Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
92 378 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

Sorry ze znowu zasmiecam tu xD ale tak z ciekawostki do wszystkich fanek Alana - ile macie lat ;) ? Ja mam 13, lecz nie wygladam i ciagle slysze, ze "jestem nadzwyczaj rozwinieta intelektualnie jak na 13-nasto latke" to nie moje slowa :P No i coz , moze troche w tym racji xD

Pozdrawiam !
Sarah ;)

Caireann

Ja mam 14 lat, ale słysze to co Zuza :P
nie no. wiek nie ma znaczenia oczywiście. jeżeli tylko ktoś mysli dorośle i jest dojrzały to wiek nie ma znaczenia przeciez. TO nie wiek świadczy o tym cyz jesteśmy dorośli tylko nasze czyny, prawda?
Mój wiek nie przeszkadza mi ubóstwiać Alana :)

Kaliope

tak myslisz ;) ?
W sumie to musze Ci przyznac racje ;)
Alan i tak ma chyba najwiecej fanek wsrod nastolatek :D
Nastolatki gora xDD

Caireann

No a ja ciągle mylę cię z Zuzą. musisz koneicnzie zmienic avatar :)
Nastolatki górą i jeszcze raz górą!
:D

Caireann

Ja mam 20, Alan ma fanów w każdym wieku, ale od czasu Harryego Pottera przybyło mu młodocianych fanów...

Joanna_7

Wlasnie nie wiedzialam Kaliope o co Ci z ta Zuza chodzilo :D ok juz zmieniam dla Ciebie :D

Caireann

Heh, myślałam ze ja tu będę najstarsza :P ale nie jest tak źle.

agusia370

Ehhh ja mam 16 lat:P. Trochę jestem starsza niż wy, ale miłe jesteście dziewczyny i widzę, że znacie się na rzeczy:):):) Pozdrawiam.

lady_marion_3

no wąłsnei ciagle sie wymienia moje imie :P:P:P milo milo:P:P

Ale został amieniony wiec powinno byc dobrze;)

Ehhh.. wike tak no to 17 lat.

Co do tego ze po H.P Alan ma wiecej fanów młodocianych to sie zgadzam:P

ZuzaZua

Musze przyznac, ze sama po hp dopiero sie nim zaiteresowalam...wtedy bylam 7 letnim dzieckiem i z innych produkcji go nie znalam xD
Ale teraz nadrabiam wszystko :D

Pozdrawiam !

Caireann

Ja wtedy miałam prawie 12 lat jak się go poznawało na początku jak grał w HP, teraz mam 17 lat:D

Caireann

Ja mam 16. Alan jest dla mnie po prostu boski.

Aoi

nie tylko dla Ciebie :D:D

Caireann

Matko on naprawde coś w sobie ma,że nawet dla tak młodych dziewczyn się podoba.Od razu mo się spodobał kiedy usłyszalam jego głos i zobaczyłam jak wygląda.A tak ogólnie to ile on ma lat.Sorry ale ja nigdy nie pamiętam ile lat mają gwiazdy.

Aoi

61 lat :)
do usług.
Mnie tez pociąga w nim "to coś"
:P

Kaliope

a moj dziadek ma 60 xD
ale nie ma porownania do Alana :D

Caireann

to młody dziadek :)
moj miał 72 jak umarł

Kaliope

dosyc mlody ;)
a babcia ma 58 ^^
przyro mi...
moj drugi m ponad 70, tyle, ze go nie znam...

Caireann

22.

mysle ze wiek odpowiedni, na wszystko ^^

Ma_Osoba

No tak z takim wiekiem to mozna i konie krasc :D:D^^

ZuzaZua

No taa...:)
Ja mam 13 lat i też ubustwiam Alana. Najbardziej podobał m i sie jako profesor Severus Snape w HP.

Jak ktoś miaby ochote pogarać ze mną na temat Alana na priv ti piszcie na gg : 144354 albo na maila darkprincess@vp.pl
Pozdro dla fanek Alana :)

Narcyzia_2

z rowiesniczkami :D ? zawsze xD !
chociaz wole tutaj :P rownie milo jak na gg xD

Caireann

:DD:

no prosze co tu sie dzieje :P:P

Narcyzia_2

mam lat 21

Alan jest boski, im starszy tym bardziej boski:)

ale mnie po prostu kręcą takie stare dziadki, może jestem dziwna...

Kasiatko

14 lat :)

super był w HP, ale najbardziej cenię go za rolę w filmie "To właśnie miłość" :D

kimi

Groszkowa, albo nie jestes dziwna, albo ja tez jestem ;D

A tak btw to sciagenlela mi sie " to wlasnie milosc" to zobacze czy tak dobrze zagral, ale skoro mowisz, ze najbardziej go za to cenisz to napewno ;)

Caireann

podobno to wynika z głęboko zakorzenionych w podświadomości pragnień...yyy, za dużo Freuda.
fajnie zagrał w to właśnie miłość, acz film jest skoncentrowany na tylu wątkach jednocześnie, że Alana jest tam malutko... za mało, jak dla mnie.

Kasiatko

"głęboko zakorzenionych w podświadomości pragnień" chyba cos w tym jest:)
Az sama sie sobie dziwie, ze pociaga mnie facet w wieku mojego dziadka 9 a nawet starszy) ale coz tak bywa :D

Caireann

no ode mnie jest starszy dokładnie 40 lat (i kilka miesięcy, ale kto by zwracał uwagę na takie szczegóły), poza tym mam dobrze uzasadnioną psychologicznie wymówkę:P więc poniekąd czuję się usprawiedliwiona :P

Kasiatko

ode mnie straszy "troche" wiecej niz od Ciebie ^^
Ale wiesz, bywaja malzenstwa gdzie roznica wieku miedzy malzonkami wynosi 70 lat xD

Caireann

a to już jest perwersja... jakoś nie wyobrażam sobie życia z kimś, kto mógłby być moim pradziadkiem... brrr...

Kasiatko

okropne...ale najczesciej taki dziadek, a moze i pradziadek xD ma niewiele lat zycia, a pozneij te panienki dziedzicza fortune..awrr..ale ja i tak bm nie mogla..dla mnie max. roznica wieku to z 7 lat xD

Caireann

dla mnie maksymalnie 20, choć z drugiej strony to już strasznie dużo... tzn 20 lat tak na teraz, ale podejrzewam, że z czasem to się będzie zmniejszać, a za mąż i tak wyjdę za rówieśnika:P

Kasiatko

w sumie to zalezy od osoby ;) bedziemy tak kalkulowac na sucho, a przeciez to wszystko zalezy od chloapka/ mezczyzny xD mowie, ze max 7 zakocham sie w starszym o 8 xD

Kasiatko

wlasnei czytajac rozmowe w temacie o liscie do sir. Alan zastanawialam sie ile Pani groszkowa ma lat i coo??? ha pomylilam sie tylko o rok :D:D

Moje siostry ostatnio zaczely mnie gnebic

idzemy ulica i idzie jakis typ tak 40 lat a one " oooo Zuza patrz facet dla ciebie" no itp. normalka:D

ZuzaZua

trzeba bylo pwoeidziec, ze Ty gustujesz tylko w facetach powyzej 60 lat :D xD

ZuzaZua

panna groszkowa i tak na swoje lata nie wygląda i ciągle chcą od niej dowód osobisty, a wiosną nawet chcieli ją panowie policjanci spisać za rzekome wagary:P

a siostry panna Zuza ma paskudne, nie można tak gnębić fanek Alana!

Kasiatko

ja to mam podobnie tlyko mnie tak moi rodzice, ze gustuję w tych starszych...
nie wiem co w tym smiesznego.
ja już nie mówię o wygladzie.
jest swietnym aktorem!
:)
mozna sie do tego przyzwyczaic, prawda Zuza?
^^

Kaliope

u mnie w domu już się przyzwyczaili w momencie, kiedy miałam fazę na Viggo Mortensena :P

Kasiatko

Moja mama od czasu do czasu tylko cos baknie ze coraz starsi panowie u mnie na tapecie xD Ale moja mame mozna do wszytskiego przyzwyczaic. nawet juz nie marudzi jak siada kompa i nie pozwalam jej muzyki zmeinic ^^ chyba nawet sprawilam, ze polubila metal xD

Caireann

moja mama w ogóle przestała nawet bąkać i już tylko macha ręką na moje nowe fascynacje...

Kasiatko

A ja? Prowadziłam tzw. "Bzdurnik" (choć nie posiadał bzdur;P) o alanku, jego kreacjach filmowych i ciekawostkach:). Moja mama raz znalazła wycinek o Alanie i była w ciężkim szoku^^. dobrze, że nie czytała moich przemyśleń na jego temat:D:D:D Oh Alan, gdybyś wiedział.....

lady_marion_3

o nie :D w sumie to fajny pomysl z tym Bzdurnikiem :D
Tak Alan, gdybys wiedzial... ale juz niedlugo sie dowiesz xD

Caireann

OOO! Wyczuwam jakieś niecne zamiary wobec naszego głównego bohatera:D:D:D

lady_marion_3

no, a jakze :D Choc na razie tylko listowne xD

lady_marion_3

też miałam kiedyś bzdurnik. naprawdę. miałam wtedy 11 lat i zbierałam wszystko o backstreet boys. ech, to były czasy...

Kasiatko

no i ja nie moge byc gorsza :D
Owszem tez mialam ;D
I to o Hp :D
Naprawde, dosyc obszerny :)
Ale to jeszcze bylo przed era internetu..znaczy internet juz byl, ale nie az tak rozpowszechniony i malo kto mial stale lacze :P

Caireann

Bzdurnik bzdurnik...
Kojarze cos takiego :)
O Snapie, o POtterze było...
W koncu i o Alanie, ale wiecie, ze na razie tlyko prowadze bzdurnik z rysunkami
głównie ze Snapem, Mesmerem, Snow Cake...
itd.
Po kolei robiłam recenzje i opisy do filmów z alanem w moim notesie cudownym, z kolorowymi zakładeczkami :D

Kaliope

rysunki ..oo..gdybym ja chociaz talent miala :( xD

Kaliope

no gdybym chociaż potrafiła rysować... ale nic z tego, musiałam się urodzić akurat ze wszystkimi artystycznymi antytalentami: ani rysoać, ani śpiewać, ani nawet porządnego wiersza napisać nie umiem. ech...

a mój bzdurnik... to były czasy straszne, ani internetu nie było, ani nawet 100 kanałów w telewizji (tego drugiego nie mam akurat do dziś, ale nie płaczę). i zbierało się wycinki z Bravo, każdy nawet najdrobniejszy fragment tekstu i zdjęcia i wklejało się starannie do takiego grubego zeszytu...pisało listy miłosne, które nigdy nie zostały wysłane... a potem porównywało się swój zeszyt z zeszytami koleżanek.
rany, jak ten czas szybko leci... kto by uwierzył, że to było 10 lat temu?

dziś sam jestem dziadkiem... yyy, chyba nie ta reklama...
w każdym razie dziś jest internet i wyszukiwanie informacji straciło cały swój urok.
ale za to można sobie spokojnie porozmawiać, nie narażając się na "głupia jesteś!" :D

Kasiatko

ja tak samo. ani rysowac,ani spiewac, ale od czasu do czasu zdarza mi sie fajny wiersz napisac ( tzn inni tak twierdza, ja tam nie wiem czy fajne xD)
tez nie mam 100 kanalow w telewizji xD
u mnie nikt nie oglada tv, nieraz caly dzien wylaczony^^

u Ciebie 10 lat a u mnie hm...2-3 ?

I ciesze sie, ze moge tu wszytwysko napisac co tylko mi sie podoba, nikt mnie nie wysmieje i moge sie podzielic fascynacjami na temat Alanaaaaaa..
gdybym powiedziala jakims kolezankom, ze kreci mnie 60 letni facet to by mnie wysmialy ^^

pozdrawiam !