zawsze spotykałem się z opiniami, że blond, ja myślę jednak , że to coś pomiędzy blondem a rudym... :D (+zwiększająca się liczba siwych włosów)
zgadzam się, ma rudawe włosy. I to w sporym stopniu. Tylko jasne. Złotawo-rude. Blond-rude, o;)
A skoro już jesteśmy przy temacie, to jaki ma kolor oczu? Bo też się zastanawiałam...piwny? Oliwkowy?;)
W sumie to roznie, na niektorych zdjeciach jest calkiem siwy (!), na innych wyraznie maluje sie rudy...
Kolor oliwkowy...Tak, dokladnie opisuje alanowe oczy :D
Bardzo fajny kolor, Sunshine! Jedyny w swym rodzaju.
Gdzieś czytałam, że ma oczy koloru słabej herbaty. A włosy pewnie z natury czarne sądząc po jego starych zdjęciach. Chyba że miał farbowane...
Mi się wydaje, że on ma piwne oczy, bo taki kolor jest szczególnie podatny na zmianę światła. Przy specjalnym oświetleniu może być zarówno zielony jak i brązowy, a jak widać na zdjęciach i w filmach, Alan ma różne kolory oczu… :) (chyba, że tylko ja to widzę... ;D)
Ruda to ja jestem na nie Rickman. Sanszajn ma racje- co to za różnica jak jest już siwy?
Jeśli chodzi o oczy to wydaje mi sie że lewe oko ma szklane.
nie tylko Ty to widzisz;) ja zgadzam się że ma piwne (oliwkowe-zbliżone) i zależy od światła, jak się zabłyszczą;)