Alexz Johnson

Alexzandra Spencer Johnson

7,1
455 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alexz Johnson

znacie jakies ciekawostki na temat jej zycia prywatnego???np.czy jest z kims zwiazana,lub czy była.Co lubi robic w wolnym czasie,czy pali papierosy itd.

jude119

Z tego co wiem to pali bo widziałam dawno temu takie zdjęcie i zrobilijakąś aferę, ze pali, ale w zasadzie kogo to obchodzi xD Niech sobie pali.

użytkownik usunięty
Sheemeka

Alexz z tego co wiem to nie pali tylko popala czasami.

jude119

i mieszka obecnie na Brooklynie w Nowym Jorku tak myślę wyczytałam to z jej bloga xd

jude119

Jest z Jimmym Robbins`em.

kara93

Dzieki wam,jestem wielką fanką Alexz i chciałabym wiedziec o niej jak najwiecej

użytkownik usunięty
jude119

nie są razem od chyba stycznia albo lutego. Jimmy już od jakiegoś czasu ma nową dziewczynę

A ja gdzieś wyczytałam, że Tim Rozon bardzo chciałby z nią być. :))
(jeśli to prawda, to wcale mu się nie dziwię) :

użytkownik usunięty
Zielona22

Nie wiem skąd takie informacje, bo żona Brendana mówiła, że oni są tylko dobrymi przyjaciółmi i nic nigdy między nimi nie było ;).
Ale ja też bym mu się nie dziwiła.

No są przyjaciółmi, są. Ja tylko czytałam wypowiedź Tima, że chciałby z nią być. Mam chyba ten wywiad ściągnięty.

Jak już zapewne wiecie Tim jest ogromnym fanem Jude i Tomma. Instant Star-jak sam powiedział- jest jego "prawdziwą miłością".
Uwielbia pracować na planie tego filmu.

**Czy chciałbyś w przyszłości pisać scenariusze lub zostać reżyserem?

Reżyserem nie. Nie mógłbym tego robić. To już wyższa specjalizacja. Gdybym to robił - nie to byłoby okropne(śmiech). Nie chcę rządzić wszystkimi dookoła. Reżyserowanie nie jest dla mnie. Scenarzystą,może. Zawsze lubiłem zajmować się pisaniem scenariuszy. Marzy mi się napisanie jednego odcinka do IS.

**Jak jest z Twoim śpiewaniem. Czy masz talent wokalny?

Oh, jestem strasznym piosenkarzem. Nie jestem w tym dobry. Z resztą, jak tu można być dobrym piosenkarzem przy Alexz Johnson? Ona jest w tym świetna. To jak ona śpiewa jest zadziwiające i szokujące zarazem. Czasem nawet upieram się by nam coś zaśpiewała. Zawsze twierdze, że jestem wiernym fanem Alexz.

**Jakie rzeczy, poza pracą z nią, sprawiają Ci przyjemność na planie?

Przede wszystkim mamy świetny zespół. Obsada jest niesamowita. I ten scenariusz...za każdym razem kiedy go dostaję pytam: Co? To w ten sposób to rozegracie? Wtedy chcę poznać dalsze losy zawarte w następnym scenariuszu, ale nikt tak od razu nie wyjawi co będzie dalej.
Tak. Ludzie są świetni - tworzymy zgraną grupę. Mamy lidera w naszej paczce - to West Williams, który gra Dariusa. Większość ludzi nie wie, że ten facet był jedną z największych gwiazd rapu w historii Kanady. Sprzedał więcej płyt niż kto inny.

**Komponujesz także muzykę?

Tak i gram dużo na gitarze. Wiesz kupiłem sobie nawet bębny! Ale co do komponowania muzyki - to jest tylu profesjonalistów do tworzenia muzyki do IS. Muzyka jest dla mnie czymś osobistym, czymś niesamowitym, ale nie jest moją pasją tak jak była kiedyś. Na planie jest tylu utalentowanych ludzi. Tworzenie muzyki i słuchanie ludzi którzy naprawdę się na tym znają staje się dla mnie formą relaksu, rozrywki...

**Jaka jest atmosfera na planie?Czy czasem wychodzicie gdzieś razem?

O, tak. Spotykamy sie razem cały czas. Spędzamy czas przy muzyce w końcu mamy do dyspozycji tyle instrumentów. Tyler Kyte, który gra Spiedermana i gra w zespole Jude wyciąga gitarę, Alexz zaczyna śpiewać, ja się przyłączam z gitarą lub bębenkiem, West rapuje,a Kristopher Turner, gra na basie - naprawdę! Wszyscy zaczynają improwizować. Mamy przy tym niezły ubaw.
Poza planem najczęściej spędzam czas z Kristopherem. Jesteśmy najlepszymi przyjaciółmi. W tym roku razem zwiedziliśmy Barcelonę. On mieszka 10 minut drogi od mojego domu.

**Ty i Tommy nosicie skórzane ubrania. Czy to Ty nadałeś swojej postaci jakiś styl?

Wiesz co jest zabawne? Kiedy poszłem na przesłuchanie, do roli Tommiego, byłem ubrany w skórzaną kurtkę i jeansy -tak jak sie ubiera moja postać z filmu. Poproszono mnie nawet bym przynosił na plan swoje ciuszki. Oczywiście, że w nich chodzę, ale dostaję wiele nowych z planu.

**Czy mógłbyś powiedzieć mi, tak w skrócie, jak zmieni się Tommy w 2 serii?

Zmieni sie znacznie, ale nie mogę ci powiedzieć o wszystkim. Zostanie poddany testowi i jego fani też - mówię fanom, by zaufali mu i wierzyli w niego. Będzie często różnie osądzany. Sprawy nabiorą większego tempa i powagi niż w 1 serii.

**Jak myślisz jak skończą się losy Tommiego?

Spytaj się twórców serialu a nie mnie! Ja myślę ,że Jude i Tommy powinni być razem! To jest cudowna historia miłosna. Połączyć ich razem, rany co to by było.

**Tommy ma 22 lata a Jude 16. Jak myślisz - jaka jest prawdziwa przyczyna tego, że oni nie są razem?

Więc, na razie przyczyną jest tylko wiek. Tommy nie zrobi nic konkretnego zanim Jude nie ukończy 18 lat - to pewne. Tommy ma problemy z wyrażaniem swoich uczuć.

**To brzmi tak, jakby w bliskiej przyszłości, oni nie byli razem.

Nic takiego nie powiedziałem.(śmiech)Oni potrzebują siebie nawzajem. Oni dopełniają się. W pierwszej chwili pomyślałem, że to Tommy będzie miał szeroki wpływ na Jude, a tym czasem, to ona kształtuje jego charakter - równoważy go, pomaga mu w wielu sprawach i jest mu naprawdę potrzebna.

**Wspominałeś, że twoim ulubionym epizodem jest epizod 9. Czy możesz nam opisać go w skrócie?

O, rany, jak ja to zrobię? To jest odcinek w którym Jude i Tommy spędzają dużo czasu razem i zdają sobie sprawę z wielu rzeczy jakie są między nimi.

**Instant Star zapewnił Ci dużo młodych wielbicielek. Jak to przekłada się na Twoje życie prywatne?

Miłe dziewczyny piszą do mnie i wcale mi to nie przeszkadza.

**Czy to nie ma żadnych konsekwencji w Twoim prywatnym związku?

Wiesz, np. w internecie krąży mnóstwo plotek na mój temat, że mam dziecko. Któregoś razu babcia krzyknęła do mnie:"Dlaczego nic mi nie powiedziałeś o dziecku, co się stało?" Nie mam pojęcia skąd ludzie biorą te historie.

**Ale jak Twoja popularność oddziałuje kiedy chcesz, np zjeść obiad w miejscy publicznym?

Zawsze jest świetnie. Fani są super, naprawdę lubię ich spotykać. Oni lubią, to co robię i jeśli coś robię to myślę o tym jak oni na to zareagują. Jeśli ktoś chce pogadać zawsze staram się znaleźć na to czas. Najdziwniejsza historia przytrafiła mi się wtedy, kiedy jakaś matka wepchnęła mi swoją córkę do samochodu i z ogromnym przekonaniem stwierdziła, że jej córka potrafi tak cudnie śpiewać. Chciała bym został jej producentem. Ludzie wysyłają mi kasety i dema, ale to zły adres - ja nie mam możliwości spełnić ich wszystkich oczekiwań.

**Następną ogromną plotką było to, że chodzisz z Alexz. Czy możesz to sprostować?

Czy zależy mi na tym żeby to sprostować? Chciałbym żebyśmy chodzili. Nie, posłuchaj tak żeby być szczerym, nie chodziłem z nikim od kiedy kręcimy IS. Zerwałem z kimś 3 miesiące przedtem. Nie jestem teraz z nikim w związku.

**Kiedy byłeś nastolatkiem czyje plakaty wisiały nad Twoim łóżkiem?

Nie pamiętam żebym miał jakieś.

**Jesteś niezwykły.

Tak myślisz?(śmiech) Kiedy byłem nastolatkiem byłem nieśmiały i spokojny. Siedziałem sam w pokoju i grałem na gitarze. Znasz to ciche i wrażliwe dziecko grające na gitarze? Tak to ja.

**Wow. To brzmi tak słodko i niewinnie! Dzięki za rozmowę Tim !

PS: Znalazłam go na jednym bardzo fajnym blogu, którego adresu niestety nie pamiętam.

użytkownik usunięty
Zielona22

Wiesz, wywiad jest z 2006 (skoro jest o drugiej serii). Wydaje mi się, że on zażartował sobie tylko. Zresztą odkąd otworzył swoją knajpkę nie ma o nim zbyt wiele informacji. W zeszłym roku Lisa albo Cory zamieściła zdjęcie z wizyty ekipy IS u niego w restauracji ale Alexz nawet z nimi nie było.

Bardzo możliwe, że sobie żartował.

A jak ta jego restauracja się nazywa? :)

użytkownik usunięty
Zielona22

Musiałabym poszukać. On ją otworzył zaraz po IS. Dobrze mu idzie, więc już nie występuje, przynajmniej w TV. Nie pamiętam jak to u niego jest z teatrem, ale chyba też nie gra

Szkoda, chętnie bym go pooglądała! ;))

użytkownik usunięty
Zielona22

Tim ostatnio wystąpił w filmie telewizyjnym "A sister's revenge"

Zielona22

Dzieki za wywiad,tez bym się cieszyła jakby byli razem ;) Ponoc Alexz jest zupełnie inna niz Jude.... trochę szkoda