik?

donmaslanoz14

Proszę wstać, sąd idzie.

UneFille

Jest super kiedy się wkurza,denerwuje i macha łapami ;)

UneFille

łohohoho to myślałam, ze tylko ja jestem taka dziwna, bo tez uważam że jest przystojny i zawsze oglądam, kiedy akurat on gra :P

Chelle

Też darzę go olbrzymią sympatią :D
Niestety mój świat legł w gruzach, gdy dowiedziałem się, iż tak naprawdę jest on adwokatem, a nie prokuratorem ;P

UneFille

A mnie wkurza... Ale dobra była scena jak w jakiejś sprawie, chyba w SR Powiedział do adwokat zamiast "Pani adwokat" "Magda no daj spokój" czy coś takiego

UneFille

Jest tak irytujący, że wolałbym chyba pójść do kicia niż mu pomóc ^^

UneFille

Ta w SAMW prawdziwy Lord Vader^^

UneFille

Artur Łata moim senseiem. I to: "Zgłaszam to do prokuratury"...

UneFille

No może bez przesady z tym 10/10, ale w tym badziewnym serialu pan Artur zdecydowanie się wyróżnia, a na pewno jest lepszy od większości dzisiejszych gwiazdek po szkołach filmowych.

UneFille

Jest moim najbardziej ulubionym prawnikiem ze wszystkich. Bardzo emocjonalnie wpływa na psychikę oskarżonego, tłamsi jego mózg tak dobitnie, że ciarki po plecach mi biegają. Walczy z pazurem o sprawiedliwość. Jest bardzo surowy bez względu na płeć czy wiek sprawcy - co mi się podoba. Dla niego nie ma litości dla zbrodniarzy. Takich powinno być więcej. Ogólnie jestem wielbicielką serialu "SĘDZIA ANNA MARIA WESOŁOWSKA" i " SĘDZIA ARTUR LIPIŃSKI ". To był mega super pomysł na te seriale i boli mnie fakt, że już nie kręcą :( , ale chociaż powtórki można obejrzeć, choć nie wszystkie odcinki.
W każdym razie co do p. ARTURA ŁATY, to najlepszy z najlepszych prokuratorów w tych serialach ;)

UneFille

Ja się z nim ściąłem na sali sądowej, a przy okazji sobie z niego pożartowałem :)
Po prostu miałem przyjemność z nim grać.