Alex O'Loughlin

Alexander O'Lachlan

7,8
1 946 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alex O'Loughlin

jeszcze w 2010r zobaczymy Alexa w Hawaii.... Nowa produkcja CBS zapowiada się nieżle.
Bardzo duży budżet i niezła promocja . No i oczywiście nasz Alex jako glina. Tylko czekac na
premierę. Cała filmografia Alexa http://chomikuj.pl/Marwiee

Marwiee

Faktycznie szykuje się coś nowego. Serial będzie do dupy, ale będę oglądać ze względu na Alex'a =) O ile w ogóle wypuszczą jakieś odc. bo Three rivers poniosło klęskę. Jeśli o mnie chodzi to chętnie pooglądam Alex'a w akcji. Chociaż dobrze by było, gdyby serial był ciekawy a nie tylko obsada.

użytkownik usunięty
Forever_18

zgadza się premiera ponoć już we wrześniu.....Już nie mogę się doczekać Alexa w nowej roli.....trochę mi szkoda TR....Pozdrawiam

TR było trochę do bani ale Alex jako doktorek był strasznie słodki-nie żeby w Moonlight nie był. Wole go jednak w bardziej dynamicznym wydaniu więc czekam na H5-0. Szkoda jednak ,że nie widać go częściej na dużym ekranie-marnuje się w tych serialach . Chyba lepiej by mu wyszedł powrót do Australii.

użytkownik usunięty
Marwiee

Hej Marwiee,
zastanawiam się nad twoim ostatnim zdaniem. On się trochę marnuje w Hollywood....;)

Bardzo podobał mi się w Australijskich produkcjach. Uwielbiam Oyster Farmer i Niesamowitą podróż-jako Will Bryant mógł sie wykazać i to zrobił. W Man-Thing mimo ,że film słabiutki on błyszczy.Świetnie mu wyszedł ten akcent z zadupia. Wydaje mi sie ,że gdyby został w Australii to by nadal kręcił ze swoimi kumplami m.in. z Jackiem Thompsonem i Davidem Fieldem a tak stoi w miejscu w serialach a na dobre role jak na razie nie ma co liczyć. Mały rozwój ma chłopak w LA. Szkoda takiego talentu na komedie romantyczne i seriale.
A co do H5O to http://tengossip.com/2010/08/15/picture-of-the-day-alex-oloughlin-wet-edition/ wet edition bosko wyszło. Czekam na wrześniową premierę

Marwiee

No i o Feed nie ma co zapominać. Ma jaja chłopak-ten skok-on naprawdę skoczył-))

użytkownik usunięty
Marwiee

Premiera w stanach 20 września