Jest okropna! Ludzie są ślepi czy co?! Ma usta tak wielkie, jakby ktoś jej wstrzyknął do środka tłuszcz, na dodatek w rzeczywistości wygląda staro! No, to tyle o jej wyglądzie. Musiałem odreagować, bo mam dość ludzi, którzy trzęsą się nad jej "urodą". Widziałem ją w roli Lary Croft i uważam, że gra dobrze.
"Jest okropna! Ludzie są ślepi czy co?! Ma usta tak wielkie, jakby ktoś jej wstrzyknął do środka tłuszcz, na dodatek w rzeczywistości wygląda staro! No, to tyle o jej wyglądzie. Musiałem odreagować, bo mam dość ludzi, którzy trzęsą się nad jej "urodą""
I co ulżyło??
Usta ma naturalnie piekne.
Jest naturalna i sliczna.
Wy poprostu sie albo nie znacie albo jestescie slepi.
Oby to pierwsze...
Zakonczylam...
A ty nad czyja uroda sie trzesiesz?? Swoja??:P To ze sie podoba tylu facetom, to chyba jednak cos w tym jest! Poza tym kazdy ma swoj gust, jednemu sie podba A.J, a drugiemu Jennifer Lopez, i tyle
chyba jesteś jedynym facetem na świecie któremu się ona nie podoba... dziękuję Bogu że jeszcze tacy jak Ty istnieją :)
mojemu mężowi też się nie podoba, mówi że jest za chuda, ma okropne wargi i ogólnie wygląda jak panienka z pod latarni
chyba jesteś jedynym facetem na świecie któremu się ona nie podoba... dziękuję Bogu że jeszcze tacy jak Ty istnieją :)
dj grzechu, ten kto twierdzi że Christina Cole jest ładna, niestety nie ma pojęcia o kobiecej urodzie. Christina Cole jest po prostu paskudna.
Oczywiście, że dj grzechu ( obżerasz się czekoladkami po nocach czy jak? ) nie może gustować w urodzie Angeliny, jest ona na to zbyt kobieca :) a to chyba dalece odbiega od jego estetycznych upodobań .
grzechu jesli jestes gejem to nie wypowiadaj sie na temat kobiecej urody. Moze zazdroscisz jej tego ze podoba sie facetom.
Skoro jest gejem, to dlaczego mialby zazdroscic? Nie kazdemu podoba sie Angelina, jest wiele innych, ladniejszych kobiet, nie zachwujcie sie jak dzieci, bo obrazacie inne kobiety
pozdrawiam
Dj. Grzechu wogóle co to za xywa idź się umyj i KLAPE CU gamoniu idź zmixuj BANIE U CYGANA HAHAAHA i się uspokój !!!
Dj. Grzechu - Pierwszy Opętany IVRP. Czyżby jego umysł opętała Jennifer "Karniston"? Bardzo prawdopodobne, ale istnieje też możliwość (jak już tu ktoś wspomniał), że on wcale nie lubi kobiet. Woli raczej młodych chłopców, a że Angelina podoba się większej ilości mężczyzn niż on sam to jest o nią zazdrosny i wypisuje na nią oszczerstwa na forum. Może mu ulżyło, może nie... Ale niech sobie lepiej ulży w toalecie (tylko tak, żeby jego chłopiec tego nie widział, bo może się obrazić i z nim zerwać).
Pozdro dla wszystkich prawdziwych znawców kobiecej urody :)
Przepraszam za chamstwo, ale nie mogłam się opanować :D Jeśli słowa użyte w moim tekście zraniły czyjeś uczucia to bardzo mi przykro i proszę mi wybaczyć. :)
Electrict - smieszne... Mona - popieram, a Angelina mi tez sie nie podoba i jesli ktos ma cos do tego to juz jego problem
To teraz ja zapytam: ulżyło wam? Fakt, że jestem gejem, nie oznacza, że nie podobają mi się kobiety - nie "w tym sensie", to fakt. Ale potrafię ocenic urodę. Mnie Angelina Jolie się nie podoba, ale chyba zbyt ostro to powiedziałem, rzeczywiście. Sorry, jeżeli kogoś zdenerwowała moja wypowiedź.
Pozdrowienia.
Co ma piekno do aktorstwa i na odwrot ?
Uwazasz, ze to miejsce na tego typu wypociny ?
Wez czlowieku daj sobie siana ze swoimi tekstami o tym i owym.
Mnie osobiscie Angelina sie bardzo podoba w sensie fizycznym (ma oryginalny typ urody, bardzo zmyslowe ksztalty ciala). Chociaz nie wiem po co ja to tu pisze...
A co do jej aktorstwa to zapewniam cie, ze jakas rola w 'Larze Croft' wcale z niej dobrej aktorki nie robi xD Obejrzyj pare innych jej odslonon i dopiero wyrazaj opinie.
Ludzie! Spokojnie! O gustach się nie dyskutuje! I to się dotyczy wszystkich. Doceniajcie aktorów za zdolności aktorskie, a nie za wygląd.
Nie musisz popierac - rzecz gustu. Mnie Angelina Jolie się nie podoba, ty masz pełne prawo miec odmienne zdanie.
Jedyne co w niej zachwyca to umiejetnosci hollywoodzkich chirurgów. Widzieliscie jak wygladala kiedys? Wyladniala w wieku 30 lat - paranoja.
Nie rozumiem :D Widzialem jej zdjecia z czasow jak byla gowniara (17 lat) i byla moim zdaniem bardzo podobnie piekna - pozatym wiadomo, ze kobieta szlachetnieje z wiekiem i fajniejsze sa te 30-tki, a nie 15-tki ;E
"pozatym wiadomo, ze kobieta szlachetnieje z wiekiem i fajniejsze sa te 30-tki, a nie 15-tki"
Zgadzam się w całej rozciągłości. Angelina jest teraz jeszcze ładniejsza niż za młodu.
oj sypie się :P jak każdy człowiek. Rzadko można spotakć kobietę ładną z natury, a te wszytskie lale z hoolywood robione są na sexy przez makeup, stylistów, fryzierów itd. I tak jest z Jolie. Bez tego wszytkiego jest zwyczajną kobietą, średnio ładną. PRZECIĘTNĄ. Patrząc na aktorki\modelki z http://whitooutmakeup.skyblog.com moża zauważyć jakie cuda można stworzyć z każdego potwora :) To napewno dowartościowuje dziewczyny, które uważają, że są nieatrakcyjne.
Jezeli dla Ciebie uroda to wypudrowana morda bez skazy + umyte wlosy i odpowiednie naswietlenie przy robieniu zdjecia to powodzenia ;]
Tego nie napisałam! Uważam, że Jolie jest przeciętna, niż piękna! Rzecz gustu. Dla mnie ładnymi aktoraki (przy tym potrafiącymi grać) są Winona Ryder, Shannyn Sossamon czy Helena Bonham Carter.
ty chyba naprawde nie wiesz co piszesz!!!ona jest boska-zmyslowe usta,duze oczy,nieskazitelna figura.padlo ci na mozg czy jak??!!
Dobrze wiem co pisze. Dla mnie nie jest boska. SORRY! To jest moje zdanie. Wiedziałam, że fanki A.J. będą mi odpowiadać takimi postami... śmieszne... :D A mózg mam zdrowy.
No to ja też odreaguję: Cyanide ? napisałeś ?O gustach się nie dyskutuje, ale tak Angie jest ładna? ? no to czemu oceniłeś ją na 1 ??!
fajna laska chodz na tym zdjęciu wygląda brzydko ale na innych zdjęciach jest fajna laską
HEj Zgadzam sie z tobą...i to bardzo...
hmm... ja jej nie lubie bo przez nia rozpadł się związek...Aniston....
I na serio jej nie zazdroszczę tych ust..i tatułaży...itd...
a jeśli chcesz więcej się czegoś dowiedzieć...to zajrzyj...na forum ...o Emmie Watson....
oczywiscie, ze o gustach sie nie dyskutuje, ale okreslenie jej jako obrzydliwej to gruba przesada! moze komus sie nie podobac (choc ja osobiscie tego nie pojmuje!) , ale co do jednej rzeczy nie ma watpliwosci Angelinie daleko do przecietnosci, ma bardzo oryginalna urode i nie da sie jej pomylic z zadna inna kobieta. Dla mnie jest ucielesnieniem piekna, zmyslowosci i kipiacego seksapilu!
"Dla mnie jest ucielesnieniem piekna, zmyslowosci i kipiacego seksapilu!"
Tak, tak jeszcze raz tak. Dobrze ujęte!
nieźle, a ja się sile na komenty do postów takiej ordynarnej idiotki jak ty... ło jezzu
Po paru latach, jak człowiek dorósł, muszę przyznać, że zmieniło mi się podejście i dziś nie mam takiego samego zdania jak wcześniej na jej temat i wiele innych. Angelina może i nie jest kobietą całkowicie w moim typie, ale urody nie można jej odjąć, mieści się nie tylko w kanonie piękna, ale i ma w sobie też coś oryginalnego i, cóż, pociągającego. Poza tym talentu też jej nie brak. :) Od tak jestem przykładem, że człowiek potrafi wyzbyć się uprzedzeń i spojrzeć na zalety drugiej osoby a nie widzieć tylko to, co się w niej nam nie podoba.
Daj se siana z takimi komentarzami. Jak dla mnie jest jedną z najpiękniejszych kobiet w Hollywood, a usta ma naturalnie ładne. I to tyle w tym temacie.
To było do mnie, czy do głównego tematu? Bo ja właśnie napisałam, że już tak nie myślę..znaczy, uważam, że Angelina jest piękna.
Strasznie przepraszam, nie zauważyłam, że zmieniłeś zdanie. Po prostu zdenerwował mnie ten temat i stwierdziłam, że muszę wyrazić swoją wredną opinię na twój temat. Jeszcze raz sorry.