Al PacinoI

Alfredo James Pacino

9,0
137 364 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Al Pacino

Który aktor się Wam najbardziej podoba? Który aktor sprawia, że film z nim jest ciekawszy? Który aktor według Was jest najlepszy? Oto moi kandydaci: KEANU REEVES, EDWARD NORTON, JOHNNY DEPP, BRAD PITT, TOM HANKS, KEVIN SPACEY, SEAN BEAN, NICOLAS CAGE, TOM CRUISE, BEN STILLER. Gorąco zachęcam Was do głosowania i czekam na Wasze opinie!!!

Mefisto_2

Norton, Depp, Pitt, Hanks, Specey, Bean - trudno się zdecydować, ale też juz tacy młodzi nie są jak zabraknie Pacino to już starzy będą :)

Mefisto_2

dodałabym jeszcze do Twojej listy Rusella Crowe i Phoenix'a..

Mefisto_2

Tom Hanks i Nicolas Cage najbardziej zasługują wg mnie na wyróżnienie. Jak bym miał mówić dalej to Reeves i Depp. Pozdro.

Szajba

Wszyscy bardzo lubimy Nica Cage'a i (może trochę mniej ;-)) Hanksa ale żeby zaraz uznawać ich za najlepszych aktorów?!? Prędzej Geoffrey Rush i Gary Oldman.
Łatwiej - przynajmniej mnie - znaleźć AKTORKI, które mogłyby pretendować do miana najlepszych: BEZSPRZECZNIE takie POTĘGI aktorskie jak Emma Thompson czy Julianne Moore - niestety genialnej Isabelle Huppert już chyba nie można zaliczyć do tego grona bo 16.03 SKOŃCZYŁA 50 lat :-()

radex78

Ano :/ Źle przeczytałem. Myślałem, że mam wybierać z jego kandydatów. :(
Dopisuje Garego Oldmana, chociaż go nie lubię.

Mefisto_2

Kevin Spacey
Edward Norton
Brad Pitt
Johnny Depp
Vincent Cassel
John Turturro
Tom Hanks
Denzel Washington
Sean Penn
Steve Buscemi

Mefisto_2

wielu jest dobrych, ale według mnie najlepsi to: Sean Penn, Jack Nicholson, Robert De Niro, Johnny Deep, Paul Newman, Dustin Hoffman, Jeff Bridges, Kevin Spacey, Edward Norton, Marlon Brando.

asurbanipall

CHWILECZKĘ CHWILECZKĘ - to mieli być aktorzy DO 50-TKI!!! Jeśli bierzemy pod uwagę wszystkich niezależnie od ich wieku to BEZSPRZECZNIE najlepsi są: Gene Hackman, Michael Caine i Anthony Hopkins. A z wcześniej wymienionych nazwisk popieram Johna Turturro [patrz: chociażby jego genialna rola w "Sekretnym oknie"!].

radex78

No cóż.. zapomniałem o wspomnianym Crowe i Phoenixie... a odnośnie Nicolasa Cage to wg mnie aktor może konkurowac z innymi podanymi przeze mnie. Oldmana nie dodałem, bo sam go też nie lubie:)

Mefisto_2

Ile lat ma Keanu? ;) Nie sądzę, by mógł mieć więcej. Z tym aktorem podobają mi się nawet komedie romantyczne. :]

Mefisto_2

według mnie Johny Deep on pasuje do kazdego gatunku filmu

użytkownik usunięty
QuentinTarantinoFan_2

Hahahahahaghaha! Niezły żart

użytkownik usunięty
Mefisto_2

KEVIN SPACEY
BRAD PITT
EDWARD NORTON

Mefisto_2

Ben Stiller? Za to, że głupek gra głupka. Jak możesz w jednym zdaniu obok siebie umieszczać jego i np Reeves'a?
Poza tym od wszystkich wymienionych przez Ciebie wyżej oceniam Ch. Bale'a, M. Wahlberga czy M. Damona.
Cage i Hanks...to się jeszcze bardziej uśmiechnąłem niż przy Stillerze.