Ijeeeeeeeeeeeeee :D:D:D Szczerze, naprawdę nie miałam pojęcia, że na FW można też znaleźć ulubionych muzyków. Tzn. gdybym nad tym chwilę sięzastanowiła, to bym do tego doszła...no ale nie ważne. Ważne, że przez bloga kaileeny tu dotarłam ! :D:D:D I z tego szczęścia postanowiłam dodać nowy wątek! :D
Jakie są wasze ulubione kawałki RHCP?
Ja mam moich z 25 :D:D:D i na żaden nie potrafię się zdecydować, ale ostatnio słucham na okrągło "Blood, sugar, sex, magic"
A wy? ;)
Ja też mam sporo ulubionych kawałków Red Hotów. Niektóre z nich (kolejność jak najbardziej przypadkowa): True Man Don't Kill Coyotes, Warped, Transcendi, Cabron, Rivers Of Avalon, Bicycle Song, Soul To Squeeze, Around The World, Snow(Hey oh), Wet Sand, Especially In Michigan, Under The Bridge, I Could Have Lied, Knock Me Down... tak w sumie to ich wszystkie kawałki są zajefajne.
ja nie potrafie powiedzieć które ulubione bo wszystkie uwielbiam. red hot chili peppers są extraa!!!!!!!!!!!!!
Wszystkie są najlepsze ;)
Nie wiem dlaczego, ale słuchając Scar Tissue lub Zephyr Song zawsze chce mi się płakać...
Może dlatego, że tak bardzo chciałabym ich zobaczyć na żywo, a to raczej niemożliwe..
Jak dla mnie każda piosenka jest świetna. Bez wyjątku. No... może "Universally Speaking" brzmi trochę "nie-red-hotowo", ale wybaczam ;) ...
A tak w ogóle to zapraszam do dyskusji na forum poświęconemu czterem friiikom z RHCP - http://www.venicequeen.fora.pl/index.php [www.venicequeen.fora.pl...]
:D :D :D
Under the bridge, Aeroplane, Soul to squeeze, californication, By the way, Suck my kiss, Otherside, Around the world. Scar tissue, Dani california
Widzę, że nikt nie wymienił "Save the population"...to jest też świetny kawalek..a tak poza tym to naprawdę trudno jest wybrać ulubione piosenki bo wszystkie są niesamowicie zarabiste! Kurde...może Cabron...Charlie...Around The World...Hey...EASILY! :D
Widzę, że nikt nie wymienił "Save the population"...to jest też świetny kawalek..a tak poza tym to naprawdę trudno jest wybrać ulubione piosenki bo wszystkie są niesamowicie zarabiste! Kurde...może Cabron...Charlie...Around The World...Hey...EASILY! :D
Oj tak, tak, "Save the Population" jest bardzo ładne, i Anthek tak fajnie nawija... To jest najfajniejsze, jak nie można go zrozumieć xD
A pamiętacie "Higher Ground"?? Po prostu ja wymiękam, jak to słyszę, mistrzostwo.
Co do "Under the Bridge" to jest wersja akustyczna tej piosenki, którą można odnaleźć, np. na youtube.com. Pisze dlatego o tym, bo kolega stwierdził, że Anthony i John wyglądają tam, jakby zbierali na piwo xD (ja bym powiedziała, że na coś innego... ;D )
Do rzeczy - "Can't stop", "Californication", "By the Way", "Throw away your television", "Don't forget me" (najpiękniejsza ballada na świecie!!), "Right on time", "Sir Psycho Sexy", "Give it Away", "D.C.", "Tell me baby", "Charlie" i wiele, wiele innych.
backwoods, true man dont kill koyots, you always sing the same, party on your pussy;d, catholic school girls rule!! w ogóle wcześni red hoci rządzą;d
Kolejność przypadkowa:
Can't Stop, By The Way, Universally Speaking RULE!!!! (przy okazji nie wiem dlaczego każdy uważa tą nutę za słabą, może nie brzmi redhotowo ale jest bajer!!! Szczególnie solówka Johna!!!)Me & My Friends, Charlie, Snow (Hey Oh), Tell Me Baby, Californication, Otherside, Aeroplane, I Could Have Lied, Throw Away Your Television
RHCP RLZ!!!