Który aktor się Wam najbardziej podoba? Który aktor sprawia, że film z nim jest ciekawszy? Który aktor według Was jest najlepszy? Oto moi kandydaci: KEANU REEVES, EDWARD NORTON, JOHNNY DEPP, BRAD PITT, TOM HANKS, KEVIN SPACEY, SEAN BEAN, NICOLAS CAGE, TOM CRUISE, BEN STILLER. Gorąco zachęcam Was do głosowania i czekam na Wasze opinie!!!
Norton, Depp, Pitt, Hanks, Specey, Bean - trudno się zdecydować, ale też juz tacy młodzi nie są jak zabraknie Pacino to już starzy będą :)
Tom Hanks i Nicolas Cage najbardziej zasługują wg mnie na wyróżnienie. Jak bym miał mówić dalej to Reeves i Depp. Pozdro.
Wszyscy bardzo lubimy Nica Cage'a i (może trochę mniej ;-)) Hanksa ale żeby zaraz uznawać ich za najlepszych aktorów?!? Prędzej Geoffrey Rush i Gary Oldman.
Łatwiej - przynajmniej mnie - znaleźć AKTORKI, które mogłyby pretendować do miana najlepszych: BEZSPRZECZNIE takie POTĘGI aktorskie jak Emma Thompson czy Julianne Moore - niestety genialnej Isabelle Huppert już chyba nie można zaliczyć do tego grona bo 16.03 SKOŃCZYŁA 50 lat :-()
Ano :/ Źle przeczytałem. Myślałem, że mam wybierać z jego kandydatów. :(
Dopisuje Garego Oldmana, chociaż go nie lubię.
Kevin Spacey
Edward Norton
Brad Pitt
Johnny Depp
Vincent Cassel
John Turturro
Tom Hanks
Denzel Washington
Sean Penn
Steve Buscemi
wielu jest dobrych, ale według mnie najlepsi to: Sean Penn, Jack Nicholson, Robert De Niro, Johnny Deep, Paul Newman, Dustin Hoffman, Jeff Bridges, Kevin Spacey, Edward Norton, Marlon Brando.
CHWILECZKĘ CHWILECZKĘ - to mieli być aktorzy DO 50-TKI!!! Jeśli bierzemy pod uwagę wszystkich niezależnie od ich wieku to BEZSPRZECZNIE najlepsi są: Gene Hackman, Michael Caine i Anthony Hopkins. A z wcześniej wymienionych nazwisk popieram Johna Turturro [patrz: chociażby jego genialna rola w "Sekretnym oknie"!].
No cóż.. zapomniałem o wspomnianym Crowe i Phoenixie... a odnośnie Nicolasa Cage to wg mnie aktor może konkurowac z innymi podanymi przeze mnie. Oldmana nie dodałem, bo sam go też nie lubie:)
Ile lat ma Keanu? ;) Nie sądzę, by mógł mieć więcej. Z tym aktorem podobają mi się nawet komedie romantyczne. :]