Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
76 706 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

Bo nie zauważyłem.Wiekszosc Menów podnieca sie widokiem jej ust - a ma usta jak ryba , nawet nie są sexy.To zwykła tapeta której gęba jest na okładce co drugiej gazety.

Pignon

"W którym miejscu Jolie jest piękna ?" - piękna jest: jej twarz, figura, sposób poruszania się i jeszcze wiele....

kakihara_2

No i jeszcze jej głos, uwielbiam jej głos!

kakihara_2

Hmn..piękne to ona ma: usta ( różnie ludzie sie do nich odnoszą, co widać i w Twoim przypadku), włosy ( długie i ciemne), kości policzkowe, i również te kocie, duże i wyraziste oczy, nie wspominając o sylwetce :p pozdro :)
A i zastrzegam że jestem kobieta :P

Joern

Taaak, te kocie oczy - przepiękne. Angie ma w twarzy wiele charakteru.

Pignon

Jest najpiękniejszą kobietą na świecie.Angie jest chodzącym ideałem pod każdym względem.Nie ma drugiej takiej jak ona i absolutnie nikt nie może się z nią równać.A tak przy okazji jej usta są przepiękne i bardzo pasują do reszty jej cudownej urody więc nie wiem dlaczego niektórzy z was robią z tego takie afery bo w większości czepiacie się tylko tego.Gdyby miała inne usta zapewne znaleźlibyście coś innego żeby tylko się przyczepić bo przecież co niektórym się nudzi...

Pignon

Po pierwsze temat ten jest całkowicie bezsensu, bo jak chyba każdy wie o gustach się nie dyskutuje i nie da się komuś wytłumaczyć czy ktoś jest piękny czy nie, każdy ma swoje zdanie w tej kwestii. Po drugie to forum należy raczej do wyrażania opinii na temat gry Angeliny, a nie jej ust. Jeśli coś do niej masz to radzę znaleźć cechy w jej grze, które tutaj możesz komentować oczywiście obowiązuje również kultura słowa, a wyrażenie "gęba" jakoś nie bardzo mi do tego pasuje. To tyle, pozdrawiam;)

vanessa_4

Do 'Angie': Jasne..., "idealna pod każdym względem", dobre sobie ^^ (oczywiście nie odnoszę się do wyglądu, bo każdy ma inne kryteria); skoro jest taka idealna, dlaczego większość nie wierzy Angelinie? Czyżby dlatego, że wszystko ubarwia - koloryzuje, i często kłamie? Dlatego, że jest niesłowna? :)
Nawet w amerykańskich gazetach często jest napisane tak:
Aktorka zapytana czy ... odpowiedziała, że ..., lecz znając Angelinę nie można wierzyć jej słową.
Pozostaje pytanie, czy osoba która kłamie, może być idealna? No nie wiem...
Pół roku temu było głośno, gdy "Angie" powiedziała, że przespała się ze swoim bratem, bo tak bardzo są ze sobą blisko.
I kto jej w to uwierzy?
A jeżeli to prawda, to jeszcze gorzej o niej świadczy.

Lisek_3

Może spac z bratem, niech sobie tam prywatnie robi co chce. W filmach jest dobra i dobrze wygląda i dla mnie tylko to się liczy. Bo jaką jest na prawdę osobą to pewnie się nie dowiemy.

kakihara_2

Nie dowimy się właśnie, ale po co od razu mówić że jest idealna? :D

Ok,ok, każdy może mieć własne zdanie. Przepraszam że się tego przyczepiłam. :)

//Wg. mnie gra poprostu dobrze(nie moge ścierpieć sposobu, jakim kreuje postacie które gra), i jest poprostu ładna. Ale nie piękna, jak to większość mężczyzn i kobiet mówi. =P //

Pignon

Nie sądzę by gazeta "Bravo Girl" zasługiwała na miano amerykańskiej.Bo te brednie są napisane właśnie w niej.Wszystko dokładnie zacytowałaś.A tę sprawę Angie skomentowała jasno :"Brednie,gdybym spała z bratem na pewno bym się do tego przyznała." A słowa te pochodzą z wywiadu pewnej amerykańskiej stacji więc to jest chyba bardziej wiarygodne niż to co wypisują puste,polskie gazetki dla nastolatek.

McMary_Jane

Bravo Girl? =/// nie czytam takich badziew, w ogole gazet nie czytam

wyobraź sobie że to było w kwietniowym Time'sie i w majowym czasopismie Star ;]

Lisek_3

A nawet jeżeli spała, to kogo to obchodzi? Ważne jak zachowuje się na ekranie i to mamy głownie oceniac na tym forum.

Pignon

Skoro nie czytasz gazet to dziwne,że jesteś na bieżąco ze wszystkimi plotami.No ale w końcu to samo można przeczytać w internecie.O nic się nie czepiam ale trochę wyrozumiałości i zdrowego rozsądku przydałoby się.Po prostu inne podjeście do takich rzeczy bo w końcu nikt tak naprawdę nie wie co dokładnie dzieje się w jej życiu bo nikomu tego nie opowiada w taki sposób by można pisać o niej takie rzeczy...

McMary_Jane

Angelina jest piękna z każdej strony. Najładniejsza aktorka i nikt nie może jej zażucić że jest nijaka. A ja nie cierpie nijakich ludzi

McMary_Jane

Dokładnie - internet ;]
Na bierząco jestem z plotkami tylko dla tego że czytam plotkarski blog mojej kuzynki na mylogu ;p

ktoś tylko powiedział że jest idealna, nie można powiedzieć że jest jakims wielkim autorytetem, jezeli ktos
*kłamie
* lub spi z własnym bratem ;p

to troche niezbyt moralne...
to nie jest etyczne :D:D

(chociaż zawsze mogła być to nastoletnia głupota... ale to nie ważne, fakt aktorzy są przede wszystkim po to by ich oglądać w filmach :P )

do Andrzeja:
tak jak już ustaliśmy dla innych najładniejsza, dla jeszcze innych ładna, a dla co niektórych poprostu ładniejsza niż inne bądź przeciętna....
zależy kto co chce zobaczyć w ludziach - piękno to pojęcie względne ;)

Pozdrawiam.

Lisek_3

Widzę, że rośnie nam kolejny, niekończący się temat.
Przypominam wszystkim, że szanse przekonania kogoś do swojej opinii na temat urody tej aktorki są znikome. Tak jak to już wiele razy powiedziano, jednym się podoba jej uroda i gra, a drugim nie.

kakihara_2

Temat, w którym wypowie się P. Violet nigdy się nie skończy, bo używa takich głupich i irytujących argumentów, że mozna się wściec....

Nie było mnie tu 9 dni i już znalazł się kolejny kretyn by sprowokować do idiotycznego tematu.

Do Violet:
Mam Cię totalnie dosyć. Po co piszesz na tym forum, skoro tak nie lubisz Angeliny??? To dla mnie niepojęte! W poprzednim temacie wytłumaczyłaś się: "bo ja chcę wam udowodnić, że Angelina nie jest taka, jak myślicie /i dlatego nie kończę tematu/". To po co do cholery zaczynać snuć swoje głupotki w następnym???

Argumenty:
Angelina kłamie,
Angelina śpi z bratem,
Czytam blog plotkarski kuzynki....

A bo to znasz Angelinę, siedzisz w jej głowie i wiesz czy kłamie czy nie, obserwujesz ją na każdym kroku i wiesz, że spała z bratem....??? A blog plotkarski kuzynki? Zastanów się o czym Ty mówisz, dziewczyno! Bo chyba nie zastanowiłaś się skąd ona bierze różne "ciekawoski" na temat gwiazd.... Śledzi je? NIE. W takim razie czytuje idiotycze gazetki dla młodzieży lub inne (np. strony www) zawzięte źródła, skąd można wyczytać tylko PLOTKI (jak sama zresztą powiedziałaś). A plotka, jak sama wiesz to informacja, która zawiera w sobie tyle prawdy, co cukier w soli....

Jesteś, powiem tyle, BEZNADZIEJNA, Violet!

Electra_Firefoxx

Moje zdanie - patrz wyżej na wpis Electry! Dzięki Electro za głos rozsądku!

Electra_Firefoxx

Electra uspokój się :P

skoro mam takie głupie argumenty, a ty masz tak mocne arugumenty, a z twoich wypowiedzi, aż czuć taką wewnętrzną mądrość to czemu zwracasz uwagę na to co piszę?

poprostu zignoruj :D:D

to forum nie jest tylko dla jej fanów, droga Electro ;]

to było troche inaczej bo chce wam uswiadomuic, ze angelina nie jest taka idealna i codowna jak myslicie, i ze kazdy moze miec wlasne zdanie :P w sensie że :D:D ^^

nie iwem cyz kłamie czy nie, aczykolwiek czasem mówi coś, co ewidentynie nie może być prawdą;
w wielu źródłach, także takich bardzo godnych zaufania np. Times (to nie jest brukiwiec) było kilka rzeczy napisanych, które wyszły z ust Jolie...

//// wszystko piszę w taki sposób by nie ulegało wątpliwości że to tylko i wyłącznie osąd spod mojego oka, i nie oczekuje, że ktoś mi przyzna racje,... za to wydaje mi się, żę ty tak własnie sądzisz =.

Znalazła się wielka obrączyni pani Jolie

P.S ;) ty lepsza nie jesteś

Lisek_3

Ale, droga Violet:
To zdanie pisałaś już przedtem i uszanowaliśmy je (przynajmniej ja) więc nie pisz Rego już więcej, bo sama prowokujesz niekończące się tematy. Przecież chyba wiesz jakie są reakcje na Twoje posty.
A co do samej Jolie. Kurcze, czemu ona budzi takie kontrowersje! To tylko aktorka!
Nie natrafiłem na żadnym innym forum na takie zacięte batalie i dyskusje. Naprawdę nie rozumiem czemu akurat tutaj są takie emocje?
Spójrzmy na to tak: nawet jeżeli droga Violet masz rację. To co? Fajnie dla ciebie i już!
Przynajmniej mnie to do niej nie zrazi, i myślę ze innych też nie. To co Angelina robi i mówi w mediach to jej sprawa. Nas, jej fanów, interesują chyba bardziej jej kreacje na ekranie. Jeśli tam dobrze się spisuje i wygląda to wystarczy!

P.S. Ciekaw jestem, czy ten temat pobije poprzedni co do ilości wpisów?

P.S. 2 – niech ktoś mi szybko wyjaśni, dlaczego pani Jolie budzi takie antagonistyczne emocje na tym forum!

P.S. 3 – przepraszam za błędy, literówki itd., jeżeli ktoś by się chciał tego czepiać.

Pozdrawiam filmwebowicze!

kakihara_2

dobrze, podporządkowuje się ^^

Tylko....

(pytania retoryczne)
Dlaczego fani Jolie mogą się przyczepiać do wszystkich, i ciągnąc tematy ile im się podoba, a ja nie ? ;p czy oni są ode mnie lepsi? :P bo powiedziałabym że równi :)
I dlaczego CONIEKTÓRZY ciągle się przyczepiają, gdy ktoś wyraża własne zdanie (może nie miło, ale jednak) pisząc np. taki temat jak ten, czy taki jaki stworzyła Agusiek...
przypominam: to forum, ten blog nie jest wyłącznie dla jej fanów ;]

Pzdr.

Pignon

W którym miejscu Jolie jest piękna ?

Może na dziąsłach :P

Pignon

ja uważam, że jest piękna i sama chciałabym podobnie wyglądać ;P ale każdy ma swój gust i rozumiem, że ona nie jest w Twoim typie :)

Pignon

Electra moje uszanowanie dla ciebie :)
Cieszę się,że są jeszcze na świecie ludzie inteligentni bo niestety takich nam brakuje.
Violet tak przy okazji,przejrzałam sobie swoją kolekcję z Angie i mam w niej jedną z gazet,które ty wymieniłaś.Hmmm... to dziwne ale zadnych takich rewelacji w niej nie ma.Nie uważasz,że to dziwne???Dla mnie to nienormalne.Nie znoszę kłamstwa...Proponuje ci znaleźć sobie inną "pasję",na której będziesz mogła się wyżywać bo tu już kończą ci się pomysły.

McMary_Jane

o którą ci gazetę chodzi? mam ci przesłać scan?

Lisek_3

swoją drogą, nareszcie wysłuchali naszych próśb o zamklniecie tematu ;))

Pignon

Powiem krótko, A.Jolie jest piekna zarówno na zewnątzr jak i w środku- nie mam zamiaru ci tego tłumaczyć, chciałeś/aś stworzyć nędzną prowokacje-nie uda ci się to /mam nadzieje/ i ten topic w krótce zginie w odmętach Filmwebu

Desperate

Zginie, bo i tak lubimy naszą Angie i nic nas do niej nie zraźi!

kakihara_2

Ej ty ..Violet..podobno ja mam kompleks Keiry...jednak widzę, że to Ty masz spory kompleks Angeliny...hihihihihi..A swoją drogą Angelina jest utalentowaną i bardzo, bardzo piękną kobietą.

lollii

Violetka coraz to mocniej próbuje nas upewnić, że jednak ma jakieś problemy osobiste związane z Angeliną.... A może jednak czegoś jej zazdrości, bo jeśli wklejone zdjęcie jest jej to niedziwiłabym się... Zupełnie inna postać niż Angelina może czegoś zazdrościć :/

P.S. Nie mam na myśli, że Violet jest brzydka, ale ma wąskie usta, a usta Pani Jolie jednak są duże i namiętne, więc jest coś, czego można pozazdrościć.

Pzdr

Electra_Firefoxx

do lollia:

nie mam kompleksu Angeliny :P Ty zapewne także Keiry... ale skoro tak sądzisz...

do Electra: nie wiesz jak wyglądam :]
usta mam ładne, nie wąskie, nie grube, nie wyglądam przynajmniej jak ryba, wyjęta z wody, na siłę łapiąca powietrze...

do Aleksandra: chciałam udowodnić że Jolie nie jest bóstwem, nie jest idealna, jest wiele innych aktorek bardziej godnych tylu nagród!!! :)

do gLek:
kiedyś już gdzieś na forum ustaliliśmy że bez obrażania bo to tylko świadczy o móżdżku jak u kubusia puchatka (dla tych co nie wiedzą znikomym)

do DH:
ja nie chce by ktoś kto sądzi że Angelina jest piękna, nagle przyznał że jest brzydka (ani po pewnym czasie), tylko żeby wreście coniekórzy otworzyli sobie oczy - a nie zafascynowani nią, tworzyli miliardy blogow na jej temat, czy tez na blogach o normalnej tematyce, nagle wstawiali jakis glupi post z nia piszac ze jest Bogiem, że mają cały pokój obklejony z jej plakatami, i jeszcze ktoś chodzi w koszulce z nadrukowanym jej wizerunkiem, taka szajba przechodzi ludzkie pojecie... (szczegolnie ze wiekszosc z nich zaraz przenioslo sie na tokio hotel (lol))
Nie wiem co mnie bardziej denerwuje: sezonowi fani, czy zapatrzenie się w jedną osobę, i porównywanie wszystkiego do niej ?

kakihara_2

Do Violet: Piszesz, że chcesz żebyśmy zauważyli jaka to Angie jest naprawdę...ale chyba widzisz że to Ci nie wychodzi...więc po co tu piszesz?? Nikt CIę tu nie popiera jak widzisz...nie zmienisz naszego zdania...denerwujesz tylko innych...i...co najważniejsze...nie ma z tego żadnego pożytku.

Aleksandra_6

ona jest cala zjebana nie nawidze u kobiet duzych gal nie cierpie takich wielkich war reszta ujdzie ale bez gal i war nie jest taka zajebsita AHAHAHA LMAO

qLEK

Do Violet:Naprawde masz kompleksy, ale nie wiem z jakiego powodu,przecież Angelina jest piękna i żadne komentarze tego typu tego nie zmienią, a oczernianie jej jest nie na miejscu- bo jej po prostu nie znasz. Po myśl jak ty byś się czuła gdyby ktoś o tobie pisał takie bzdury.

Desperate

Bardzo dobrze powiedziane DH!
Myślę, że Violet po prostu desperacko poszukuje uwagi i znalazła sobie temat który uwagę na nią skierował. Mogę się myli, ale to brzmi logicznie.

qLEK

Czy to co napisałeś qLKU jest o Angelinie? Bo jeśli tak to wychodzi na to, że lubisz jędzowate usta i brzydkie kobiety...

Electra_Firefoxx

Też mi się tak wydaje, jeśli tak to on ma problem, najwyraźniej podobają mu się kobiety typu Renata Beger:):):)

Electra_Firefoxx

qLKU: przesadziłeś!
ale powiem tak: osoby z mniejszymi ustami nie muszą mieć ich przeciesz "jędzowatych" i nie muszą byc przydkie (to samo dotyczy oczu)

Black_Rose

"jędzowate" usta w sensie bardzo wąskie. A nie powiem, żeby takie wąskie były ładne....

Electra_Firefoxx

oj nie ....wąskie nie są ładne, a ja myślę, że Violet już szybciutko zbiera grosik do grosika na tę operację powiększającą wargi ,-)))))

lollii

Nie bądźmy złośliwi ;)

/ale jednak mówiąc między nami to przydałoby się/

Pignon

Ja tyż uważam, że Angie jest brzydka - i co mi zrobicie ?? ;d

usuniety

Nikt ci nic nie zrobi. Każdy ma inny gust. Jedni mają lepszy, drudzy gorszy. Ty należysz do tej drugiej grupy :P

Jak dla mnie Angelina jest ideałem kobiecego piękna. O jej urodzie można by wiersze pisać. Weź pod uwagę, że gdyby nie była piękna to nie górowałaby w listach najpiękniejszych i najseksowniejszych gwiazd. To chyba coś znaczy.

Zresztą słyszałam, że w kobiecie bardziej liczy się figura niż twarz. A i pod tym względem nie można Angelinie nic zarzucić:
*piękny duży biust
*zgrabna figura
*płaski brzuch

Po prostu ona ma wszystko, co potrzeba kobiecie. Nie jest jakaś wybrakowana fabrycznie, anie "części" jej nikt nie wymieniał.

Electra_Firefoxx

Fakt - należe do tej drugiej grupy, która nie ocenia gustów...

usuniety

Przesadziliście z tym o ustach Violet...nie sądzę żeby ona tu wróciła, ale jakby już tu przyszła i to zobaczyła...ojej...byłby nowy temat...:D:D:D

Aleksandra_6

jeszcze raz do Electra:

jesteś niesamowicie nie rozumna (bo niechcesz):
jednym podoba się to drugim tamto, kiedyś to udowadniałaś, teraz naśmiewasz się z ludzi, dla ciebie duże usta są piękne, dla innych obleśne...

"Każdy ma inny gust. Jedni mają lepszy, drudzy gorszy. Ty należysz do tej drugiej grupy :P"

otóż ja uważam troszeczke inaczej - Każdy ma inny gust. Są dwie grupy: tych co bardzo się od siebie gustami różnią, i ci którzy mają do siebie podobne gusta (nigdy nie będą one takie same;p) i obie grópy są sobie równe...

Lisek_3

aha do lolli (pisze tutaj bo nawet nie ma bloga na ktorym moglabym sie skntaktowac z nia...)

zamiast krasc komuś coś z komentarza, wymyśliłabyś może coś innego?

(przeczytaj uważnie co napisałam w opisie :P ujrzeć to, o co mi chodiz możesz zobaczyć nad blogiem, ostatnie zdanie...:)

Lisek_3

a czepianie się w nieuprzejmy sposób będów współrozmówcy jest 1 oznaką niedyspozycji umysłowej... (gdzieś to ktoś tak napisał:))

Lisek_3

(----- zdj/obraz lekko zdefermowany, to wszystko przez wymiary pliku, i typ, w którym jest zapisany :D

Kształcę się i poświęcam swoim zainteresowaniom ;) najbardziej tym trzem od końca, a oto i one:
*film
*książka
*sport: piłka nożna
*komputery: grafika k.
*granie na nerwach ;)

Jeżeli zauważycie jakieś błędy, także ort. proszę, powiedzcie gdzie, poprawię :P Jestem dysortograficzką, wybaczcie, jeżeli to kogoś drażni.

To jest w Twoim blogu... powiedzże wreszcie o co Ci chodzi?! Problemy masz jednak nie tylko z ortografią, ale także z budowaniem sensownych zdań

lollii

nie chcialam ci powiedzieć o co chodzi, ze wzgledu na to, że gdy się przeczyta samemu jeszcze raz, lepiej sie zapamietuje ;]

Chodzi o to że mam problemy z ortografią i gramatyką, i o to by uprzejmie zwrocic uwage, a ty ukradlas pewna czesc z jednego komentarza i sama to napisałaś dodając: "hahaha, ale sie usmialam buahahahahaha",