Arnold Schwarzenegger

Arnold Alois Schwarzenegger

7,9
51 923 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Arnold Schwarzenegger

Hej, czy ma ktoś autograf Arniego? Dajcie znać.
Ja wczoraj wysłałam prośbę o autograf na adres, który znalazłam na stronie Klubu Miłośników filmu :
PO Box 1234
Santa Monica, CA 90406
USA

Ciekawe czy coś z tego wyjdzie? Narazie mam autograf ze zdjęciem Morgana Freemana. To wciąga...
Pozdrawiam fanów Arniego.

bs85

Ja mam oryginalny autograf Schwarzeneggera z okularami z filmu T3 z papierami , T3 Box - Schwarzenegger po zakończeniu zdjęć do filmu Terminatora 3 rozdawał takie T3 Box swoim najbliższym współpracownikom , jest to bardzo żadkie i bardzo pożądane wśród kolekcjonerów, ja kupiłem to od prywatnego kolekcjonera i dałem 1500 euro :) widziałem 5 miesięcy temu na Ebay ktoś sprzedał za 2000 euro , jest to edycja limitowana tylko 25 sztuk , ja mam numer 04/25 :)
pozdrawiam :)

predator118

Jest w tym boksie jakieś wydanie filmu na nośniku dvd? Możesz wrzucić jakieś zdjęcia?

Marian381

To nie jest żaden DVD Box
T3 Box zawiera drewniane pudełko na zewnątrz jest zdjęcie Arnolda z filmu T3 a na tym zdjęciu podpis własnoręczny Arnolda Schwarzeneggera , w środku pudelka jest metalowa tabliczka z imieniem i nazwiskiem aktora i numer kolekcjonerski 04/25 , oraz okulary takie jak nosił Schwarzenegger w T3 ...., jest też klisza z filmu T3 i dokumenty . 1500 ero dałem , razem z cłem które mi naliczyli w Polsce uczyniło mnie to 7 tyś. złotych .
Z chęcią bym wrzucił fotki ale tu na Filmwebie nie ma możliwości przecież ????????

predator118

Myślałem, że to jakieś limitowane wydanie filmu, same gadżety niespecjalnie mnie interesują dlatego obejdzie się bez zdjęć. Mimo wszystko dzięki za informacje.

Marian381

Nie ma sprawy :)

użytkownik usunięty
predator118

Można wrzucić np. na imageshack i dać link. ;)

Wrzuciłem fotki na fotosik.pl o to link
http://www.fotosik.pl/u/predator118/album/1466555

predator118

Kolego bs85 udało się Tobie zdobyć autograf pisząc na adres który podałeś?

vladkaban

Ja to kupiłem na EBAY.COM od kolekcjonera z Kaliforni .

predator118

To co masz Ty jest poza wszelkim zasięgiem zwykłego śmiertelnika. :) Najszczersze gratulacje i wyrazy zazdrości!
Zadowolił bym się najzwyklejszym autografem Arniego. Orientuje się ktoś jak go zdobyć?

vladkaban

Dziękuje za miłe słowa niełatwo było to zdobyć , co do autografu jak go zdobyć to chyba na stronie zagranicznej www.ebay.com ale tylko można kupić i jedynie tam , kiedyś kilka lat temu miałem adres do Arnolda i chciałem mieć autograf , ale nie dostałem odpowiedzi .

predator118

Myślałem o ebayu ale pozostaje kwestia autentyczności. Dużo tam naciągaczy niestety...

vladkaban

Zgadza się , jak ktoś proponuje autograf Arnolda za 50 dolarów to nie patrze na to bo wiem że to niemożliwe i to jakaś podróbka , Oryginalne autografy Arnolda chodzą od 300 do 600 dolarów , z certyfikatem autentyczności .

predator118

Masz takie rozeznanie aby polecić jakąś pewną aukcję?

vladkaban

W tej chwili to nie , ale jak będę coś widział to dam ci znać

predator118

Certyfikat autentyczności? Kto go wystawił? Nadworny GRAFFOLOG Hollywood? :-D

vladkaban

Koleżanko bs85:) Nie dostałam odp.wtedy. Pozdrawiam

predator118

O rany! Predator! Ale Ty bogaty jesteś! ;-D

pumpalik

Nie jestem bogaty , poprostu odkładałem pieniądze kilka lat na motor a że go nie kupiłem , kupiłem właśnie to bo to chciałem

predator118

Poza tym to było już jakiś czas temu .