Ariana Grande

Ariana Grande-Butera

7,5
6 052 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ariana Grande

Jej piosenki są nawet fajne, ale teledyski to katastrofa !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dam na przykład .... "Break Free ". Ta piosenka jest nawet spoko, ale teledysk jest koszmarny !!!!!!! Czy ktoś jeszcze tak na nią patrzy ?

użytkownik usunięty

Aha ....... spoko

zizulek13

Tak, dokładnie wiem o czym mówisz. Piosenkę usłyszałem w radiu i mi się spodobała (btw Zedd to świetny DJ) jakiś czas potem obejrzałem na yt teledysk i zrobiłem mega facepalm. Tragedia. Co gorsze, sprawa nie tyczy się tylko "Break free" Wszystkich jej teledysków nie da się oglądać, gdy widzę że będzie lecieć "Bang Bang" albo "Problem" to od razu przełączam, mimo, że piosenki są nawet niezłe i jak lecą w radiu to nie mam nic przeciwko.

Alternative130

No :) Ona mnie bardzo wkurza ostatnio ...... a ciuchy ma takie że ..... O JEZU ! OHYDNE !

zizulek13

Co do "Break Free" to się zgodzę, ten teledysk to istny koszmarek (swoją drogą nawiązuje chyba do filmu "Barbarella" z 1968). Ale i tak fajnie się tę dziewuchę ogląda:-)

kRis

Skoro tak uważasz ....

zizulek13

Zgadzam się. Z teledysku do "Break Free" mocno bije kiczem.

zizulek13

Zgadzam sie, teledyski sa koszmarne i niszcza fajne piosenki. Mialam tak samo jak ty z break free. A wgl widzialam juz zapowiedzi teledysku do love me harder i tez wyglada zenujaco, znowu bedzie usilowala byc sexy i zapewne znowu jej sie nie uda.

zizulek13

Jedyny teledysk, który mi się podoba to "One last time". Ona do prawie każdej swojej piosenki musi wstawić coś z kosmosem.

zizulek13

Zbyt wielu jej teledysków nie widziałem, ale ten do "34+35" jest spoko, a do "Side to side" jest zajebisty. Sam utwór jest o pieprzeniu, więc te ujęcia Ariany podskakującej na rowerze mają jawne przywodzić na myśl sceny kopulacji. Dobre jest.