Anahí

Anahí Giovanna Puente Portilla

8,1
493 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Anahí

Słaba aktorka,chyba jeszcze gorsza niż Dulce Maria.Sztuczna i nienaturalna w graniu.Wkurza mnie ta jej przesada z tapetą(no w filmie to zapewne wina stylistów),róż na policzkach i ta idiotyczna gwiazdka na czole:P.... Równiedobrze mogłaby tam sobie umieścić mini tarcze strzelniczą.Jako aktorka słabizna i cienizna daję 1/10.Jest piosenkarką,,śpiewanie wychodzi jej nieco lepiej niż granie.Niech lepiej zajmnie się tym.

fazi00000

1/10 mówisz?
Nooo.. więc ciekawa jestem jaka aktorka otrzymałaby według ciebie najwyższą ocenę.
O gustach się nie dyskutuje, ale wkurzasz mnie strasznie sposobem swoich wypowiedzi!
A mini tarcze strzelniczą to ja chętnie umieściłabym na twoim czole i poćwiczyła trochę strzelanie do celu jakimś karabinem!

Pachne_Sloncem

Najwyższą note dostała odemnie Helen Mirren.

fazi00000

no i w porządku!
nie mam nic do tego, że Any ci się nie podoba, ale wyrażasz swoją opinię w tak prymitywny sposób, że czytać tego nie mogę!!
i wkurzasz ludzi, bo skoro jej nie lubisz to nie wchodź tutaj, nie oglądaj i nie rob zamieszania!

Pachne_Sloncem

No własnie. Po co tu piszesz jak jej nie lubisz. Możej jej nie lubc i mi to nic do tego, ale po co tu wchodzisz w ogole?

R_B_D

Jak nie lubisz Anahi to poco wchodzisz i piszesz?

Angelina_9

Forum nie służy tylko do pisania pozytywnych opini. Można pisać przecież tez słowa krytki. Nie rozumiem tego bulwersu.
Co do Anahi , to kiedyś ją bardzo lubiłam.. Teraz już jakoś mniej..Nie uważam ją za jakoś rewelacyjną aktorke , ale aż tak źle nie gra.

Blair

a potrafisz czytać ze zrozumieniem? napisałam, iż każdy ma prawo kogoś nie lubić, ale chodzi mi o sposób jej wypowiedzi. jest wręcz prostacki, na poziomie dziecka, które rozpacza, bo koleżanka ma ładniejszą zabawkę..

Pachne_Sloncem

Nie chodziło mi akurat o Ciebie..

Blair

no to o mnie ;D hehe
proszę bardzo niech sobie krytykuje, tylko trochę w inny sposób, bo moim zdaniem, nie że jej nie lubi tylko tak jakby jej czegoś zazdrościła.

R_B_D

'fazi00000' nie zapominaj jednak o tym, że Anahi w przeciwieństwe do Helen Mirren jest aktorką serialową, a nie kinową. To dwie różne kategorie. Po za tym Anahi to aktorka młodego pokolenia, która gra w produkcjach młodzieżowych!
Ja osobiście bardzo lubię Anahi:) A ta jej gwiazdka na czole dodaje jej uroku i przykleja ją sobie w filmie:P Pozdrawiam wszystkich fanów Anahi! <33 :*:*:*

Phonetique

To że gra w produkcja młodzierzowych a nie w jakichs poważniejszych filmach,nieusprawiedliwia faktu że jest beznadziejną aktorką.

kamerun5

Aktorka zawsze ma to coś,byc może dla Ciebie tym czymś jest róż na policzkach;/;/
Ja uważam że Any jest śliczna.
Bardzo dużo przeszła a takich ludzi sie szanuje a nie krytykuje.
Ponadto Any pomaga dzieciom i nie tylko..
Tzrebamiec złote serce by tyle robic,takie jak ona.
Oczywiscie nie jest pozlacana ale napewno dobra jako osoba show-biznesu!
Jednak mozesz mowic co chcez,bo i krytyka jest potrzeba.
Wręcz wzmacnia;)
ale jej akurat nie jest potrzebna..

agataa12

Anahi bardzo dobrze śpiewa jak i gra.Ale najważniejsze że ma dobre serce tyle dziecim już pomogła...........A Dulce ostatnio olała swoich fanów rozbiera sie by wypromować siebie ........ Anahi GÓRĄ!!!!!!!!!!

kamerun5

Hehe najpierw naucz się pisac a potem pisz w publicznych postach młodzieżowe pisze się przez "ż", a ty napisałeś przez "rz"

fazi00000

Słaba???? No nie Dulce i Any są świetne wystarczyłoby choć raz obejrzeć Zbuntowanych a nie!!!! Any świetnie gra Mię wspaniale wciela się w rolę słodkiej idiotki, ale i wrażliwej dziewczyny...!!! A co do Dulce którą lubię trochę bardziej to.... lepszej buntowniczki w życiu nie widziałam... jest boska!!!

Sylwia15

Sylwia13Suzi..twoja wypowiedź...poprostu ŻAL.

kamerun5

Żal to sam jesteś, mam prawo sądzić co chcę i twierdze że Anahi i Dulce są świetne i nie zamierzam dłużej dyskutować z ludźmi którzy są przeciw wszystkiemu i wszystkim... to po prostu nie na moje nerwy.... Big Żallllllllll!!! O!!!

Sylwia15

Wiesz Barbie ludzie którzy są przeciw wszytstkiemu i wszystkim to są ludzie "buntownicy",czyli dokładne przeciwieństwo bohaterów "Rebelde".

kamerun5

Barbie? No sorry... coś z tobą nie tak? Ja ma swoje zdanie po prostu, żyjemy w wolnym kraju i mam prawo je wyrażać a ty nie masz prawa mi uwłaczać tylko dlatego że myslę inaczej niż ty... Nie znasz mnie i nie masz podstaw na nazywanie mnie BARBIE!!!

kamerun5

Masz beznadziejny sposób wypowiedzi kamerun.Zgadzam się z Pachne_Słoncem dla mnie też osoba posługująca się słowem żal świadczy o jego niskim poziomie inteligencji i typowym wieśniactwem.A określenie Barbie to wziełeś czy tam wziełaś z filmu

fazi00000

Skoro uważasz, że Anahi to słaba aktorka, polecam obejrzenie "Clase 406",Grała tam od drugiego sezonu Jessicę Riquelme, bardzo wymagającą postać i naprawdę stanęła na wysokości zadania.

lily1991

Tam wypada troszę lepiej niż w "Zbuntowanych" pseudo świecie nastolatków.

kamerun5

kamerun5.. Powiedz mi jedno.. skoro tak bardzo nie podoba Ci się gra aktorek i ogólna fabuła filmu Rebelde (której jak twierdzisz nie ma) to po co oglądasz te wszystkie telenowele? Bo za cholerę Cię nie rozumiem!
Twierdzisz, że w Clase 406 wypadła nieco lepiej, no ale skoro uważasz ich wszystkich za beznadziejnych aktorów to dlaczego wciąż śledzisz ich losy?
A co do 'żalu' jak to powiedziałeś.. Dla mnie osoba posługująca się tym wyrazem to ktoś kompletnie beznadziejny i mało inteligentny, więc Twoje zdanie na temat filmu czy aktorów jakoś niezbyt mnie rusza, gdyż ten wyraz moim skromnym zdaniem reprezentuje postawę osoby nie potrafiącej posługiwać się właściwymi słowami, z niedużym zasobem słów.

Pachne_Sloncem

Pachnę Słońcem zgadzam się z tobą bo jeśli ktoś nie ma pojęcia o anahi to po jaką cholerę traci czas i komentuję o niej a w filmie reżyser każe zagrać anahi sztucznie i ona właśnie tak gra skąd możemy wiedzieć nie jesteśmy na planie filmowym!

fazi00000

no wlasnie, ona gra tak jak jej kazano.

i nie powinno sie oceniac w ten sposob, ze np nie lubie anahi bo udaje taka glupia i w dodatku barbie, bo to nie anahi a mia!<nie zwracac uwagi na wyraz glupia>

moim zdaniem anahi gra swietnie, te wszystkie pozy itp, widac ze nie boi sie kamery.;]]

fazi00000

Tez jej nie lubie. Jest wścipska, zarozumiała i myśli że jest bóg wie kim.

fazi00000

najpierw naucz sie dobrze pisac, a zreszta czemu twierdzisz, ze "mysli ze jest bóg wie kim".. skad taka opinia.?

widzialas ja gdzies po za zbuntowanymi??

a tak w ogóle nawet na podstawie filmu nie mozemy stwierdzic jaka jest Anahi a jedynie postac przez nia grana, Mia.

Ewka___

Czy wy ludzie oczu nie macie Anahi jest okropna, wścipska i namolna.Ona ma strasznie wielkie oczy jak żaby wiecie jak ona wygląda bez makijażu PASKUDA.W filmie Zbuntowani uważa się za elite całej szkoły a tak naprawde to najładniejszą osobą w Zbuntowanych jest Sol De la Riva i to ona wraz z Raquel,Pilar i Michell są elitą szkoły Elite Way School..

Queen_J

A czy koleżanka powyżej rozróżnia Anahí od fikcyjnej bohaterki, którą gra w Rebelde? Widząc po poziomie wypowiedzi, chyba nie bardzo. Any to niesamowicie ciepła osoba, która kocha fanów, nie wywołuje skandalów i nie zachowuje się jak typowa blondynka (czyt. postać Mii Colluci).

Sama nie jestem wielką fanką Anahí, nie uważam aby była najpiękniejszą kobietą świata, ale trzeba umieć odróżnić dwie osoby, a Ty chyba masz z tym problem.

fazi00000

dokladnie, Mia a Anahi to 2 rozne osoby.

ma wylupiaste oczy i jest brzydka bez makijazu.??hmmm.. ta Sol nie doronuje jej bedac w makijazu... i jest tlusta .. tez moge tak gadac na Sol, tylko po co.??

a co do tego, ze Mia mysli, ze jest elita szkoly, no to przeciez to jest caly watek filmu.!!Mia, najladniejsz ai najpopularniesza dziewczyna w szkole,, nie bierz tego filmu za powaznie...

sory, ale ile ty masz wlasciwie lat.??;??

Ewka___

jeśli chcesz wiedzieć ile mam lat to ci powiem a mianowicie 12.Po prostu wraz z moimi przyjaciółkami jesteśmy fankami tego filmu i zespołu.Masz racje moja wypowiedź była nie najlepsza.Ja nie znam Anahi i może dlatego mówię o niej jak o Mii Collucci.Troche przesadziłam z tym że jest taka brzydka tak naprawde uważam że jest ładna.Ale tak samo wiemy że Sol też w rzczywistości jest miłą osobą.A teraz coś wam powiem taką ciekawostkę Sol czyli Maria Fernanda Malo występuje w operze nie wiem jak wy ale ja sobie jej tam nie wyobrażam

fazi00000

mialo byc nie dorównuje .;]].
.
.
.
.
.
.

fazi00000

zastanow sie....

najpierw piszesz, ze Anahi jest obrzydliwa, a Mia uwaza sie za nie wiadomo kogo, a potem, ze jestes wielka fanka tego serialu i uwazasz, ze Anahi tak naprawde jest ladna...

pomotane to..;//

a skad masz pewnosc, ze aktorka grajaca Sol w rzeczywistosci jest mila.?? przeciez jej tez nie znasz..

no ja tez nie wyobrazam sobie jej w operze, ale nie oceniajmy ludzi po wygladzie.;;pppp

Ewka___

Co do Sol to zapomniałam napisać "chyba".

A tak w ogóle to nigdy nie powiedziałam że nie jestem fanką tego filmu.

Wręcz przeciwnie uważam że to najlepsza telenowela na świecie.

To że nie lubię jednej aktorki to jeszcze nic nie znaczy.

No i źle oceniałam Anahi powiedziałam to dlatego że zdenerwowało mnie to

że wy ją tak przesadnie wychwalacie.

Ale ty też nie znasz Annie i nie wiesz czy jest w rzeczywistości dobrą osobą.

fazi00000

a czy ja gdzies napisalam, ze Anahi jest dobra osoba.??

nie wiem jak ona jest, wiec nie pisze.

dobrze gra, ladnie spiewa no i jest ladna, (tyle moge powiedziec, bo tyle wiem), a jaka jest naprawde to nikt nie wie, ale mysle, ze skoro angazuje sie w te akcje przeciwko bulimii i anoreksji to ma dobre serce, no ale moze tez to robic pod publike. nie wiadomo..

Ewka___

Fajnie...tylko ile ona ma teraz lat???Jakieś 23????W tej telenoweli jaka by nie była,dobra czy zła,zaistniała w Meksyku i ogólnie na świecie.Więc nadszedł czas aby zaczęła grać w poważniejszych produkcjach.Jeśli to się nie zmieni do śmierci będzie grać wiecznie zapłakaną senioritę z bogatego domu w przeciętnej produkcji Televisy.I będzie meksykańską wersją Miley Cyrus(czy jak jej tam).

christinearron

Chyba raczej meksykańską wersją rozpieszczonej Paris Hilton

fazi00000

dopóki może i chcą ją oglądać w rolach takich jakich gra(np Mii w Rebelde) to niech gra, jest jeszcze młoda i nie jedną poważną role będzie mogla zagrać o ile będzie chciała i się nada.

i nie porównujcie jej do Paris Hilton bo to przegięcie ;//
tamta nic nie umie... ani śpiewać, ani grać.

Ewka___

Rozumiem cię ale moim zdaniem to prawda wszyscy mówią że Paris nic nie umie ale to nie prawda świetnie śpiewa i fajnie zagrała w Dom woskowych ciał a uznali ją za najgorszą aktorkę drugoplanową to jest dopiero przegięcie.Uważam ze pasują do siebie ponieważ obydwie są aktorkami, modelkami, piosenkarkami i projektantkami

fazi00000

no to moze pod tym zwgledem pasuja.

ale ona nawet nie jest aktorka, w tym filmie wlg mnie zagrala srednio, pomachala tylkiem i tyle, a w czym ona grala.? dom woskowych cial, 9 zyc<tam tez dennie zagrala> no i te na farmie prawdziwe zycie<czy jak to tam sie nazywa> a teraz na mtv w tym Zostań Najlepszym Przyjacielem Paris Hilton...zenada..

a spiewania nie skomentuje.... spiewala dla jakiegos faceta happy birthday i biedna sie zadyszala..;//

to jest po prostu bogata gwiazdka, ktora chciala tez cos zrobic, bo zycie imprezowiczki zrobilo sie juz troche nudne.?

ale to jest moje zdanie.wlg mnie ona nie umie spiewac, gra slabo ale tak to do niej nic nie mam.mozna ja ogladac w tych filmach, ale nie porownujmy jej do osob, ktore jednak cos potrafia.

fazi00000

ale faktycznie duzo osob ocenia ja po samym wygladzie.., a nie jedna pewnie chcialaby byc na jej miejscu.

;pp

Ewka___

możesz mi powiedzieć w którym odcinku Gaston umrze i w którym Jose dowie się że Gaston jest jej bratem jeśli możesz to podaj mi link

fazi00000

nie wiem, czy o ten link Ci chodziło.

http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=L4rtTMfNd1Q&feature=related

Ewka___

Nie chciało mi się czytać wszystkiego, ale wiem, żę jest tu dużo negatywnych opini, więc ja wyraże swoją:). Na początku dodam, że Anahi to moja idolka i strasznie ją lubię. Uważam, że jest znakomitą aktorką, co wielokrotnie udowodniła. Dla tych co uważają inaczej proponuję wejść na YT i wpisać Clase 406 Jessica. Jej rola w tym serialu była rolą niesamowicie wymagającą. Jej bohaterka Jessica przeszła w życiu wiele. Była ofiarą gwałtu, znajdowała się w szpitalu psychiatrycznym, była obsesyjnie zakochana w nauczycielu. Po tej roli zdobyła na nowo uznanie fanów, jak również krytyków filmowych. Anahi w życiu przeszła wiele, choćby anoreksje, przez którą o mały włos nie znalazła się na drugim świecie. Ma dobre serce, założyła fundacje, pomaga osobom chorym na anoreksje i bulimie. W Rebelde również pokazała swój wielki talent. Ta rola była rolą przełomową w jej ponad 20 - letniej karierze. Pokazała, że potrafi być zarówno dojrzałą emocjonalnie Jessicą z Clase 406, jak i rozpieszczoną wiecznie dziewczynką Mią Colucci. Znakomicie odzwierciedla role w które się wciela. Pierwszą rolę dostała w wieku 2 lat, i od tej pory praktycznie nie rozstaje się ze sceną. Jedyną przerwe miała wtedy, gdy przeżywała największy koszmar w swoim życiu o którym wspominałam wyżej. Co do jej śpiewu. Jest niewątpliwie utalentowana i pod tym względem. Zanim zaczeła kariere w RBD wydała 3 studyjne płyty, które dobrze się sprzedawały. Dostała wiele nagród, w tym jedną za całoształt pracy aktorskiej...teraz już nikt nie powinien mieć wątpliwości, że jest ona znakomita pod każdym względem. Jej całokształt oceniam oczwiście 10/10 :)

Portirroni_xD

Zgadzam się z Tobą w 100%!!!
A co do niektórych to zajmijcie się sobą, a nie z nudów obrażaniem gwiazd na forum!

fazi00000

Wg mnie Anahi jest dobrą aktorką, ale nie niewiadomo jakim zjawiskiem. Przeżyła dużo, ale my nie oceniamy jej życia tylko aktorstwo.
Świetnie idzie jej granie idiotki Mii. W wywiadach widać, że jest jej przeciwieństwem, a jednak daje sobie rade z chorymi scenami.
Co do wygladu (który dla mnie nie jest ważny, jednak wspomniany w poprzednich postach) bez makijażu wygląda przeciętnie, a po photoshopie to nawej ja wygladam dobrze :)
Ktoś powyżej napisał, żeby sie zajęła śpiewaniem a nie aktorstwem. Właśnie tak zrobiła. Zabiera się do solowej płyty ;)
Wole ją jako piosenkarkę, ale jako aktorkę również cenię :)

xalicex

Jak ktoś napisze coś źle o waszej wspaniałej Anahi, to od razu go 'zjeżdżacie'. A może wiecie, że forum służy do wyrażania własnej opinii, również krytyki? Nie tylko pochlebstwa?
A wy co? Oceniacie ją po dwóch, trzech produkcjach. W jednej telenoweli zagrała 'rozpieszczoną, dziewczynkę', w pewnym serialu 'dojrzałą emocjonalnie Jessicę'. Stąd wiecie, że taka znakomita z niej aktorka?

audrey_

W pewnym sensie masz rację ja ją oceniam po tylko Zbuntowanych bo w tym Classe 406 to jej nie widziałam ale moim zdaniem jest ładna i podoba mi się jak gra w Rebelde no i ma talnet wokalny :).

fazi00000

ja też dałam 1/10 xD xD Nie lubię jej :D asasasasasa

love_panic

Yhmm... ja nie uważam żeby nie była naturalna w graniu. A co do różu i gwiazdek to się nazywa charakteryzacja;] Anahi miała się wcielić w rolę takiej dziewczyny w serialu Zbuntowani. Poza tym jestem ciekawa ile seriali widziałaś z nią, że tak oceniasz?