Anna PrzybylskaI

7,5
9 164 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anna Przybylska

Nic w niej niezwykłego. Poza wyglądem zewnętrznym nic więcej nie ma do pokazania. Aktorka z niej żadna, kasę zbiła na reklamach Astora. Inteligencją też nie grzeszy. Wystarczy poczytać ostatnie wywiady. Chyba dopadł ją kompleks 30-tki, bo zaczęła się zachowywać jak wyuzdana nastolatka. Albo jak mówi w prasie, że Wesołowski kiepsko całuje - nawet jeśli tak jest, to powinna zachować to dla siebie, prostacki pomysł zwracania uwagi i nie liczenie się z uczuciami innych. Nie zaufałabym tej dziewce z głosem przepitego drwala :P Jeśli ktoś chce, niech jej sobie broni, zdania nie zmienię :) Są dużo wartościowsze i szanujące się aktorki w naszym kraju :)

sharise

Całkowicie się z tobą zgadzam. Całą swoją "karierę" aktorską zawdzięcza tylko wyglądowi (przyznaję, że jest bardzo ładna), a nie umiejętnościom aktorskim.
Niestety, moim zdaniem jest coraz mnie uzdolnionych, a jednocześnie szanujących się aktorek w naszym kraju.

Keede

zgadzam sie z Wami, glos masakryczny, i sztuczna strasznie, ale z jednym sie nie zgodze- nie rozumiem zachwytu nad jej uroda :/ ot, szczupla brunetka. z twarzy jak malpiatka troche .. ech nie wiem czemu niektorzy tak sie zachwycaja, po PS to najbrzydsza maszkara bedzie piekna. wyglad zew kwestia gustu. - za to bardzo oryginalna urode ma monika buchowiec z serialu ksd. :)

mona_monia

mona monia- dobrze to ujęłaś że z twarzy jakby małpiatka trochę dobre dobre :D, rzeczywiście ma coś z tego:D.

sharise

również się zgadzam, ostatnio jakoś podstarzale wygląda, to pewnie przez to solarium :D,i jest masakrycznie chuda. ach my wredne baby:D, a i czytalam pewien wywiad z nią, to wypowiadała się na temat pierwszej radnki jak według niej powinna wyglądać. oświadczyła, że na pierwszej randce wskazane jest iść do łóżka z facetem. wg mnie to świadczy o niej samo za siebie. może jestem jakaś staromodna ale moim zdaniem na pierwsszej randce nie jest wskazane iść do łóżka. to tak od siebie .

marianna88

Masz rację marianna88 :) Żadna szanująca się dziewczyna nie wskoczy do łóżka obcemu facetowi :) no i jeszcze w jej ostatnim wywiadzie w Gali mówiła, że jest tak unerwiona, że osiąga orgazm przez dotyk. Pewnie dlatego preferuje seks na pierwszych randkach, bo nie może wytrzymać ze swojej pseudo-rozkoszy ;) To pomyślcie jeszcze co się dzieje na planie filmowym ;) w końcu już grała nago i z biustem na wierzchu :)

marianna88

co nieee?? staro wyglada w tym serialu ... ale widzialam jak grala Lodzie w 39 i pol i to bylo fajne, a teraz co wyprawia w ksd to az nie moge wytrzymac przed telewizorem, sztywna kukla, babki z reklam bardziej wiarygodnie graja.