Aleksandra Szwed

5,3
1 401 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Aleksandra Szwed

Uważam że Ola jest inteligentną młodą osobą, która ma wiele ciepła w sobie i promieniuje
życiem, w filmie nie mam żadnych uwag, jest ok. ostatnio poznała ją moja córka i bardzo ją
polubiła.

alienfort

Nie popieram.

sylwia_ami_2

A co to głosowanie żeby popierać ? Zreszta każdy ma prawo do własnych odczuć, choć warto by je uzasadnić. Nie popierasz że ejst młoda ? Pełan życia ? Mogłaś się wysilić na coś więcej...

Opas Natanael

Ulala, jakaż agresja.
Uważam, że nie jest inteligentną, ciepła dziewczyną. W moim odczuciu jest pustą, rozpieszczoną lalą, która pcha się wszędzie i gotowa jest zrobić wszystko, by choć przez chwilę zwrócić na siebie uwagę. Jasne, o miejsce w "show buisnessie" trzeba walczyć, ale to co ona robi (według mnie) jest niemal desperackim aktem.
Mam nadzieję, że takie uzasadnienie jest dla Ciebie satysfakcjonujące... czy może powinnam podać konkretne przykłady?

sylwia_ami_2

Nie, taka odpowiedź w pełni mnie satysfakcjonuje bo w odróżnieniu od poprzedniej jest to jakaś opinia. Wybacz, nie miałem intencji aby moja wypowiedź zawierała jakiś ładunek agresji. Chciałem jednak zwrócić uwagę że odpowiadanie półsłówkami przypomina właśnie taką agresje, kiedy za wszelką cenę ktoś próbuje wbić szpilę drugiej osobie. Jeśli idzie o samą Aleksandrę Szwed nie jestem żadnym jej fanem, ani zwolennikiem. Mam odczucie że za wcześnie zrobiono z niej gwiazdę, a telewizja podkreśla wyłącznie jej kobiece walory przez co właśnie wychodzi na pustą, ale tak naprawdę nie śledzę jej kariery więc mam mało do powiedzenia. Każdy ma prawo do własnego odczucia. Serdecznie pozdrawiam, zarówno Ciebie jak i autora tego tematu i przepraszam, jeśli w moją wypowiedź odczytałaś jako agresywną.

sylwia_ami_2

Popieram, hoho.

alienfort

Ola Szwed jest fajna ale jej nowy chłopak z afromental już nie http://nocoty.pl/gid,14004383,kat,1013547,galeria.html dziwny koleś niby że dres???

mariann1957

Baron jest bardzo fajnym chlopakiem. Po ogladaj sobie z nim wywiady to zobaczysz ze zabawny, sympatyczny. Rozumiem ze on moze tobie sie nie podobac ale oceniac kogos kogo sie nie zna. Pozory maga mylic. To juz ktos ubierze sobie dres to znaczy ze jest dresem??