AnnaSophia Robb

7,9
8 035 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby AnnaSophia Robb

Szukałem po necie na różnych stronkach angielskich, raz mówią, że ma 5'2"ft (ok 158cm tak podał jakiś użytkownik na angielskiej stronie - potwierdzając to artykułem z Marca tego roku z jakiegoś czasopisma)
http://alyson-stoner.com/gallery1/displayimage.php?pid=9723&fullsize=1
Natomiast inny podał, że sam ma 5'2"ft, a gdy ją widział w Maju była wyższa od niego stąd podał, że ma ok 5'4" (164cm)
Jeszcze inni mówią, że pomiędzy 5'3" - 5'7"ft (161-173cm), lecz te 173 to już przesada.
Chciałbym wspólnymi siłami dowiedzieć się ile wzrostu ma AnnaSophia Robb. Najlepiej potwierdzając jakimś linkiem lub faktem.

Xavidars

a po co ci to?

nobody_

OMG? To nie można się spytać?? Jestem ciekawy?? Po to są fora. Jeśli się nie dowiem to pech, ale po prostu chciałbym się dowiedzieć, bo może ktoś wie??

Xavidars

A z jaką dokładnością chcesz znać jej wymiary? Co do centymetra, milimetra ,mikrometra, a może nanometra !

alpagaSatana

Tak... na pewno go nanometry obchodzą... dawaj w nanometrach

KurtMarx

OMG żal mi was. Myślełem, że na tym forum są konkretni ludzie, ale niektórzy są takimi samymi debilami jak inni. Walą komentarze nie na temat (typu poszukaj w Google - debil) tylko, żeby posta wbić. Proszę o zamknięcie posta.

Xavidars

5',4" to nie 164cm, tylko około 162,5cm. Pięć stóp to 152,5cm, a cal to
2,5cm - wedle tego możesz przeliczać sobie później stopy i cale na
centymetry. A jeśli chodzi o jej wzrost - to w "Race to Witch
Mountain"(Badziew jakich mało) sięgała Dwaynowi Johnsonowi gdzieś ramion, a
gościu jest spory(około 190cm), więc będzie miała pomiędzy 165, a 170cm.

pozdro.

wormR

oki dzieki ;] miałem nadzieje, że ktoś w końcu coś odpisze. juz chciałem dać do usunięcia

Xavidars

Z tego co słyszałem, AnnaSophia Robb ma około 159cm

miciok94

Mnie też się tak wydaję, żę ma coś pomiędzy 159-165 więcej raczej niee.