To najpiękniejsza i najlepsza aktorka jaką znam - jest po prostu CUDOWNA ! Przyznam, że się w Niej podkochuję, chociaż jestem dziewczyną. Jak ją widzę to po prostu wydaje mi się, że widzę jakąś boginię !
co w niej takiego wspanialego , ladna jest ale napewno nie piękna i zagrala w 4 filmach w ktorych 2 goscinnie.nie wiem czym sie tak zachwycasz
Może jesteś lesbijką,a o tym niewiesz?!....a teraz tak zupełnie na powarznie,zgadzam się że jest ładna taka normalna,ale żeby od razu sie nią tak zachwycać....ale to może też ma coż wspólnego z odmiennymi gustami,mnie może podobać się facet a tobie ten sam wydaje się nijaki.Ale przyznaje że to troche dziwne....
najwiekszym argumentem sa one same. zacznijmy od wygladau, marysia w ogole nie ma twarzy do tv.
niemozliwe aby kiedykolwiek sie pojawila w jakiejs wiekszej produkcji,
a jej gra jest beznadziejna. odrzuca widza. te je zalosne miny i stuczny wyraz twarzy.
kolo aktora to ona nawet nie stala
Aneta jest bardzo ładna, ciekawa jestem jak ty wyglądasz ?
a co do gry może nie jest najlepsza ale talent ma bo gdyby go nie miała
nie występowałaby w telewizji
nie mowie ze jest brzydka, ale bardzo ladna?
chyba specjalnie przesadzasz. co do tego ma moj wyglad? uprzedze twoje nastepne pytanie- nie, nie mam kompleksow na punkcie swojego wygladu. co wiecej, czesto dostaje komplementy ze jestem przystojny.
wracajac do tematu. talentu ona nie ma. chyba nie wiesz co to slowo oznacza.
Zgadzam się w 100%. Serial totalne dno. Kiedyś może i był jeszcze w miarę ale teraz to te odcinki w ogóle nie da się oglądać.
Obie są po jedynych pieniądzach. Może i są ładne, ale drewniane. Nic z nich nie będzie jeżeli chodzi o aktorstwo.