Patrzysz i nie widzisz
Po pierwsze : może i ma te 57 lat, ale nie jeden gość przed 30 chciałby tak wyglądać i być w takiej formie.
Po drugie: dalej gra świetnie.
Myślę, że Twoja niechęć do niego wynika z tego, że go poprostu nie lubisz, a nie dlatego, że gra w takich a nie innych rolach.
nie ukrywam tego
Nie ukrywam tego, że nie lubię Schwarzeneggera, widzę, że wygląda "świetnie", ale jakim kosztem? Czy ktoś wie ile miał operacji plastycznych? Bo ja nie!
I nie chciał bym, gdy dożyje jego wieku wyglądać jak on (kwadratowa głowa mnie przeraża), nie chciałbym poprawiać natury!
Ale podyskutować mogę!!!
Arnold
Nie wiem wprawdzie ile miał operacji, ale poza kwadratową głową jest ok.. Głównie chodzi mi tutaj o jego kondycję fizyczną, wygląd i to skąd pochodzi i do czego doszedł. Podziwiam go za to. Reszta to już jego osobista sprawa. Moja ocena jego z pewnością jest subiektywna, ale to jest kwestia gustu. A o gustach się nie dyskutuje.
ja wiem
Akurat tak sie fajnie skałada że wiem ile miał operacji plastycznych. Odpowiedź brzmi zero :) Jedyną poważniejszą operacją w jego życiu było wstawienie sztucznej zastawski serca. Chorobe odziedziczył po ojcu i operowali go zanim wynikły jeszcze jakiekolwiek konsekwencje. A co do swojej budowy ciała to osiągnął to za pomocą ciężkiej pracy nad nią i litrom wylanych potów. A tak wogóle to nie wiem po co to pisze.... :)