Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
92 378 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

Odp na:
noł, noł, noł, ju ar lain' egen! tu teribul, horibu, iwul person!
ju noł dat alan laws mi not ju and ju didnt kol him bikoz hi is nał łit mi, soł aj noł dat ju didnt. and hi sejs dat ju ar inkredibli stiupid, ju noł?
end zis is łot hi sed: "hał kud ju rajt dat kejt is a frog! szi is not a frog, szi is law of maj lajf! szejm on ju! ju ar a frog!end stop lain', aj dont noł ju, ju iwul person! get lost!"
soł, az ju ken si, hi laws mi, not ju. end hi sejs dat ju ar stiupid.
end Rima is an iwul łicz end Alan told mi dat if aj łant tu, hi cud ask Rima tu czendź ju intu somfing wery agli. bikoz ju ar e bed person.

hahaha. ju ar weri fani kejt !
Alan is styl łif mi !!!!!!!!
end hi styl tel mi wat ken aj sej to ju !
end hi says dat ju ar pur, bikoz ju hev not a boj hu laws ju !
it's sad kejt..bat ju dont must tel en anril stori !
łi knoł dat is a laj !!
Ju ar lajar kejt, lajar !!!!!

Caireann

noł, aj em not a lajar, ał łos telin' de tru, ju pur lityl sili gerl! hał kud ju sej dat hi sed dat ajm pur bikoz nołbady laws mi? hi kudnt sej dat bikoz hi laws mi...bat, in fakt, hi is not a boj enymor, hi is a men! wery menli men, if ju noł łat aj min, of kors...
hałewer, hi simpli kudnt sej sacz a fing bikoz hi daznt noł ju end hi hednt ever tok tu ju, ju lajar!
ha!
ju ar a lajar! end ju noł ajm rajt! samłer dip dałn indajd ju noł dat ajm rajt, not ju!

Kasiatko

:(
mamii !!
omfg :(
Ju ar soł stjupi !
Aj hevent ever sin soł stjupid gerl !
Ju sed det ju ar britisz ?!
Nekts laj !
ju cant bi britisz bicoz ajm onli britisz gerl on filmweb!!
hahahahahahahaah !
End ok ajm e lajar..bicoz ajm Rima !!
bat rima isnt 60 jers old !
szis onli 13 !!
haha

Caireann

ha ha ha, gud dżołk!
ju ar not Rima, bikoz if ju łer Rima ju łud hew czendź mi intu samfing agli long tajm egoł! end, bikoz ajm stil bjutiful and Alan stil laws mi, aj fink, noł! ajm siur dat ju ar not Rima.
end ofkors aj em britisz! aj hev bjutiful inglisz akcent end onli tru britisz pipul ken hev sacz a lawli akcent.
end ju ar not britisz bikoz jor akcent is dżast horibul, soł stop teling lajs, okej?
eniłej, Alan is majn! majn end noł aders! hi is maj tru end only law end hi laws mi łit ol his hart end hi sejs dat ju szud mejbi goł end si a szrink doktor, bikoz der is samfing rong łit jor hed, dat ju ar krejzi, bikoz ju ar sejin' staf laj dat.

Kasiatko

ok, ju ar de łiner :(

" bat alan is maj not jurs !!!!!!!!! "

Caireann

ofkors, ajm e łiner.
end ofkors dat Alan is maj. MAJ not jurs.

Caireann

szit, fak, egen się nie dodało

Kasiatko

hahaha aj was kidin' ju ! hahahaha !
ju ar nat e liner !
mejbi ju ar e liner in kompetitejszyn- de damber gerl in jurop !!

Caireann

ha ha ha, luk at jorself, ju pur lityl mentali il gerl, rili...
ewrybady nołs dad ju ar stiupid end patetik and ajm rili sori for ju, it mast bi rili hard, liwing łit sacz a lityl brejn end sacz a big ego...

Alan laws mi, mi, mi! end ju ar dżast dżelas, bikoz ju ar not only mental bat alsoł agli end ju stink.

senk ju, aj łon.

Caireann

egen end egen end egen...

Kasiatko

czekam w tym pokoju.... jest tu ktoś w ogole?

susan_4

ok ! u r the winner :)
I'm loser :(

Ej Susi ja jestem w pokoju ;)

Caireann

ja tam jestem i się produkuję ale jakoś nikt mi nie odpowiada, ciekawe dlaczego...

Kasiatko

ej.
łatwiej by się to czytało, gdybyście pisały nie fonetycznie...
tylko normalnie...
nieprawdaż?
(:

fragola

nie luibmy chodzic na latwizne, prawda Kate :) ?

Caireann

święta prawda, Sarah, święta prawda:)
poza tym, tak jest zabawniej. ja na przykład chyba z godzinę brechtałam się z maj preszyssssssssss :D

end, okfors, Alan laws mi, not ju.

Kasiatko

łot did ju sej?
^^
hahah. soł krejzi :P

Kaliope

bo Alan to maj preszyss :D a ja nie moglam z tego, ze Rima to łicz i zamienia we frogi :D

kaliope wot ar ju tokin' abałt ?
ar ju tokin'g tu mi ?

jes, łi ar krejzi !
Krejzolki xD

Caireann

oł jes. krejzolki :D
we łar krejzolki.
łelkom to czat! aj am soł lołli!
:/

Caireann

end maj danki (mule mule!) gojing to zbuk!
ju lisen a jajso holenderskje?
fanni!
:D

Kaliope

łot ar ju toking abałt? ar ju ol rajt?

Kasiatko

nie piszcie tak;] ...

kaczy_dziup

why? :)

Kasiatko

dlaczego mamy nie pisac ?
to dla nas dobra zabawa :P

Caireann

Dzieki nim ludki łykna troszku inglisz:P

Niffer

właśnie, inglisz to podstawa w kontaktach z boskim Alanem, nie?

i wydaje mi się, ze panna kaczy dziup jest po prostu nie w temacie i nie wie, na czyją to cześć:P

Kasiatko

Przyznam, że dziwnie to wyglada:p i boje sie, że jak wróce na zajecia to zaczne tak pisać. Ale jak to sie czyta usmiech cisnie na usta:D

Niffer

ah ten inglisz.
weri fani
:)

Kaliope

inglisz is izi, inglisz is kul

Kasiatko

Ja też dawno temu wpadłam na pomysł pisania w TEN sposób :) Było to w podstawówce jak miałam rosyjski(!) Pisałam tak sobie wypracowania - oczywiście tylko dla siebie ;) - żeby było łatwiej czytać, bo wiecie cyrylica "troszkę" się różni od naszego alfabetu ;) A poza tym to to sprawdzało się wyśmienicie :D

Deirdree

miałam tak samo jak się zaczynałam uczyć ruskiego, tylko w drugą stronę - jak trzeba było coś głośno przeczytać, to pisałam ołówkiem nad tekstem fonetycznie....

Kasiatko

Prawda, że to genialne rozwiązanie? ;D
I kolejna rzecz, która nas łączy. Ciekawe, co jeszcze wynajdziemy? :)

Deirdree

Z pewnością jeszcze sporo rzeczy.
A dziwną prawidłowością na naszym czacie (co zauważyła jakiś czas temu 2night) jest to, że każdy albo prawie każdy czatowy bywalec albo mówi po rosyjsku, albo kiedyś się go uczył, albo właśnie się uczy. Zadziwiające:)

Kasiatko

To ja jestem wyjatkiem...Chyba, ze liczy sie to, ze mama swietnie gada po rosyjsku i kiedys, dawno, dawno temu jezdzila na olimpiady ^^
ale to nie to samo. och. jestem ta inna haha.

Caireann

Oczywiście, że się liczy. Moja mama na przykład jest z wykształcenia rusycystką (tak to się nazywa?)

Kasiatko

Tak Kejt, tak to się nazywa ;)

Ja w podstawówce to miałam taki wstręt do tego języka, że w swej zawziętości przez 4 lata nauki(!) ani razu nie zgłosiłam się do odpowiedzi, choć ją doskonale znałam... (na koniec roku i tak miałam 4-5)

Oczywiście, jak mnie zapytano, to odpowiedziałam (a jakże), ale nic poza tym ;)

Deirdree

Moja mama jest tlumaczem niemieckiego ;)
Ja mam tylko angielski w szkole, a jako, ze uwielbiam ten jezyk wykrecac sie nie musze ;)

Ale z drugiej storny to dziwnie nie zglosic sie do odpowiedzi przez 4 lata...ja mam tak na Wosie bo nie cierpie babki ^^

Caireann

Angielski uwielbiam w jakiś niewytłumaczalnym sposób...^^

Może po części dlatego, że jest to język samogłoskowy w odróżnieniu od polskiego (spółgłoskowego), czyli miękki. So soft- mmmmm.... A szczególnie wtedy gdy miękko wibruje - patrz Sonet 130 ^^

Z niewiadomych mi względów po prostu uważam go za najpiękniejszy język na świecie i nie przestaję sie nim zachwycać...;)

A robię to przy każdej nadarzającej sie okazji... Piosenki, wywiady, a w szczególności filmy w oryginale, gdzie aktorzy mówią niezwykle czysto, a jak czegoś nie rozumiem to zawsze mam napisy ;)

Deirdree

Bo angielski najlepszy jest! ;)
Och sonnet 130 uwielbiam moge go sluchac na okraglo :)

I tak samo jak Ty staram sie ogladac jak najwiecej filmow po angielsku, wywiadów ( jeden szczegolnie uwielbiam :D ), a ostatnio mama 'wynajmowala' mnie do tlumaczenia piosenek ;)

Caireann

Wywiad domyślam się z KIM, ale dokładnie o jaki chodzi? ;)Podaj coś więcej...
A Twoja mama to jako tłumaczka niemieckiego nie ma już tak fajnie jak Ty bo piosenki w tym języku to masakra LOL

Deirdree

A to poniższe o jajcu to jest naprawdę powalające ;D

Deirdree

http://www.youtube.com/watch?v=-OJqfV1S4p8&feature=related

To z Jimmy'm Kimmelem, nie bede oryginalna, ale Alan jest tu taki..taki.. hm nie potrafie znalezc okreslenia :D

Ej, nie wszystkie niemieckie teksty sa dretwe :D
( a moze sa, jestem subiektywna, przez moja milosc do dojczlandu ;p )

Caireann

Widziałam wcześniej ;)
Piosenki - drętwe nie są np. te Die Toten Hosen :D "10 kleiner Jagermeister" dla przykładu. W szczególności klip :P

Deirdree

Lubie duzo niemieckich zepsolow no wlasnie Die Toten Hosen, Oomph, Scooter czy Scorpionsow ( ale Ci tak samo jak i Scooter to wiekszosc po ang ^^ )
wiedzialam, ze widzialas ;p

Caireann

Scooter też dobry. Do wpadania w trans... ;D

Deirdree

I nie chodzi mi tu o same teksty i ich treść, ale o brzmienie języka. Jak słyszę np. naturrrrlich,(gardłowe "r") to mnie dreszcze przechodzą i bynajmniej nie te przyjemne ;D

Może to też z powodu traumy przeżytej w LO: nauczyciela od niemieckiego - Rosjanina (właściwie to obywatela Osetii Północnej) ciemnej urody (co nie oznacza przystojnego) i nadymającego się jak jakaś żaba, gdy tylko coś go zirytowało.

Upatrzył mnie sobie (dlaczego ja przyciągam zawsze TAKIE TYPY!?) i zwracał się do mnie przez 2 lata (po 2 to już się przeniosłam) "Asiuuuniu". Mdli mnie do teraz...

Sev przy nim to naprawdę jest "milusi"... LOL

Deirdree

Och wyobrażam sobie typa.
jedyne słowo to fuuuuu.
Btw tez przyciagam samych nawiedzonych.
Kiedys jeden KSIADZ za mna ciagle latal i wypytywal o wszystko. A to o moje pochodzenie ( byl pewny, ze pochodze z Indii haha ), a to o szkole itp
W koncu powiedzialam mu ile mam lat i go troche przytkalo.Twierdzil, ze byl pewny ze jestem PRZYNAJMNIEJ z liceum.
Ale coz ;)

A co do niemieckiego, to jak juz mowilam jestem subiektywa, poniewaz uwielbiam ten jezyk, z nim sie wychowalam etc etc :)

Caireann

Ksiądz!!! Buhahahhaha! Bijesz mnie o głowę ;D I to było w podstawówce/gimnazjum???
To ta perwersja o której byNa gdzieś mowa z Kejt (naszą w tej chwili nieobecną)?

Deirdree

Midnight, znikasz tak sobie gdzieś na czat czy Cię ten ksiądz egzorcyzmuje? ;DD

Deirdree

Midnight? Obraziłam Cię?
Jeśli tak to przepraszam :(( Wybaczysz mi? (pliz, pliz);)

Deirdree

Pisalam innego posta, zobacz do tematu pt ' wiek' ;d;d
Nie latwo mnie urazic wiec nie musisz mnie przepraszac ;**
co do egzorcyzmow to nie mialbym nic przeciwko :D
ale nie z TYM ksiedzem! xD