Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
92 378 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

zawsze spotykałem się z opiniami, że blond, ja myślę jednak , że to coś pomiędzy blondem a rudym... :D (+zwiększająca się liczba siwych włosów)

sugmanik

zgadzam się, ma rudawe włosy. I to w sporym stopniu. Tylko jasne. Złotawo-rude. Blond-rude, o;)
A skoro już jesteśmy przy temacie, to jaki ma kolor oczu? Bo też się zastanawiałam...piwny? Oliwkowy?;)

Mittron

W sumie to roznie, na niektorych zdjeciach jest calkiem siwy (!), na innych wyraznie maluje sie rudy...
Kolor oliwkowy...Tak, dokladnie opisuje alanowe oczy :D

Caireann

sino koperkowy brąz to jest jego kolor

sunshine_7

Bardzo fajny kolor, Sunshine! Jedyny w swym rodzaju.

Gdzieś czytałam, że ma oczy koloru słabej herbaty. A włosy pewnie z natury czarne sądząc po jego starych zdjęciach. Chyba że miał farbowane...

Blueee

Wydaje mi się że on ma raczej brązowe oczy.

agusia370

czy ktoś coś mówił o oczach??
Blueee włosy były czarne bo zdjęcia są czarno-białe

sunshine_7

A mówił o oczach! Zdjęcia akurat były kolorowe. ;)

Blueee

ja tam nie widziałam żeby miał czarne włosy zresztą obojętnie i tak są teraz siwe

sunshine_7

Mi się wydaje, że on ma piwne oczy, bo taki kolor jest szczególnie podatny na zmianę światła. Przy specjalnym oświetleniu może być zarówno zielony jak i brązowy, a jak widać na zdjęciach i w filmach, Alan ma różne kolory oczu… :) (chyba, że tylko ja to widzę... ;D)

sugmanik

Ruda to ja jestem na nie Rickman. Sanszajn ma racje- co to za różnica jak jest już siwy?
Jeśli chodzi o oczy to wydaje mi sie że lewe oko ma szklane.

sugmanik

nie tylko Ty to widzisz;) ja zgadzam się że ma piwne (oliwkowe-zbliżone) i zależy od światła, jak się zabłyszczą;)

Mittron

Yoko z tym szklanym przegięłaś