Arnold Schwarzenegger

Arnold Alois Schwarzenegger

7,9
51 923 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Arnold Schwarzenegger

http://i57.tinypic.com/332uquq.jpg

Wyciagnijcie wnioski miedzy wzrostem Arnolda a Toma Cruisa(170cm)

xavor

Z takiego zdjecia zadnego wniosku nie wyciagniesz. Chyba, że tylko to, ze Arnold jest wyższy od Toma.

prof_mateusz27

Dlaczego nic nie wyciagne ? Rzekomo arnold ma 188 czy tam 185(skurczał) a Tom 170. Miedzy nimi nie ma roznicy 15 cm tylko max 5-8

xavor

Chcecie się przekonać ile naprawdę ma Arnold wzrostu? Jedźcie w listopadzie do Wrocławia, a wtedy wszystkie wątpliwości rozwieje sam Arnold, na żywo.

szkielet1990

Czy aby na pewno? Buty na podwyższeniu tak jak w filmach i bedzie miał ponad 180 a ze nie jest to 188 to ludzie powiedzą że sie skurczył ze starości. Sprawa wzrostu Schwarzeneggera budzi wiele kontrowersji w całym internecie sporo artykułów na amerykańskich stronach. W filmach różnie to wygląda wysoki w predatorze czy terminatorze po ledwo ponad 180 na przykład w czerwonej gorączce czy batmanie. Według mnie 178 tak jak pisze magazyn mens health zwłaszcza że obecnie jest niższy od syna i córki. Chociaż nie powiem zobaczyć Arnolda na żywo to by było coś.

tiger777b

Dokladnie, raz wygglada na wysokiego a raz na niskiego.

szkielet1990

Pewnie nie zobaczymy go z bliska.

xavor

Takie zdjęcia nigdy nie dadzą ci żadnej odpowiedzi, bo:
a). karzełki w branży z kompleksem wzrostu zawsze noszą buty na podwyższonych obcasach (jak Tomek czy Sly)
b). Cruise stoi wyraźnie wyprostowany, podczas gdy u Arnolda tego nie widać. Istnieje zatem możliwość, że może się garbić.

Freeman47

Co ty ? Tomek stoi wyprostowany ? xD Wlasnie WYRAZNIE widac ze ma jedną nogę ugiętą...Gdzie ty tu widzisz ze jest wyprostowany ?
Wlasnie Arnold jest wyprostowany! Przyjzyj sie jeszcze raz.

Pozatym kilku politykow powiedzialo ze Arnold tez nosi wkladki w butach.

xavor

Przyjrzałem i dalej podtrzymuję to co powiedziałem. Arni stoi w takiej pozycji, że nie widać, czy garbi się czy nie.

Poza tym, nawet nie wiadomo, czy w momencie robienia tego zdjęcia wszyscy jednocześnie pozowali, czy może każdy z osobna, a później połączono Photoshopem. Teraz tak looknąłem w info i JJ Abrams ma 170 cm (a więc tyle co Tomek), a na zdjęciu jest od niego zdecydowanie niższy. David Ayer ma 189 cm (1 cm więcej od Arniego), a jest od niego niższy.

Tak więc powtarzam: z takich zdjęć nigdy się nie dowiesz, kto ile ma centymetrów ani kto jest od kogo wyższy/niższy.

Freeman47

Być moze i ale tak patrząc na przyklad na wszystkie fotki czy wystapenia Arnolda ze Stallonem. Schwarzenegger zawsze jest tylko troche wyższy. A Sly nawet w butach na podwyższeniu raczej 185 nie ma. Oficjalny wzrost Schwarzeneggera to żart.

Freeman47

Ale powiedz mi jak mozna sie garbic mając skrzyzowane rece tak jak on. Widac dokladnie jest jest wyprostowany nawet nóg nie ma ugietych. Widac wszystko. JJ Abrams jest nizszy max o 2 cm.

Zdjecie raczej nie jest połączone bo wiac ze np tomek obejmuje kobiete ręką, tak samo jak ten po srodku. I troche nie rozumiem po co mieli by to łączyc fotoshopem skoro to zjdecie zostalo zrobione na Empire Awards 2014 i wszyscy byli na tej ''imprezie'', wiec mozna bylo zrobic wspolne zdjecie.

Moze z ayerem jest prawie taki sam...roznie to wyglada czasem przy Lou ferrigno(194) Arnold byl niewiele nizszy. Przy stallone raz są tego samego wzrostu a raz arnold wyzszy o pol glowy. Ja tego nie rozumiem czasami.

xavor

Tu ja się akurat nie zgodzę między arnoldem a ferrigno była mniej wiecej taka róznica jak arnolda ze slyiem. Tylko ze według mnie akurat Ferrigno nigdy nie mial 194 centymetrów wzrostu spójrz na tą fotkę z lekkoatletą brucem jennerem są tego samego wzrtostu a jenner ma 188.
http://static5.imagecollect.com/preview/560/780188966370fb0

tiger777b

Albo to ze paulem dilletem tym czarnym po prawej który ma oficjalnie 185
http://www.ambal.ru/62316404101f.jpg

xavor

"Ale powiedz mi jak mozna sie garbic mając skrzyzowane rece tak jak on."

Właśnie, że wtedy najłatwiej jest się zgarbić, bo automatycznie ramiona idą ci do przodu, a co za tym idzie plecy się uginają z automatu. Spróbuj sam tak zrobić. Czy ma ugięte plecy, czy nie - tego się nie dowiemy, bo tego nie widać.

"Zdjecie raczej nie jest połączone bo wiac ze np tomek obejmuje kobiete ręką"

To akurat nie jest problem, bo rękę mogli dorobić, albo obejmował osobę ubraną w zielony kostium - częsty zabieg zobacz np making offa tej reklamy http://www.youtube.com/watch?v=s2lU-uhNOtY&t=2m32s )
Mówię ci, że to zdjęcie jest dziwne, bo Abrams jest niższy (i to nie o 2 cm, a więcej, bo ma czuprynę wysoką) od Tomka nawet mimo tego, że stoi o pół kroku bliżej obiektywu, a więc powinien być większy.

Arnie był wcześniej sportowcem, i to kulturystą, a więc był dokładnie ważony, mierzony od stóp do głów i nie sądzę, że mógł przekłamać cokolwiek przy wzroście.

Freeman47

Odnosnie ostatniej wypowiedzi to nie jest z całą pewnością 188 chyba ze Sly ma 185
http://www.contactmusic.com/photo/arnold-schwarzenegger-and-sylvester-stallone-a fter-having-lunch-in_3970621

tiger777b

No własnie u nich to jest dziwne, polecam ten artykul ktory podalem nizej.

Freeman47

on ma rece skrzyzowane, ALE jest lekko ''wypiety'' do tylu. Nie widac tu tak bardzo ze jest skulony czy cos...Chodzby nawet... To ile mu odejmie cm ? 2-4cm max A miedzy nimy jest niby 18 cm ? Jak to mozliwe ? Ja mam 177 i moj kolega 188 jest wyzszy o pol glowy a Tomek ma 170 to arni musialby byc widocznie wyzszy o głowe..

Moze nie jest problem polaczyc zdjecia ale logicznie w sumie po co mieli by to robic ? Skoro zdjecie zostalo wykonane tak jak mowilem na ''Empire Awards 2014'' Wiec po co mieli by sie bawic w te green screeny itd? Skoro wszyscy byli w ''jednym miejscu'' i mozna bylo zrobic wspolne zdjecie.

Men's Health napisal, ze Arnold ma 178 :D Na zawodach podobno zawyzają wzrost. Niewiem jak to juz jest.
Polecam wam przeczytac ten artykuł.
https://uk.movies.yahoo.com/has-arnold-schwarzenegger-been-lying-about-his-heigh t-for-years-141922261.html

xavor

188 na pewno nie ma prędzej coś koło 183 ale co to zmienia? Wybitna postać, człowiek sukcesu.

xavor

Arnold ma 188 cm (on sam i prpducenci), abo 187 cm (informacje od innych kulurytstów) albo 178 (chyba) wzrostu, Tom ma wg. "FILM" (magazyn) 170 cm lub 177 cm. Ile informacji tyle wersji.