Aleksandra Zienkiewicz

5,8
448 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Aleksandra Zienkiewicz

To najpiękniejsza i najlepsza aktorka jaką znam - jest po prostu CUDOWNA ! Przyznam, że się w Niej podkochuję, chociaż jestem dziewczyną. Jak ją widzę to po prostu wydaje mi się, że widzę jakąś boginię !

kinga_zukowska

woow ! to chyba rzeczywiscie cos ztobą nie tak

silene1

co w niej takiego wspanialego , ladna jest ale napewno nie piękna i zagrala w 4 filmach w ktorych 2 goscinnie.nie wiem czym sie tak zachwycasz

tosia0192

Może jesteś lesbijką,a o tym niewiesz?!....a teraz tak zupełnie na powarznie,zgadzam się że jest ładna taka normalna,ale żeby od razu sie nią tak zachwycać....ale to może też ma coż wspólnego z odmiennymi gustami,mnie może podobać się facet a tobie ten sam wydaje się nijaki.Ale przyznaje że to troche dziwne....

kinga_zukowska

komus sie nudzi i jaja sobie robi

kinga_zukowska

Jak dla mnie Kinga jest brzydka i nudna sto razy wolę Marysię :)

Roberta_Pardo2000

marysie? hahha
jeszcze gorzej. w ogole jedna i druga nic nie warte

I_got_5_on_it

To twoja opinia, a skoro mówisz, że są nic nie warte to chociaż podaj jakiś argument

Roberta_Pardo2000

najwiekszym argumentem sa one same. zacznijmy od wygladau, marysia w ogole nie ma twarzy do tv.
niemozliwe aby kiedykolwiek sie pojawila w jakiejs wiekszej produkcji,
a jej gra jest beznadziejna. odrzuca widza. te je zalosne miny i stuczny wyraz twarzy.
kolo aktora to ona nawet nie stala

I_got_5_on_it

Aneta jest bardzo ładna, ciekawa jestem jak ty wyglądasz ?
a co do gry może nie jest najlepsza ale talent ma bo gdyby go nie miała
nie występowałaby w telewizji

Roberta_Pardo2000

nie mowie ze jest brzydka, ale bardzo ladna?
chyba specjalnie przesadzasz. co do tego ma moj wyglad? uprzedze twoje nastepne pytanie- nie, nie mam kompleksow na punkcie swojego wygladu. co wiecej, czesto dostaje komplementy ze jestem przystojny.
wracajac do tematu. talentu ona nie ma. chyba nie wiesz co to slowo oznacza.

I_got_5_on_it

W ogóle cały serial to patola jakaś i porażka :)

Angel24

Zgadzam się w 100%. Serial totalne dno. Kiedyś może i był jeszcze w miarę ale teraz to te odcinki w ogóle nie da się oglądać.

Roberta_Pardo2000

Obie są po jedynych pieniądzach. Może i są ładne, ale drewniane. Nic z nich nie będzie jeżeli chodzi o aktorstwo.

użytkownik usunięty
kinga_zukowska

no comment

kinga_zukowska

to są chyba jakieś jajca ?!!

kinga_zukowska

ktoś tu chyba przedawkował syrop na kaszel

kinga_zukowska

Brzydal z niej.

kinga_zukowska

Ostatnio fajna laska się zrobiła chętnie zobaczył by ją w filmie po 24.