Witam all...
Chciałbym wiedzieć ile osób widziało już film Race to Witch Mountain / Góra Czarownic, oraz chciałbym wiedzieć jaka jest wasza opinia na ten temat :)
Mam nadzieję że wszystkim się film podobał/ będzie podobał...:)
Na opłaca się ściągać bo na razie krążą po necie tylko wersje CAM, a przez nie .... widać : / R5 będzie chyba nie długo...
Taka jakość obrazu:
http://stuffie.takagari.com/race/vlcsnap-310990.png
Dźwięk pewnie gorszy i nie wiem czy już są napisy...
Od definicji obrazu to to jeszcze ma daleką drogę fakt hehe
A film no z trailera wygląda całkiem całkiem
Poczekamy na lepsza wersje :]
Chyba że......
ja tam już oglądałem ten film i wiem jaki jest tylko teraz czekam na wasza opinie , zobaczmy ile osób polubiło ten film :D
E no, nie jest tak źle z tą jakością xD W końcu czego się można spodziewać po filmach z torrentów czy Emule... HD? Nie sądzę xd
Standardowo wyrównam xD
Ja poczekam na DVDRip lub chociaż R5. U Nas film w maju. A co do tej jakości to jak na CAM to miód obraz.
Ja już po filmie po tym całym CAM'ie i oczywiście po angielsku.
Na razie nic większego nie będę mówił ale coś niecoś powiem.
Film no..........no film. to nie ulega wątpliwości.
80% czasu filmu odbywa się..........tu trochę chwilka niepewności...........tak w Taksówce, potem motyw campera potem ratunek w tytułowej Górze Czarownic
(która oczywiście jest.....................tajną bazą wojskową).
Jakiś + hmm muzyczka na samym wstępie całkiem fajna.
Na razie tyle nie chcę za bardzo po filmie jakoś jechać ale to wszystko ta cała fabuła taki ni z gruchy ni z pietruchy.
Poczekamy na lepszą wersje.
Kto wie skąd można ściągnąć muzyczkę z samego początku filmu.
Bodajże Tracking The E.B.E.'s Trevora Rabina
Niech ktoś nakieruje bo to fajny motyw z filmu.
Bo na razie to ciężko znaleźć cokolwiek wszędzie szukam i nic, może poczekać by film bardziej się rozpowszechnił ??
Ale jak ktoś ma jakieś dojście to był bym wdzięczny.
Tutaj ale tylko na rapidzie znalazłem bo ja tylko z niego korzystam : )
http://avaxhome.ws/music/ost_soundtrack/racetowitchmountainost.html
Ja byłem w niedziele, wpadłem na sale pełną dzieciaków mając jak zwykle wszystko z tyłu głęboko, rozwaliłem się na siedzeniu i obejżałem hehe.
Wcześniej zmęczyłem wersja z kamery i powiem szczerze ,że lepiej się oglądało tamto niż w kinie. Czemu? Bo dubbing jest straszny...
Już pal licho ,że jest bo to w końcu disnejówka ale tak kiepsko dobranych aktorów to jeszcze nie było. To ja pamiętam jak byłem w knie na królu lwie wieki temu i mi się głosy podobały hehe, annaSophia ma takie basy jak odziałowa ze szpitala. No ale generalnie film podobał mi się (z resztą już w wersji z kamery mi się podobał), zawsze zostaje w człowieku odrobina nostalgii do takich filmów :) A lepsza jakościowo wersja juz chyba jest na peb'ie, właśnie ściągam.
podobny problem tylko, że na sali było najwięcej niż 25 osób. Dubbing był denny i zastanawiam się czy tych wieczornych seansów (21:00) nie mogli by dawać z napisami?
Ja też już jestem po obejrzeniu, fakt że w wersji CAM, ale za to najlepszą jaką znalazłem. A co do wrażeń po filmie to: Czy AnnaSophia Robb grała kiedyś w kiepskim filmie? Chyba nie i długo tak pozostanie. Dla mnie "Race..." jest filmem prawie na takim samym poziomie co "MdoT" z tym że tutaj jest więcej akcji.
PS: Oto link do najlepszej (moim zdaniem kinówki) http://www.mininova.org/tor/2521121