Ariana Grande

Ariana Grande-Butera

7,5
6 052 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ariana Grande

Pytanie skierowane głównie do mężczyzn. Czy Ariana imponuje wam swoim talentem/ stylem bycia czy może swoją niewinnością, słodyczą, bezbronnością?
Kolejne pytanie: czy gdybyście poznali kobietę wyglądająca dokładnie jak ona ale typową bizneswoman bylibyście zainteresowani nią tak samo jak Arianą?

Letthet

Ariana nie imponuje mi niczym.
Jednak gdybym spotkal jak to okreslilas bizneswoman jak ona, to bylbym zainteresowany.

Letthet

Jakim talentem ?

JednostronniePatrzac

Nie słyszałeś jej głosu?:)
Bo można jej nie lubić ale mówiąc ze talentu nie ma oklamujesz samego siebie..Ariana ma jeden z najlepszych glosow wśród wszystkich piosenkarek

Letthet

A może niech najpierw zobaczą jak wygląda, oj przepraszam wyglądała przed operacjami, które zmieniły jej twarz i uczyniły ją bardziej atrakcyjną dla samców? Zrobiła się na typową nowoczesną dziewczynę - taką do łóżka, na rozrywkę.

użytkownik usunięty
joka_2

no właśnie ciekawe jak wyglądała przed operacjami ? :D

http://www.famous-plastic-surgery.com/wp-content/uploads/2015/09/Ariana-Grande-P lastic-Surgery-Before-and-After-2.jpg
http://www.celebritysizes.com/wp-content/uploads/2015/08/Ariana-Grande-1-2.jpg
http://i4.mirror.co.uk/incoming/article3252273.ece/ALTERNATES/s1023/Ariana-Grand e.jpg
http://famousplastic.net/wp-content/uploads/2013/10/ariana-grande-plastic-surger y.jpg

itp itd

użytkownik usunięty
joka_2

czyli to prawda,Ariana Grande jaką znamy została stworzona prze chirurgów -_-

dla mnie ładna nawet przed operacjami :)

joka_2

Ale Ariana nie miała żadnych operacji! po prostu inny makijaż ,wyrególowane brwi, przefarbowane i doczepione włosy. To cały sekret. Moim zdaniem wygląda 100 razy lepiej po swojej metamorfozie ;)

ameliawesolowska8

Podniesienie brwi (by widoczność powieki była większa) to już ingerencja chirurga. Botoks w ustach to "zabieg estetyczny". Ach i korekta nosa.
Wiesz, ja bym chciała też tak wyglądać dzięki jak mówisz "makijażowi i wyregulowanych brwiach", no ale niestety na to trzeba chirurga.

joka_2

Wiem, ze stare, ale zasmialem sie. Brzmisz jak zgorzkniala baba, ktora ma za zle komus, bo zrobil sobie operacjs.

Damiann17

Teraz dopiero ujrzalam twoja odpowiedz. Nie to, ze zgorzknialosc.... Wkurza mnie to co dzisiaj sie kreuje i sprzedaje - sztuczne piekno i seks. Moge miec tylko nadzieje, ze jak bede miala swoje dzieci to kult ciala i seksu bedzie juz totalnie niemodny.

joka_2

Pieprzysz o kulcie seksu i czego tam jeszcze, a spojrz jakie masz zdjecie na profilowym. Naprawde z tej strony Ariana jest jak aniolek wsrod diablow w calym tym show biznesie, wiec nie wiem dlaczego sie jej czepiasz.

Damiann17

Za przeklinanie moge cie zglosic :> to Aguilera. Okladka z 2004 roku? Nigdy jej nie zmienialam, panie czepialski

joka_2

Ariana zaczynając karierę, miała siedemnaście lat. Na ekranie pojawiła się jako pulchniutka dziewczynka, której kazano grać niezbyt inteligeną postać i stroić głupawe miny ku uciesze młodych odbiorców. Minęło dziewięć lat i jej rysy twarzy do tego czasu miały prawo się zmienić, zwłaszcza że jako artystka sceniczna dużo się rusza i ćwiczy. Nie dziwię się, że jej twarz jest teraz bardziej smukła niż okrągła. Podkreśla to dodatkowo makijaż, który również ewoluował przez okres rozwoju jej kariery medialnej, jak i ogólna zmiana kreowania jej wizerunku, gdzie ze słodkiej gwiazdeczki seriali młodzieżowych wydobyli dojrzałą, świadomą swojej kobiecości osobę.
Nie mam zamiaru spierać się, przy tym czy podjęła się operacji plastycznych czy też nie. Uważam natomiast, że nawet jeśli poszła pod nóż, to zmiany, które jakoby przy tym wprowadziła, są na tyle subtelne, że nie ma sensu doszukiwać się powodów do kamieniowania. Była piękną dziewczyną, teraz jest piękną kobietą. Istnieją celebrytki i celebryci, którzy są trafniejszym przykładem kupowania piękna.

joka_2

Nie wiem czy widziałeś zdjęcia Ariany sprzed kilku lat. Zdjęcia gdzie połowy twarzy jest gdy zaczynała swoją karierę i gdy była już gwiazdą. Bez różnicy podbródek, usta, szczęka, policzki i oczy. Jedyne co zmieniła to wydoroślała zmieniła włosy na swoje naturalne i nie nosi już doczepów jak wcześniej, zmieniła technikę makijażu a jedyne co zmieniła bardziej intensywnie to podniesienie brwi. I nie bądźcie już tacy zazdrośni bo Ariana ma niesamowity głos i nie tylko na płytach ale także na korcentach i śpiewie bez ingerencji dźwiękowca.. Szczerze jest jedną z najlepszych wokalistek i na sam dźwięk jej głosu szczęka opada k nie trzeba być jej fanem aby tak twierdzić a mówiąc, że nie oklamujecie sami siebie. I tak zdecydowałam się to napisać po tych 5 latach bo poprostu irytuje mnie takie zazdroszczenie czyjegoś talentu i piękna.

ameliawesolowska8

NIE miała operacji do cholery...

użytkownik usunięty
joka_2

typowy ból dupy polki

Jeżeli tak określasz uświadamianie ludzi, że ich idole nie są idealnie piękni lecz często wytworem wyobraźni (Ariana uwielbia wielkie oczy. Być może gdyby nastała moda na chirurgicznie mega wielkie oczy zrobiłaby sobie takie ;D )

joka_2

Tak, Ariana miała operacje plastyczne.
Tak, Ariana przed operacjami wyglądała równie dobrze, jednak po operacjach wygląda jeszcze lepiej.
Czy operacje plastyczne to coś złego? Czy w jakiś sposób to kogoś krzywdzi? No nie uważam tak. To sprawa Ariany jak wygląda i co robi ze swoją twarzą/ciałem.
Twoja idolka z profilowego też miała operacje plastyczne, i to takie, że ciężko Ją rozpoznać teraz.
Ariana jest niezwykle utalentowaną muzycznie osobą. Dla mnie to się liczy. Ma świetny, delikatny charakter.
Nie ograniczajmy kobiet. Niech każda robi ze swoim ciałem co jej się podoba.

ineska1919

Ariana nie miała operacji plastycznych tylko przeszła na weganizm i dla tego dobrze wygląda. więc raczę troche o niej przeczytać

Marcin_Dyksa

Uwielbiam Arianę!!! Dla mnie numer jeden wśród artystek, ale jesteś głupcem skoro wierzysz, że nie miała operacji plastycznych.
Nie chce jej atakować, ale po co oszukiwać się z prawdą? Przecież operacje to nic złego.
Oczywiście wiele w jej wyglądzie zmieniła dieta. Ma teraz bardziej wydatne kości twarzy. Opalenizna i długie włosy też dodały uroku. Jednak Ariana miała prawdopodobnie 4 operacje. Po pierwsze korekta nosa. Chyba żadna dieta nie jest w stanie zmienić kształtu kości nosa? Skóra owszem może być naciągnięta, ale nie słyszałam aby odżywianie zmieniło czubek nosa na bardziej do góry ;)))
Ma podniesione brwi, dzięki czemu oko jest bardziej widoczne. Oczy w kącikach zewnętrznych są zrobione na bardziej „azjatyckie”. I ostatnia to linia podbródka, która jest zmieniona całkowicie. Z bardziej trójkątnego do okrągłego zarysu.
I też na pewno miała botoks na ustach.
Wiem, że Ariana do żadnej się nie przyznaje. Kiedyś napisała, że ma taki nos od urodzenia.
Jak znasz angielski to obejrzyj sobie na yt filmy, w których wypowiadają się specjaliści-chirurdzy plastyczni.
Poza tym praktycznie każda z amerykańskich gwiazd miała takie operacje. Nawet Selena Gomez-a nigdy bym nie powiedziała, bo tego nie widać. Ale specjaliści widzą i wiedzą więcej od nas.

ineska1919

Nie jestem głupcem tylko nie słucham takich teorii o rzekomych operacjach gwiazd u których nie są potwierdzone żadne informacje.

Marcin_Dyksa

Teorii? Raczej realnej oceny chirurga plastycznego.
I tak uwielbiam Arianę, wygląda świetnie, pisze super piosenki i jest wybitną wokalistką. Brawa dla Niej!

ineska1919

Jakiej realnej oceny ? To są teorie wymyślone przez internautów którzy nie wiedzą a mówią. Z tego co wiem to ani Ariana Grande ani Taylor Swift ani Selena Gomez nie miały operacji plastycznych każdy z wiekiem czasu się zmienia.

Marcin_Dyksa

Nos czlowieka nie moze sie zmienic w tak drastyczny sposob. Moj nos w przeciagu kilku lat jest taki sam, nie zrobil sie nagle malutki z wiekiem. Po prostu przyjmij, ze cos tam miala zmienione i tyle. Jeny.

Damiann17

Ona nic nie miała zmienione ma taki sam nos jak miała. zobacz sobie do zdjęcie https://pbs.twimg.com/media/EdXAaEOWAAApMKL?format=jpg&name=large

Marcin_Dyksa

Ona ma ten nos po prostu dobrze zrobiony. Spojrz na inne zdjecia i na koniuszek nosa.

Damiann17

Ja wiem swoje ty wiesz swoje i tyle w temacie więc żegnam!

ineska1919

Dokladnie. Spytalam sie siostry co mysli o Arianie. Oczywiscie, ze piekna itp. Uswiadomilam ja jak wygladala przed zabiegami. Dla mnie jak ktos jest piekny, idealny to zawsze okazuje sie, ze po operajach i zabiegach :)

joka_2

Ale przecież ona wyglądała zajebiście przed metamorfozą (operacji nie było). Po też krótki czas dobrze. Tylko teraz ch*jowo.

Letthet

Ja zanim zobaczyłam jej zdjęcia z Disneya myślałam, że jest mulatką. To dowodzi tego, jak bardzo jest zrobiona. Nie ma ludzi brzydkich, są tylko biedni. Nawet kolor skóry zmienisz jak jesteś bogaty, zresztą nie ona pierwsza, nie ostatnia ten kolor zmieniła.

MietowyDzem

Przeż ona jest mulatką. Tylko może teraz trochę wybladła, bo mówi się, że grzeje.

Letthet

jest mega seksowna ale niczym innym nie imponuje.

minek93

Niczym innym? Posłuchaj jej głosu. I nie takiego na koncertach czy na płytach ale bez pomocy dźwiękowca. Np. Utwór ,Dangerous Woman Acapella’. Zobaczymy czy nadal będziesz tak mówić. A po komentarzach tych wszystkich osób wywnioskuje że to typowa zawiść do osoby bogatej. A i operacji też nie miała.

Letthet

Czegoś nie rozumiesz jej poprostu dobrze patrzy z oczu nie chodzi o bycie słodką , co do wyglądu no ariana jest najsexowniejsza

Letthet

To prawda, że ma talent.
Jeśli ktoś mówi, że nie, to po prostu nie ma ucha, bo to nie ma z czym dyskutować.

Gdy miała brązowe włosy i opaleniznę wyglądała i słodko i seksownie, a to rzadkie połączenie. Teraz w blondzie i z bladą cerą wygląda odpychająco, ale to przez to, że zaczęła ostro grzać ze swoim nowym chłopem. Przykro słuchać...