Dopiero teraz go obejrzałem i tak się z niedowierzaniem wpatrywałem czy to nie ten aktor!?
http://www.youtube.com/watch?v=d2smz_1L2_0&ob=av2n
OMG :D:D:D:D
Było o tym już milion tematów ! ! !
Tak Alex zagrał dawno w teledysku Lady Gagi i wspominał o tym w co drugim wywiadzie.
Na Pudelku bylam pare razy w życiu, jest to komercyjny, zakłamany portal manipulujący opinią publiczną.
Lubie Alexa i czytam / oglądam wywiady z nim. A to że zagrał w Paparazzi jest powszechnie znane i wiadome, więc niestety musze Cie poinformować że masz bardzo słaby zapłon już nie wspominająz ile teamtów znajdziesz tutaj pod hasłem paparazzi.
Gdyby mój świat kręcił się w okół jego osoby to miałbym lepszy zapłon?
No to wybacz mi ale nie mam żadnego idola, którego bym śledził w mediach.
Wybacz mi również, że nie oglądałem teledysków gagi kiedy był na nią szał.
Alexa nie znam nawet z imienia. Kojarzę go tylko Eryka, wampira wikinga z True Blood.
Milion tematów było to jeden więcej nie zaszkodzi. Proszę się tak nie obruszać.
Zupełnie jak fanki biebera czy jak to się tam piszę.
Wybacz, ale to bardzo irytujące jest, gdy obserwujesz ten temat i co dwa dni ktoś wstawia linka z paparazzi z wielkim olśniemiem.
A Ty marnujesz swoje siły mówiąc każdemu, że odkrył nobla ;] Może nie rób sobie z tego obowiązku bo co z tego masz? Poczucie wyższości poprzez to, ze wiedziałaś o tym wcześniej? A może przez pełnienie roli "administratora" tego działu?
Daj sobie na luz albo poproś administratorów strony o przyklejenie tematu. Może uzupełnij mu jego bio.
Tak, czuje sie w obowiązku mówienia o tym, bo razi mnie głupota ludzka.
Ogólnie jak zarzucam jakmiś newsem na forum to sprawdzam w wyszukiwarce, czy ktoś już mnie nie uprzedził, nie wspominając o tym, jak informacja liczy sobie wiele miesięcy.
A po wpisaniu "paparazzi" w wyszukiwarke tutaj jest 10 wyników, pod "lady" też 10 a pod "gaga" 4, pod "teledysk" 7 wyników.
Wybacz mi to naprawde, ale obserwuje ten temat, i gdy przychodzi mi któryś raz z rzędu link do posta "Alex w teledysku Gagi" to można sie zdenerwować....
to jak jesteś taka w temacie to może napisz jak się tam dostał, ile za to dostał albo zapłacił, jakie miał z tego korzyści.
Jak Alex dostał prace u Lady Gagi ?
Alex powiedział w wywiadzie, że nic na tym nie zarobił. Powiedział: "Mój dobry przyjaciel akurat był reżyserem. On jest Szwedem. Zaprosił mnie, zadzwonił. Kręcili w Malibu, pod Los Angeles i akurat tam mieszkałem. Opowiedział mi o tym, jaki scenariusz sobie wymyślił do teledysku, uważałem, że to będzie świetny pomysł. Miałem wolny dzień. Cały teledysk nakręcono w ciągu jednego dnia.
Alex powiedział to w Dzień Dobry TVN, gdy odwiedził Polskę.
A dlaczego uważasz, że miało jej nie pasować ? To była pierwsza płyta Gagi i wtedy jeszcze nie była na takiej wysokiej półce w show biznesie, jak jest teraz. Sądze, że ciężko by im było znaleźć aktora, który zgodziłby sie zagrać w tym teledysku za darmo. Sądzisz, że to nie jest korzystne ? Po za tym, to Gaga jest gwiazdą nr 1 w tym teledysku. Wtedy Alex nie byl tak rozpoznawalny, jak jest teraz po 4 sezonach TB.
Nie śledzę kariery żadnej z tych osób. Myślałem, że Gaga już wtedy była kimś i nie brałaby obojętnie kogo do takich scen. Z Twojej wypowiedzi rozumiem, że to był obopólny interes.
Obojętnie kogo?! Ja" zatrzymałam" się na tym teledysku skacząc po programach tylko dlatego, że zobaczyłam tego niesamowicie przystojnego blondyna, jak sobie wtedy pomyślałam :) W innym wypadku nic by mnie nie zmusiło by zobaczyć ten klip, Gagi nie znoszę! Także myślę, że to o to chodziło, nie tylko o to, by była to gwiazda dużego formatu. :) pozdrawiam