Antoni Pawlicki

6,8
17 304 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Antoni Pawlicki

A według mnie to jeden z najzdolniejszych polskich aktorów młodego pokolenia. Pierwszy raz widziałam go chyba w "Katyniu", a przynajmniej tam zwróciłam na niego uwagę i muszę przyznać, że zrobił na mnie oszałamiające wrażenie...

annag66

Mi pierwszy raz rzucił się w oczy w 'Jutro idziemy do kina' i od tamtej pory uważam go za cudownego aktora :)

annag66

Zgadzam się z Tobą w stu procentach. Uwielbiam go!

mnich141091

Tak! Jest świetny i przystojny :) Zwraca na siebie uwagę, ma w sobie coś "świeżego". Widziałam go już ciekawej sztuce teatru telewizji (niestety nie pamiętam tytułu, nie oglądałam jej niestety od początku) i stwierdziłam, że jest to jeden z tych aktorów, którzy kreują rolę tak, że nie wyobrażamy sobie absolutnie nikogo innego na ich miejscu. Ma zdolność stuprocentowego przeistaczania się w postać. Bardzo mi się podoba :)

annag66

Gdyby chciał mogliby zrobić z niego drugiego Damięckiego i widywalibyśmy go w naszych dennych komediach romantycznych. Tym bardziej brawo dla niego za świadomy wybór ról. "Drzazgi" , "Jeszcze nie wieczór", "Ostatnia akcja", jedne z lepszych ostatnich produkcji naszej kinematografii.

anna18

Damiecki przy Pawlickim jest jak disco polo przy Mozarcie. Damiecki jest tandetny i sztuczny, nie rozumiem jakim sposobem jest az tak znany.

annag66

Zgadzam się ze wszystkimi pozytywnymi opiniami na jego temat.Aktor z niepowtarzalną klasą!Dzięki rolom w tych wojennych filmach (tak krytykowanych przez innych na forum)stał się znany szerszej publiczniści!!! Wierzę,że będzie z niego "prawdziwy" aktor młodego pokolenia, bo mam już dosyć tych, którzy po grze w 1 serialu dorabiają się popularności w kiepskich show.
A tak na marginesie......Czy on kogoś ma (w realnym życiu)???????
Mnie do niego najbardziej pasuje A.Więdłocha - Lena Sajkowska:)))))))))

annag66

Jaaaaaaaaaaaaaaaneeeeeeeeeeeeeeek! *maślane oczy*