Nie rozumiem- Antoni jest boski, mógłby mieć każdą, a on tu zamiast zarwać jakąś młodą fajną laskę bierze ślub ze starzą od siebie, szarą, nieciekawą babą..... Ja się pytam- DLACZEGO??
Już Ci odpowiadam, odpowiedź jest bardzo skomplikowana dlatego skup się...
-Bo ją KOCHA!
Jeśli nie zrozumiałaś to pisz, a napewno Ci jeszcze raz to wyjaśnie...
Melani BYLA kiedys piekna(powiedzmy do polowy lat 90tych) no wlasnie byla... ma 50 lat(on 47) ale straszliwie sie zestarzala w porownaniu do innych aktorek i nawet operacje plastyczne jej nie pomagaja to widac...
znalazł w niej to coś ;) to, że Tobie się nie podoba, to nei znaczy że mu też nie. O gustach się nie dyskutuje. POza tym my- w przeciwieństwie do Antonia- jej nie znamy. Moze równa z niej babka?:D
Mnie też sie nie podoba że ma taką żonę! Jest grzydka jak nie wiem co i stara... Ja na pewno byłabym lepsza od niej...To ja go KOCHAM nie ona!
Dokładnie!! Obie byśmy były lepsze od tej starej, brzydkiej Melanie ... Ja tez go KOCHAM !!! Ona nie zasługuje na niego ...
A ktora to jego zona?
Ale jak się kochają to chyba najwazniejsze jest wlasnie to, a nie jak wyglada...
Melanie Griffith. Moze nie jest piekna,ale jak powiedzial 1 z przedmowcow,o gustach sie nie dyskutuje. Jesli ja kocha,to to jest najwazniejsze.
"jesli ktos Cie kocha,niewazne kim jestes i jak wygladasz"
To fakt.. miłośc jest ślepa... ale to w końcu jemu ma się podobac nie nam... ;) mógł mieć ładnejszą.. wybrał taką... eh... szkoda troche takiego przystojnaka... :)
No cóż no...Kocha ją i tyle.Ale szkoda że taki przystojny facet wziął sobie za żonę nieprzystojną Melanie.
przepraszam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czyli wy uwazacie, ze brzydka osoba nie zasluguje na milosc? ze brzydka osoba ma prawo tylko do milosci jakiegos garbatego, brzydkieo ogrodnika????????? nie rozumiem? czy tylko Miss Swiata ma prawo miec przystojnego chlopaka? czy osoba, ktora nie odpowiada realiom " pieknej" nie ma prawa do milosci? kurde;/ nie sadzilam, ze na filmwebie, miejscem spotkan mniej wiecej inteligentnej mlodziezy zobacze taki post!!!!!!!! nie rozumiem!!!!!!! grrrr.... sorry za atak wszystkie osoby, ktore bronily milosci banderasa i griffit, ale oburzaja mnie takie opinie;/ sorry, i jestem gotowa walzyc o swoje racje;/ papa
tak, tak mysle... na milosc zasluguje kazdy nawet, jak ty to okresliles "paskuda dziewczynopodobna"... a poza tym? jakim prawem tak mowisz? melanie jest mozliwe, ze teraz zbrzydla, ale on ja kocha... a ty... szkoda gadac... pa;/
a skąd wiesz ze ją kocha kiedy ci to mówił????????
moze sie niechce rozwodzic bo ma rodzine a no swoją zone moze patrzec nie może a ma tyle wielbicielek młodych ze dyma je kiedy chce to po co ma rozwod brać
jestes wulgarny... watpie, czy je "dyma", jak ty to okresliles, skoro w gazetach sa zdjecia, jak czule przytula zone... jesli ty niemoglbys patrzec na swoja zone, tulilbys ja i calowal?
jasne... on ja kocha, kocha... ty wiesz wogole co znaczy to slowo?? myslisz, ze on za fotke , jaka zrobia paparazzi dostaje kase? nie rozsmieszaj mnie;/
widze ze jestes za głupia zeby sie w dawac z tobą w dyskusje nawet fakty cie nie przekonują
papapap dzieciaku do sklepu po zakupy kup sobie kretki flamastry plasteline itp... to co jest poczebne w 1 klasie bo w poniedzialek zaczynasz szkole
pamiętaj 1 podstawóka to nie to samo co przedszkole
wez spadaj padalcu jeden;/ uwazasz, ze ktos, kto nie jest atrakcyjny, to nie zasluguje na milosc;/ hamski i gburowaty- dwa okreslenia pasujace do ciebie;/ skoro wyreazilam sweoje zdanie, a ty musiales je oczywiscie skomentowac;/ spadaj kretynie;/
Daggulka nie warto zniżać się do jego poziomu :) Dzieciak poprostu robił sobie liste zakupów do szkoły żeby przypadkiem o czymś nie zapomnieć :] pozdrawiam tych co potrafią jeszcze władać pięknym polskim językiem, a nie wyprowadzającym innych z równowagi papierem ściernym! Każdy powinien nauczyć się tolerować odmienne zdanie drugiego człowieka..
Jak tak czytam wasze komentarz to zal.pl.... "kariere to ona umie robić przez łóżko" zanim Banderas zdobył popularność Melanie już była gwiazdą w Hollywood ("Dzika namiętność, "Świadek mimo woli", "Pracująca dziewczyna") po za tym to jego wybór a wam nic do tego z kim on się spotyka "Z Salmą Hayek tworzyli gorącą pare taką latynoską" OMG a skąd wiesz czy był z nią szczęsliwy ?? po za tym Melanie jeszcze w "Lolicie" wyglądała dobrze.... a potem już się strasznie zestarała ;/ i tylko dlatego że straciła urodę nie zasługuje na to aby była szczęsliwa... ŻENADA !!!
Dobrze powiedziane! Każdy kiedyś będzie musiał wejść przez drzwi starości. Chcielibyście, aby ktoś wam powiedział, że jesteście brzydcy i niedołężni? Bo ja nie. Moim zdaniem, każdy inaczej patrzy na piękno, jeden widzi to co w środku, a inny tylko wierzchnią warstwę - zalecam obejrzenie fajne komedii "Płytki facet". Widocznie Antonio widzi wewnętrzne piękno swojej żony...ktoś kto mówi "ale sobie żonkę wybrał" itp. ma jakieś kompleksy...
Przecież ona ma 51 lat, a Banderas wcale nie jest wiele młodszy
Ona wygląda naturalnie na swój wiek, a co myślisz, że w jej wieku będziesz wyglądać lepiej??? chyba w marzeniach i po 100 operacjach plastycznych...
Boże co za dzieci neo, myślą że w wieku 50 lat będą wyglądać na 20.....
Pozdrawiam
Coś takiego nazywa się "miłośćią" za duzo sie dziewczynko naoglądałas czy też nasłuchałas o takich związkach jak Jolie-Pitt, o nich nie mówi sie nic, bo cenia sobie swoja prywatnosc i sadze ze sie nie rozwioda
"Czemu Antonio wybrał sobie taką żonę?
Nie rozumiem- Antoni jest boski, mógłby mieć każdą, a on tu zamiast zarwać jakąś młodą fajną laskę bierze ślub ze starzą od siebie, szarą, nieciekawą babą..... Ja się pytam- DLACZEGO??"
bo ja KOCHA! nie kazdy patrzy tylko na wyglad, ale i wnetrze sie liczy, widocznie ma w sobie to cos, ze chce z nia byc i tyle...
Hahaha! O nie! Jak można zadawać tak głupie pytanie? Może spytaj się sąsiadki dlaczego ma takiego a nie innego męża? Rany! Takie tematy powinny być od razu usuwane bo nic za sobą nie wnoszą a tylko śmiecą całkiem temat.
PS. Odpowiedź brzmi: bo ją kocha i ponieważ tak mu się podobało. Proste!
mój kuzyn uważa, że jeśli facet bierze sobie kobitę typu Melanie, oznacza to, że kobita musi umieć
rewelacyjnie robić gałkę, ponadprzeciętnie. biorąc pod uwagę jej opinię w hollywood, teza moja kuzyna o
malżeństwie banderasów wydaje się bardzo prawdopodobna. amen.
bartoshw naucz się pisać. Nic nie zrozumiałem z twojej wypowiedzi.
"mój kuzyn uważa, że jeśli facet bierze sobie kobitę typu Melanie, oznacza to, że kobita musi umieć rewelacyjnie robić gałkę"
Nie chciałbym mieć takiego kuzyna naprawdę. Pewnie nawet 16 lat nie ma.
"teza moja kuzyna o malżeństwie banderasów wydaje się bardzo prawdopodobna. amen."
Tego nie da się zrozumieć.