Anahí

Anahí Giovanna Puente Portilla

8,1
493 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anahí

mam pytanie , czy ktoś ma może ścięte włosy tak jak serialowa mia , bo chciałabym ściąć tak swoje , a nie wiem jak wytłumaczyć to fryzjerce.

dysiaczek

najlepiej zanieś jej zdjęcia i pokaż o co ci chodzi..

Ewka___

ale wiesz co ja mam na włosach jeden kolor , a że jakoś nie widzi mi się malować włosów a potem odrostów to nie wiem czy na jednym kolorze będzie widać

dysiaczek

musisz pojsc i wytlumaczyc. powinno dac rade. najwyzej zrobi ci w innych odcieniach.;];]

Ewka___

ale ja nie chcę włosów malować , a na jednym kolorze nie wiem czy będzie widać ;))

dysiaczek

Będzie widać ja mam tak pocieniowane jak anahi

soker

a mogłabyś mi wysłać zdjęcie swoich włosów z tyłu i z boku ;dddd

dysiaczek

O dziewczyny fajny temat założyłyście ;) Ja mam długie włosy i właśnie chciałabym je jakoś fajnie ściąć, od niedawna ogladam "Zbuntowanych" i spodobało mi się jak ma Anahi ścięte włosy (podoba mi się też fryzura Vico ale mam z natury włosy jak czekoladka i nie chce ich malować a szczególnie na blond) :) Poprosiłabym także o zdjęcie Soker jeśli oczywiście możesz :) Mój adres: ania_228@buziaczek.pl :)
Z góry dziękuje :)

soker

ooo właśnie ... ja też chcę ściąć tak włosy, ale fryzjerka powiedziała że Anahi ma doczepiane i na normalnych tak nie zetnie:( możesz mi powiedzieć czy masz gęste włosy? wyślij mi zdjęcie z tą twoją fryzurą

frambuesa

ale ja nie mam tak ściętych włosów póki co. A teraz własnie czytałam ze Any ma doczepiane włosy -.-

soker

A czy mogłabyś pokazać mi zdjęcie? I powiedzieć jak ytłumaczyłas to fryzjerce?

soker

bardzo cię proszę prześlij mi swoje zdjęcie jeśli możesz na adres soldelariva@tlen.pl

soker

hej
mogłabyś mi też przesłać zdjęcie twoich włosów?????
Chcialabym sobie takie same zrobić jak anahi
to mój e-mail : kingasdz@vp.pl
będe bardzo wdzięczna ;D

dysiaczek

Mi się podoba jak Anahi miała ciemne włosy z blond końcówkami, chciałabym tak sobie zrobić, ale nie wiem czy na moich włosach będzie to ładnie wyglądało, bo mam włosy tak mniej więcej do ramion ;/