kawalek "like you never see me again" cos cudownego. na pocztaku mnie nudzil ale po przeczytaniu tekstu ... brak słów
no i lipa , bo oczywiście ta ostatnia nie ma nominacji i nie zobaczymy Alicii na tegorocznych Oscarach:/:/
a ja najbardziej lubię Why Do I Feel So Sad:(
;P:))
1. If I Aint Got you
2. Fallin
3. Love Me Like You'll never see me again.
4. No One
5. Teenage love affair.
Jest jeszcze wiele innych, które uwielbiam, ale nie będę wszystkich wymieniać. :)
trouble, ten kawałek to mistrzostwo świata, a tak wogóle to każdy, dosłownie każdy utwór Alici ma cos w sobie. peace
boziu, no nie wiem.
Kocham jej wszystkie piosenki. Najczęściej słucham: If Ain't Got You,
Fallin, Teenage Love Affair, Like You Never See Me Again i ostatnio Empire
State Of A Mind *tam gdzie Alicia śpiewa sama z Jayz mi się już znudziło.
Ja po prostu kocham, uwielbiam i w ogole wszystko co sie da Put in a love song! 'if you wan me baby gotta work it out!' :D :D !! Jak dla mnie fatalne jest No one! Zwlaszcz koncowe darcie ;./ !
a jak kocham, uwielbiam i w ogole wszystko co sie da Put in a love song! 'if you want me baby, gotta work it out' !!! :D za to fatalna jest No one. Zwlaszcza to wycie na koncu ;/
Cała ostatnia płyta The Element of freedom jest genialna i jest to jedna z moich ulubionych płyt. Ulubione kawałaki to: Un-Thinakable, This Bed, A Womas worth, Superwoman, Love is my disease. W ogóle jest to moja ulubiona wokalistka.
Mi się podoba "As I Am (Intro)" - pozycja numer 1 na płycie "As I Am" Ogólnie pierwsza piątka tej płyty to rewelacja :).
No i "Empire States Of Mind" i "Fallin'"
"The Life", "Fallin", "Troubles" - to genialna piosenkarka, ma głos, nie wygląda na jakąś sztuczną, zarozumiałą osóbkę - nie znam jej prywatnie, ani nie widziałam filmików z jej dziwnym zachowaniem, więc może i mam rację, co do jej osoby. No i do tych piosenek, które powyżej wypisałam, jeszcze dochodzi "Empire States of New York".
"Doesn't mean anything", "Empire of...", "Fallin", "Like you never see me again"
oja, zdecydowanie WSZYSTKIE z pierwszej płyty, a poza nimi lubię un-thinkable (i'm ready) i musiałabym obczaić tytuły, bo nie za bardzo pamiętam ;)
Jako piosenkarka 9/10 - zjawiskowy talent. Ulubiona piosenka... Ciężko powiedzieć... Kilka jest rewelacyjnych... Jak dla mnie najciekawsze piosenki występują na płycie "The Element of Freedom."