Anahí

Anahí Giovanna Puente Portilla

8,1
493 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anahí

Anahi jest śliczna, kochana i jest wspaniałą piosenkarką i aktorką a kto uważa inaczej to jest debilem i jest w błędzie!!!
A ten kto powiedział żebyśmy się szykowali na pogrzeb Any to niech się lepiej sam szykuje na swój pogrzeb bo jej fani nie pozwolą na takie głupie gadanie...a to nie jej wina że była chora. Kocham ją!!! :*:*:*:*

anahi94

Problem polega na tym że to jej wina że jest chora.Wiesz co powoduje anoreksję???Od czego się zaczyna???Widać że nie.Lepiej sobie o tej chorobie pocztaj dziecko."Anahi jest śliczna, kochana i jest wspaniałą piosenkarką i aktorką a kto uważa inaczej to jest debilem i jest w błędzie!!!"No tu mnie malutka rozwaliłaś,każdy ma prawo do własnej opinii.Ja osobiście nielubię Anahi jako aktorki,ponieważ uwarzam że jest kiepska,kiedy oglądałam "Zbuntowanych" wydawała mi sie sztuczna.Jej gra mnie poprostu irytowała.
Ps:Debilem niejest ktoś kto nielubi Anahi(jeśli okazuje to w cywilizowany sposób),tylko ktoś kto pisze taki bezsensowne teamty jak ty.NARA

michela81

Nie podoba mi się to co napisała założycielka tematu, ale muszę powiedzieć, że nie tylko pragnienie posiadania szczupłej sylwetki sprawiło, że Anahi zachorowała na zburzenia odżywiania. Anoreksja, często wiąże się z przebyta depresją, stresem, jakąś taraumą. Tak było w jej przypadku. Zmarła jej ukochana babcia, była wykończona praca na planie "Primer Amor... A Mil Por Hora", gdzie grała pierwszy raz główna bohaterkę. Nie twierdzę, oczywiście, że w tym, że zachorowała nie ma ani trochę jej winy ale nie oceniajmy jej aż tak surowo.

michela81

A ty michela81 naucz się pisać, bo takie błędy robisz jak w przedszkolu! Np. 'uważać' pisze się przez 'ż' a nie 'rz'!

michela81

zgadzam się z tobą i nie przejmuj sie tymi którzy mówią że nie umiesz pisać

anahi94

zgadzam sie z poprzedniczka.
to nie jej wina ze jest chora.anoreksja nie zawsze wiaze sie z tym ze sie glodzisz bo chcesz wygladac super.czesto jest tak ze masz za duzo na glowie problemow i tak sie zaczyna. niektorzy by odreagowac stres objadaja sie a inni sie glodza. nie dla kazdego konczy sie to tak jak dla Anahi. ale zauwazcie ze ona dziekuje za to ze wyzdrowiala i pomaga teraz osobom chorym na bulimie i anoreksje.

anahi94

skąd możesz wiedzieć czy jest dobra może robi to wszystko pod publike

Queen_J

tysia1955 tego nie wie nikt. I się nigdy nie dowie, choć uwielbiam Anahi i czuję, że ma wielkie serce. Dla mnie to widać, w sposobie jej zachowania. Wycierpiała wiele przez życie, a teraz pomaga innym, nawet jeśli robiłaby to na pokaz, to ty też nie możesz jej osądzać, że robi wszystko pod publikę, bo nie wiesz jak jest.

marciuula

właśnie że wiem czytałam kiedyś w magazynie People po polsku ludzie kiedy byłam na Florydzie ponieważ trochę znam angielski i zdziwiłam się kidy zobaczyłam temat dnia o Anahi trochę się zdziwiłam bo myślałam ze ona w Ameryce jest mało znana ale się przeliczyłam wszyscy znają ją tam jako pozwolę sobie zacytować słowo po polsku "Anahi słynie z podlizywania się publice i medią". Zdziwiona

anahi94

tysia1955.

powiedzialabys swoje zdanie, a nie cytujesz moje, ktore napisalam w innym temacie.

Ewka___

przepraszam nie wiedziałam że cie to obrazi ale ja po prostu ni e umiałam tego inaczej napisać jeszcze raz przepraszam nie chcę się znowu z taobą kłócić.
A teraz zadam ci pytanie nie na temat jeśli możesz to powiedz mi jak się nazywa nowa piosenka britney spears.

anahi94

sorry, zle mnie zrozumialas, nie chodzilo mi o to, ze mi to przeszkadza.
moglam na koncu postawic ta minke.;d;d i wiadomo by bylo o co chodzi.

chodzi Ci moze o If you seek amy.?

http://ania1701.wrzuta.pl/audio/0bFPud0hKuM/britney_spears_-_if_you_seek_amy

anahi94

czy o kiss me all over.?

http://whatever93.wrzuta.pl/film/ahLKAmMwIS8/kiss_me_all_over_-_britney_spears_- _blackout_2007

Ewka___

dziękuje ci bardzo tyle jej szukałam to ta ja z początku myślałam że ten tytuł to Help me, Hape me bo dużo razy tam używa to słowo

anahi94

nmzc.;]]

a chodzilo Ci o ta pierwsza, co podalam.?

Ewka___

Ja nie lubię Anahi i osobiście jak oglądam z nią różne wywiady, koncerty lub coś o niej czytam to też uważam, że robi to wszystko pod publikę......

Daniela_Lujan_87

Ja nie wiem czy ona naprawde jest dobra czy tylko udaje i nie chcę się o to kłócić. Ale niektórzy piszą, że jest złą aktorką i nie umie grać i że wcale nie pomaga innym tylko udaje. Uważam, że to jest sprzeczne, ponieważ gdyby była kiepską aktorką nie umiała by zagrać takiej dobrej, pomagającej innym osoby.