Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight

8,5
75 081 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Angelina Jolie

Dzis czytalam, ze sie beda prawdopodobnie rozwodzic. Brad nie chce byc dluzej pod jej ciagla kontrola.. Szkoda by bylo fajna z nich para moja ulubiona zreszta.

czarna404

a gdzie to przeczytałaś?
ja dokładnie rok temu czytałam artykuł na pewnej plotkarskiej stronie, że Pitt i Jolie niedługo się rozstaną. dokładnie 2 dni później w prasie pojawiła się sensacyjna wiadomość o ślubie Brangeliny.
nie można zawierzać tak łatwo plotkom,które wymyślają wyssane z palca historyjki dla sensacji. zwłaszcza amerykańskie gazety uwielbiają snuć o rozstaniu tej dwójki. Brangelina są razem już 10 lat - od tego czasu pojawiło się z pierdylion artykułów które zapowiadały koniec ich wielkiej miłości.

takżetego,nie przejmuj się, to pewnie jedynie paskudna plota ;)

isobel

Są piękną dopasowaną parą i moją jedyną ulubioną z Hollywood. Tak wiele ich łączy dzieci, zmaganie z chorobą. Mam nadzieje, że się nie rozstaną.

czarna404

Te plotki pojawiają się co chwile :D Nie ma co w to wierzyć. Ich związek naprawdę dużo już przetrwał. Znają się przecież juz 11 lat, a od dwóch lat są małżeństwem, więc nie sądzę że coś mogłoby zepsuć ich relację tak szybko. Poza tym ważne dla nich są dzieci, więc będą też o nich myśleć :)