Ali Larter

Alison Elizabeth Larter

7,4
6 950 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ali Larter

Kolejna gwiazda kolejnego słabego serialu w TOP 10!
Ludzie czy wam się we łbach nie pomieszało??!!
Ja wystawiam ocene aktorom po obejrzeniu co najmniej 3,4 jego filmów.
A wy pacany dajecie pewnie 10 za rolę w dennych herosach

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
cERber_4

Juz niedlugo spadnie z top10 i top100.Po prostu przekroczyla 1000glos i dlatego ma teraz tak wysoka note.Wystarczy poczekac :)

Maximus_D_M_

dobrze powiedziane Ali teraz może tylko "spadać" w dół listy i wkrótce w top 100 nie będzie po niej śladu - dodać trzeba że buzię ma naprawdę niczego sobie;)

Kain

A po czym to niby stwierdzasz ze dostaje 10 za jeden marny serial??? Czyzby tylko on był w jej filmografii?? Ja np. znam ta aktorke juz od dosc dlugiego czasu, kiedy herosi nawet w planach jeszcze nei byli.

lw23ster

lw23ster, jesteś niestety w mniejszości :) :P

Nie znam tej pani ;) , a to na pewno świadczy o tym ,ze nie powinna być w top 100 , nie mówiąc już o top10 :) Być może to dobra aktorka, ale nie zagrała w żadnym filmie z którego by ją pamiętano, a to znaczy, ze nie ma dla niej miejsca w top 100 :)

Arwen_7

"Nie znam tej pani ;) , a to na pewno świadczy o tym ,ze nie powinna być w top 100 , nie mówiąc już o top10
:)"

pffff :P

Kain

Ja uważam ją za dobrą aktorkę, chociaż "Herosów" nie oglądałam wcale. Skąd wiesz, dlaczego inni dawali jej 10? :) Bo ja osobiście znam ją z trzech filmów, i muszę przyznać, że dobrze grała. Pozdro.