Jak ktoś po obejrzeniu tego filmu powie, że Angelina nie umie grać... To nie wiem kto potrafi. W tym filmie pokazała, że na prawdę nie przeciętna z niej aktorka, polecam.
Najbardziej denerwuje mnie ocenianie gry aktorskiej po obejrzeniu siedmiu filmów. Ja widziałam wszystkie filmy Angeliny i stwierdzam, że mimo iż nie wszystkie były hitami to gra Angeliny wniosła w te filmy bardzo wiele. Właściwie gdyby obsada była inna wiele filmów byłoby wręcz nie do oglądania. Trzeba zaznaczyć, że Angie grała raczej w niszowych produkcjach zanim zagrała Larę Croft a takie filmy niestety nie są dla wszystkich. Gro populacji ludzkiej woli kino akcji i kasowe produkcje. Zapraszam do zapoznania się z filmografią zwłaszcza tą sprzed serii o Larze Croft.
Ona nigdy nie była przeciętna aktorką. Jest piekielnie utalentowana, do tego ta uroda. Bomba. Zgadzam się z osoba nade mną i również zapraszam do oglądania filmów sprzed Lary Croft.
"Gia" to mój ulubiony.
Mamy podobne wrażenie.Nie każdy aktor/ka jest jak James Dean,że debiutuje
im ma już nominacje do Oscara.Nie zaczynała najlepiej.Ale od momentu "Przerwanej lekcji muzyki" coraz bardziej zaskakuje.Jej metoda polepsza się.Polubiłem ją,i byłem totalnie rozczarowany,że "Oszukana" to sam przymiotnik Jolie nie dostała Oscara,tylko Winslet.Przyznajmy dwie panie
które są cholernie dobre,ale to rola Angeliny była lepsza.
Szkoda i jeszcze raz szkoda.Mam nadzieję,że Angelina wepchnie się w TOP 10.